Lag din egen dukkestrikk side og del bilder av din dukkestrikk med andre.
Det er kjempeenkelt

Når dukkestrikk oppskrifter og dukkeklær blir en lidenskap! Folk fra hele verden skriver til oss om hvor glad de er i å strikke skjønne klær til dukken sin

Ville du likt helt enkelt å lage din egen dukkestrikk nettside der du viser bilder av resultatet og forteller historien rundt det?

Nå kan du lage din egen side der du deler din glede av å strikke vakre dukkeklær med andre. Har du en historie om ditt dukkestrikk, kanskje i forbindelse med ditt barn eller barnebarn. Del det med andre!

Du trenger å laste opp et bilde av de strikkede dukkeklærne du vil vise. Kanskje er barn med på bildet, det er kjempefint.

Dette er den enkle regelen for å bli godkjent: Last opp et bilde som viser dukkeklær strikket etter et av Målfrids mønstre, påkledd en dukke. Oppskriftens nummer og navn må være med.
Maks. størrelsen på bildefilen er 100 kb / 0,1 Mb.

Råd for bedre bilder: Du får bedre bilder ved å ta bildet i godt dagslys enn å bruke blitzen som er fastmontert på kameraet. Lys som faller inn fra et vindu gir bra bilder.

Lag din egen dukkestrikk her side nå

Start med å skrive tittelen på innlegget ditt i feltlinjen under her.
Straks får du opp et skjema der du skriver teksten. Det er gjerne en liten historie som knytter seg til et dukkestrikk, den historien vil vi gjerne lese.
Rett under tekstfeltet klikker du på "velg fil" for å laste opp bildet du vil vise.
Under der skriver du gjerne inn navnet ditt (eller fornavn) og stedet (byen) du bor slik at vi kan se hvem mester for resultatet er.

Helt til slutt krysser du av for at du er enig i reglene, pluss at du fyller inn ordet på det fargede området inn i det lille feltet (for å unngå spam). Avslutt med klikke på send knappen.

Jeg gleder meg til å se dukkestrikket ditt.
Målfrid

Lag din egen dukkestrikk side nå

Du skriver inn tittelen og laster opp bildet ditt nedenfor her.

Se hva andre besøkende bidratt med
i tekst og bilder

Klikk lenkene nedenfor for å se bidragene som dukkestrikk entusiaster har kommet med...

... klikk på lenken "Click here to write your own" nederst og start byggingen av din egen side. Det er enkelt.

Dokka som ble døpt på ordentlig! 
Denne dåpskjolen, fra boka "Vi strikker dukkeklær", strikka jeg til mitt eldste barnebarn da hun skulle bli storesøster. Dokka ble med i dåpen til Lillebror. …

Tuva og dukkebabyen 
For et par år siden kjøpte jeg Målfrid Gausels bok "Strikk koselige klær til dukken". Min datter elsker å se i den, og se på alle dukkebabyene. Til …

Spesielle dukkeklaer til min datters elskede American Girl Chrissa Not rated yet
(Teksten er viktig for å få eget bidrag godkjent. Teksten til Annette her er et kjempegodt eksempel, så vi valgte å oversette det fra engelsk): Jeg …

Barneklær ble til dukkeklær Not rated yet
Jeg vil gjerne vise dere dette strikke-settet som jeg selv er veldig glad i! Jeg strikket det til min eldste datter Siri på slutten av 60-tallet. Hun var …

Click here to write your own.