Barneklær ble til dukkeklær

by Målfrid
(Norge)

Min datter Siris barneklær ble til dukkemønstret Karoline

Min datter Siris barneklær ble til dukkemønstret Karoline

Jeg vil gjerne vise dere dette strikke-settet som jeg selv er veldig glad i! Jeg strikket det til min eldste datter Siri på slutten av 60-tallet. Hun var utrolig søt i disse klærne, og det har gitt meg mange gode minner tilbake. Jeg har nå forminsket disse klærne til mine barnebarns dukker!!

Jeg har kalt mønstret for Karoline, du finner det her: 0016 Karoline

Nå gleder jeg meg virkelig til å se bidrag fra alle dere dukkestrikk entusiaster over hele Norge. Det er en inspirasjon for meg å se når noen benytter mine strikkeoppskrifter til å strikke nydelige dukkeklær. Jeg kommer til å følge med på hvert bidrag som kommer inn, og av og til vil jeg nok falle for fristelsen til å gi en en kommentar.

Jeg ønsker alle velkommen til å fortelle sin egen historie her gjennom tekst og bilde.

Lenken Click here to post comments nedenfor finner du på hver side, der er du velkommen til å gi dine kommentarer. Klikk på lenken nederst på siden; Din egen favoritt dukkestrikk historie for å lage din egen side slik som jeg har gjort. Det er enkelt.

Hilsen
Målfrid
Click here to post comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Din egen favoritt dukkestrikk historie.