Super schattig baby pop breipatroon van het Jaar


Modell 0137D KASPER  Jurk, Broekje, Vestje, Hoedje en Schoentjes
(Dit patroon past voor poppen zoals American Girl doll, Baby born en Alexander doll 43 tot 46 cm) 


Deze keer wou ik een babyuitzet breien voor mijn baby pop Kasper. De uitzet is gebreid in lichtblauw en wit. Mooie kleuren voor een babypop vind ik zelf.

Ik begon te breien aan een wit rompertje. Het rompertje heeft licht blauwe randjes en gerstekorrel boordjes rond de mouwtjes en rond de beentjes. Het rompertje kreeg een mooi kraagje. Ik nam daarvoor ...

Deze keer wou ik een babyuitzet breien voor mijn baby pop Kasper. De uitzet is gebreid in lichtblauw en wit

... de steken van 1 naald ribbelsteek van het halsboordje op. Het rompertje wordt tussen de beentjes dichtgeknoopt en heeft ook een opening op het rugpand.

Daarna breide ik deze schattige broek. De broek doet een beetje ouderwets aan en is een beetje "op de groei" gebreid. Het herinnert mij aan de broeken die mijn moeder breide voor mijn kleine broertje in de beginjaren vijftig. De broek heeft bretellen en die worden vooraan geknoopt.

De muts ... 

Ik begon te breien aan een wit rompertje. Het rompertje heeft licht blauwe randjes en gerstekorrel boordjes rond de mouwtjes en rond de beentjes

 ... heeft oorkleppen en is dus lekker warm voor kleine Kasper. De muts is in het lichtblauw gebreid met witte randjes. De muts heeft ook kleine strikjes aan weerszijden van de omgeslagen rand aan de voorkant en ook een strik bovenop. ( zie de foto's)

De sokjes zijn in het wit gebreid met lange beentjes, ...

Daarna breide ik deze schattige broek. De broek doet een beetje ouderwets aan en is een beetje "op de groei" gebreid.

... en passen goed bij deze babyuitzet. Ze zijn gebreid met blauwe randjes en hebben blauwe koordjes.

Ten slotte dacht ik dat een blauw dekentje deze uitzet compleet zou maken. Het dekentje heeft randen in gerstekorrel en een gaatjespatroon zoals de kleding. Rond het dekentje heb ik een randje gehaakt ( zie foto)

Ten slotte dacht ik dat een blauw dekentje deze uitzet compleet zou maken

Het is heel schattig om daar mijn kleine babypop in te wikkelen!


Schattigste baby doll breipatroon van het Jaar

0137D KASPER  Jurk, Broekje, Vestje, Hoedje en Schoentjes0137D KASPER

Jurk, Broekje, Vestje, Hoedje en Schoentjes
Schattigste baby doll breipatroon van het Jaar (Past voor poppen van 40 tot 48 cm zoals American Girl doll, Baby born en Alexander doll.) Klik op de foto om meer foto's te zien in de fotogalerij  $8,25voeg toe aan  uw mandjeBekijk uw mandjePS, Deel mooie dingen-
Ik hoop dat U dit setje net zo mooi vindt als ik en ik zou het erg op prijs stellen als U deze pagina zou willen delen op Facebook of Twitter. Als U van sommige van de mooie foto's houdt, klik dan op de Pinit knop en zet de foto's bij in Uw Pinterest album.   
                                                         
Groetjes Målfrid


Plaats aub hier uw commentaar, ik zal het heel aandachtig lezen

Ik zou het appreciëren als u deze pagina zou willen delen, klik op de link aub -->