Poppen Breipatroon   Klassieke mode voor de herfst

Model 0132D MARIA - Lange Broek, Trui, Cape, Sokjes, Muts en Sjaal
(Dit patroon past voor poppen zoals American Girl doll, Baby born en Alexander doll 43 tot 46 cm )


Ik heb weer een ander setje gebreid voor mijn pop. Deze keer heb ik het model Maria genoemd. Ik vind het soms moeilijk om een nieuwe naam te vinden voor een nieuw setje kleding. Daarom dacht ik een tijdje geleden:" Waarom zou ik de namen van de mensen die mijn jeugd zoveel vreugde brachten niet gebruiken? " Een van hen was Maria. Ze was de moeder ...

Ik vind dat de kleding die ik nu gebreid heb klassiek is en daarom past de naam Maria er zo goed bij

... van een van mijn vriendinnen en ze was een hele vriendelijke vrouw. We waren altijd welkom in een huis met veel volk en toch plaats voor iedereen. We hebben veel gelachen en mooie tijden beleefd in haar huis.

Ik vind dat de kleding die ik nu gebreid heb klassiek is en daarom past de naam Maria er zo goed bij. Toen Maria oud werd was ze altijd heel mooi en goed gekleed. Haar dochters zorgden goed voor haar en ze vonden het fijn om hun moeder goed verzorgd te zien.

Dus breide ik deze blauwe broek in het lichtblauw en ik probeerde om het als een overall te laten lijken. Ik zorgde voor een ... 

Dus breide ik deze blauwe broek in het lichtblauw en ik probeerde om het als een overall te laten lijken

 ... knopensluiting aan weerszijden en ik gebruikte het dubbele gerstekorrel patroon aan de randen en aan de bovenkant.

Toen het klaar was vond in het heel leuk geworden en ik dacht dat een mooie trui in lichtblauw en wit mooi bij de overall zou passen. Deze trui heft korte mouwtjes en heft een knoopsluiting aan de bovenkant van de rugopening. De witte randen zijn in boordpatroon gebreid. Toen ik het patroon van de trui bekeek na het breien vond ik dat het zeer geslaagd was.

 Toen besloot ik om voor mijn pop Maria een muts ...

Waarom geen cape breien in donkerblauw?

... in hetzelfde patroon met witte randen in boordpatroon te breien. Aan weerszijden van de muts maakte ik een koordje vast en deze koordjes naaide ik aan de punt van de muts en ik maakte dan aan weerszijden een strik ( zie foto).

"En wat zou mijn pop moeten dragen op koude dagen?" dacht ik toen. Waarom geen cape breien in donkerblauw? En dus deed ik dat. Ik breide ... 

En dus deed ik dat. Ik breide mooie randen in patroon in 1 kleur en ik breide de cape met capuchon

Velkommen til å bli venn på Facebook siden min. På Facebook vil jeg vise mer om hvilke ideer og mønstre som kommer fremover. 

 ... mooie randen in patroon in 1 kleur en ik breide de cape met capuchon. Alles werd samengehouden door een kleine lus die ik in een winkeltje kocht. ( U kunt een lus van knoopsgatsteken maken en aan de andere kant een knoop aannaaien indien u waar u woont geen sluiting kunt vinden zoals degene die ik gebruikt heb.)

Ten slotte breide ik nog een paar donkerblauwe sokjes als laatste deel van dit pakje. 

Ik hoop dat u dit setje leuk vindt en plezier hebt bij het breien!

Groetjes, Målfrid!


Poppen Breipatroon   
Klassieke mode voor de herfst

 0132D MARIA - Lange Broek, Trui, Cape, Sokjes, Muts en Sjaal
0132D MARIA 
Lange Broek, Trui, Cape, Sokjes, Muts en Sjaal 
Poppen Breipatroon Klassieke mode voor de herfst 
(Past voor poppen van 40 tot 48 cm zoals American Girl doll, Baby born en Alexander doll.) Klik op de foto om meer foto's te zien in de fotogalerij $8,25voeg toe aan  uw mandjeBekijk uw mandje


PS, Deel mooie dingen-
Ik hoop dat U dit setje net zo mooi vindt als ik en ik zou het erg op prijs stellen als U deze pagina zou willen delen op Facebook of Twitter. Als U van sommige van de mooie foto's houdt, klik dan op de Pinit knop en zet de foto's bij in Uw Pinterest album.   
                                                         
Groetjes Målfrid