Gratis strikkemønster til dukken...
... lett å strikke

ANNE; det søteste gratis
dukkstrikk mønsteret på internet,

pluss enda noen flotte gratis strikkemønster

Bestill nyhetsbrevet Dukkestrikk ...
... så kan du umiddelbart laste ned strikkemønsteret ANNE helt gratis. Fyll inn fornavn og email adresse og klikk bestill i skjemaet nedenfor: 

Slik får du gratis mønsteret Anne:

  1. Skriv fornavn og epost adresse i skjemaet som du finner under her. Epost adressen må være korrekt for at du skal motta gratismønstret. 
  2. Når du klikker på knappen for bestilling av nyhetsbrevet kommer det umiddelbart opp en "Takk" side som bekrefter at du er på rett spor. 
  3. Kort etter sender vi en epost til deg der du finner en link du må klikke på for å bekrefte bestillingen. Det er for å sikre at ingen andre har bestilt i ditt navn. Dersom du ikke finner den eposten så se etter den i epost spam filteret / søppelkassen. 
  4. Når du klikker på linken for å bekrefte får du straks opp en ny "Takk" side, den inneholder link og passord til gratis mønstret
  5. Om det skulle skje at du mister siden med passordet så fortvil ikke, vi sender samtidig en epost til deg med samme link til mønstret og instruksjoner for å laste det ned.  
  6. Hvis alt roter seg til og du ikke lykkes med å få lastet ned gratis oppskriften så er det ingen grunn til å bli desperat; du har nå bestilt nyhetsbrevet og  det neste nyhetsbrevet inneholder gratis mønstret Anne. Vi sender vanligvis to nyhetsbrev i måneden.
  7. Nå og da sender legger vi også ved andre gratis mønstre i nyhetsbrevet. 

Skriv inn
email adressen din:

Skriv inn
fornavnet ditt:

Deretter


Helt gratis, så klart.

Ingen grunn til bekymring --
e-mail adressen din
er helt trygg.

Vi lover å bruke den
kun til å sende deg
nyhetsbrevet Dukkestrikk.

Her er det flere gratis mønster
Få flere gratis mønstre, nyt julegavene fra 2008, 2009,2010, 2011, 2012 og 2013; tilsammen utgjør de en flott modell med mange deler. 

Bettina oversetter mønstrene våre til tysk, hun er selv en superstrikker og nå har hun strikket bouns mønster 1 og bonus mønster 2 (bildet til venstere) Bra jobbet, ikke sant? Og lille Baby Born er søt som alltid. 

Som ny abonnent av vårt gratis nyhetsbrev får du de tidligere julegavene for 2008, 2009, 2010, 2011, 2012 og 2013 ... gratis. Link til mønstrene følger med nyhetsbrevet 


Hvis du ikke er medlem, bestill nyhets-brevet (over) så får du tilgang til disse gratis strikkemønster pakkene. Kanskje ønsker du å strikke med andre farger og gi dukken din et antrekk som passer til alle anledninger. 

Nedenfor finner du de forskjellige delene, bestill nyhetsbrevet og i løpet av kort tid kan du ha en komplett mønsterpakke.

Ekstra bonus1 - julegave 2008


Klikk her for å se flere bilder av bonus mønster 2008 i Fotogalleriet
Ekstra bonus2 - julegaven 2009Klikk her for å se flere bilder av bonus mønster 2009 i FotogallerietEkstra bonus3 - julegave 2010

Klikk her for å se flere bilder av bonus mønster 2010 i Fotogalleriet


Ekstra bonus4 - julegave 2011

Klikk her for å se flere bilder av bonus mønster 2011 i FotogallerietEkstra bonus5 - julegave 2012

Dette mønstret ble spesielt designet for å passe som et gratis utbyggings-sett til det kjempepopulære mønstret MARIUS.

Klikk her for å se flere bilder av bonus mønster 2012 i FotogallerietEkstra bonus6 - julegave 2013

Ettersom disse små juleklærne jeg har strikket tidligere år i rødt og grønt er blitt så godt mottatt av dere, har jeg dette året strikket en Cape med grønt mønster langs halsen og rundt kanten nederst.

Klikk her for å se flere bilder av bonus mønster 2013 i Fotogalleriet


Foto Galleri som viser komplett dress - 2008 bonus1, 2009 bonus2, 2010 bonus3, 2011 bonus4 og 2013 bonus6


Klikk her for å se flere bilder av bonus1,2,3,4 og 6 satt sammen til ett antrekk. (Bonus5 har et eget design)

Bonus mønstrene vedlegges nyhetsbrev som vi sender til medlemmer.