Spesielle dukkeklaer til min datters elskede American Girl Chrissa

by Annette
(America)

Min datter elsker at jeg strikker slike spesielle klær til hennes elskede Chrissa ... American Girl's årets dukke

Min datter elsker at jeg strikker slike spesielle klær til hennes elskede Chrissa ... American Girl's årets dukke

(Teksten er viktig for å få eget bidrag godkjent. Teksten til Annette her er et kjempegodt eksempel, så vi valgte å oversette det fra engelsk):

Jeg startet med å strikke dukkeklær til min datters American Girl for omtrent ett år siden. Siden det har strikkeferdighetene mine blitt mye bedre. Før det lærte jeg mange strikketeknikker ved helt enkelt å strikke skjerf og kjøkkenkluter. Jeg er blitt venn med en online strikkevenn fra Norge, og hun fortalte meg om Målfrids skjønne dukke oppskrifter og at de nå blir oversatt til Engelsk. Hvert mønster som gis ut blir umiddelbart min favoritt.

Mitt siste strikk, 0023 Kirsten ble gjort i et strikkesamarbeid med noen cyber-venner i et populært strikkemiljø. Det er ikke vanskelig i det hele tatt og jeg kan knapt vente for å strikke flere av Målfrids oppskrifter!

For tiden ser jeg etter garn for å strikke flere av Målfrids vakre kreasjoner. Min datter er svært begeistret for at jeg strikker slike spesielle klær til hennes elskede Chrissa, og jeg like godt å vise strikket mitt til mine venner :)

Antakelig kommer jeg til å skaffe meg min egen American Girl dukke, slik at jeg virkelig kan få vist Målfrids mønstre. Å strikke disse fantastiske mønstrene og kle dukkene i slike nydelige klær gjør at jeg føler meg som en liten pike igjen.

Click here to post comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Din egen favoritt dukkestrikk historie.