Brei vor uw pop een jurk
in paars en roze


Modell 0138D ALICIA - Jurk/Tuniek, Legging, Haarband, Hoofddoek, schoentjes, Cape 
(Dit patroon past voor poppen zoals American Girl doll, Baby born en Alexander doll 43 tot 46 cm) 


Ik heb deze kleding gebreid in een nieuwe wol, "Dunne Merino Wol", die me door mijn leverancier geleverd werd. Deze wol geeft ongeveer dezelfde dikte als Lanett en kan op dezelfde wijze gebruikt worden. Het is prachtige wol. Ik heb verschillende mooie kleuren van deze mooie wol gekregen en ik besloot om deze kleding te breien in lichtroze en paars. Ik denk dat dit kleurtjes zijn waar de meeste kleine meisjes van dromen!

Eerst heb ik deze jurk/tuniek ...

Eerst heb ik deze jurk/tuniek gebreid in lichtroze. Ik heb rond de rand een bloemenpatroon gebreid. Langs de raglan minderingen zijn er 2 steken

... gebreid in lichtroze. Ik heb rond de rand een bloemenpatroon gebreid. De jurk heeft raglan minderingen aan de mouwen. Er hebben me al zoveel dames gevraagd om een patroon met raglanmouwen dat zo gebreid wordt dat de mouwen niet ingezet moeten worden. Als het patroon gebreid is, is de jurk klaar.

Langs de raglan minderingen zijn er 2 steken. Volg het patroon en brei deze 2 steken als een klein kabeltje door elke 2e naald de 2e steek te breien voor de 1e steek. Het jurkje ziet er lief uit met deze smalle kabeltjes tussen de minderingen aan weerszijden. Het jurkje  ... 

Indien u dit wenst, kan Baby Born deze haarband dragen maar ik vind dat een hoofddoekje beter is voor Baby Born

 ... wordt op de rug toe geknoopt met 1 knoopje aan de bovenkant van de rugopening en wordt met een lange strik die onder de rugopening vastgenaaid wordt ( zie foto)

De leggings worden gebreid in lichtroze en heeft een patroon rond de beentjes.

De haarband wordt gebreid met dezelfde rij bloemen als bij het jurkje. Indien u dit wenst, kan Baby Born deze haarband dragen maar ik vind dat een hoofddoekje beter is voor Baby Born. Dat staat ...

De haarband wordt gebreid met dezelfde rij bloemen als bij het jurkje.

... lief omdat ze tenslotte toch een kleine baby is.

Het hoofddoekje wordt gebreid in paars en heft het zelfde patroon als de leggings. Beide poppen, American Doll en Baby Born kunnen wel allebei de hoofddoek dragen.

Kleine paarse schoentjes worden aan weerszijden toe geknoopt met een klein roze knoopje.

Ten slotte heb ik voor mijn pop Alicia een prachtige cape gebreid. Deze cape is goed om te dragen op koude dagen. De cape heeft een rij van het bloemenpatroon rond de hals e, wordt met kleine roze knoopjes gesloten. Langs de rand heeft de cape het zelfde patroon als het hoofddoekje.

Ten slotte heb ik voor mijn pop een prachtige cape gebreid. Deze cape is goed om te dragen op koude dagen

Mijn pop Alicia ziet er prachtig uit met haar nieuwe kleding.

Ik hoop dat u ook van deze kleding houdt en dat u ze wil breien voor uw pop!

Veel succes!
Groetjes, Målfrid


Brei vor uw pop een jurk in paars en roze

0138D ALICIA - Jurk/Tuniek, Legging, Haarband, Hoofddoek, schoentjes, Cape 
0138D ALICIA

Jurk/Tuniek, Legging, Haarband, Hoofddoek, Schoentjes, Cape 
Brei vor uw pop een jurk in paars en roze
(Past voor poppen van 40 tot 48 cm zoals American Girl doll, Baby born en Alexander doll.)  Klik op de foto om meer foto's te zien in de fotogalerij $8,15

$8,15voeg toe aan  uw mandjeBekijk uw mandjePS, Deel mooie dingen-
Ik hoop dat U dit setje net zo mooi vindt als ik en ik zou het erg op prijs stellen als U deze pagina zou willen delen op Facebook of Twitter. Als U van sommige van de mooie foto's houdt, klik dan op de Pinit knop en zet de foto's bij in Uw Pinterest album.   
                                                         
Groetjes Målfrid


Plaats aub hier uw commentaar, ik zal het heel aandachtig lezen

Målfrid

Ik zou het appreciëren als u deze pagina zou willen delen, klik op de link aub -->