Elegante zomer outfit
in turquoise
voor uw popModel 0131D HERMELINE 
Rokje, broek, trui, jas, muts, en schoentjes
(Dit patroon past voor poppen zoals American Girl doll, Baby born en Alexander doll 43 tot 46 cm )


Deze keer heb ik een jasje gevonden dat ik lang geleden samen met een haarband gebreid hebt voor mijn pop. Ik heb dit patroon Hermeline genoemd. Ik dacht dat het een goed idee was om er nog wat toebehoren bij te breien en het dan te publiceren.

Gelukkig kreeg ik van Sandnesgarn mooie Silk Alpakka. Sommige van deze wol had een prachtige turquoise kleur die prachtig past bij het donker blauw van de jas en de haarband.

Ik breide ...

Deze keer heb ik een jasje gevonden ...

... een rokje op dezelfde manier zoals ik normaal een plooirokje brei. Het rokje is heel simpel gebreid op deze manier en past heel mooi bij de meeste kleding. Ik heb een gaatjesnaald gebreid rond de taille en bond het rokje samen met een mooie strik.

 Dan heb ik een truitje gebreid met korte mouwtjes. Het truitje is in 2 delen gebreid, een voorpand en een rugpand. Ik heb ... 

... dat ik lang geleden samen met een haarband

 ... rond de taille een boord met kleine kabeltjes gebreid. Ik heb dit kabelpatroon ook rond de mouwtjes gebreid. Het truitje heeft een opening in het voorpand. Ik heb 5 kleine lusjes als knoopsgaten aan het voorpand genaaid, op het andere voorpand heb ik 5 donkerblauwe knoopjes aangenaaid. Rond de halsopening heb ik een rand met kleine picootjes gehaakt.

Ik vond dat mijn pop Hermeline heel mooi gekleed was in haar rokje met het truitje erbij.

Ik breide ook een broekje in ribbelsteek. Dit is heel gemakkelijk en wordt rond de taille samen gehouden met een koordje.

Nu moest ...

Dan heb ik een truitje gebreid met korte mouwtjes.

... ik nog een paar schoentjes en een muts breien. De schoentjes breide ik in het blauw. Ze passen mooi rond het voetje en sluiten met een klein knoopje aan de zijkant van het schoentje ( zie foto)

Ik besloot de muts in het turquoise te breien om de kleur van de kleding die Hermeline onder haar jas draagt te laten terug komen. Rond de rand van de muts het ik hetzelfde patroon van kleine kabeltjes gebreid als aan het truitje met korte mouwtjes.

Het truitje is in 2 delen gebreid, een voorpand en een rugpand. Ik heb rond de taille een boord met kleine kabeltjes gebreid.
Ik hoop dat u veel plezier beleefd bij het breien van deze kleding voor uw pop!

Veel plezier bij het breien!

Groetjes 
Målfrid 

 Elegant zomer outfit in turquoise voor uw pop

0131D HERMELINE - 
Rokje, broek, trui, jas, muts en schoentjesPS, Deel mooie dingen-
Ik hoop dat U dit setje net zo mooi vindt als ik en ik zou het erg op prijs stellen als U deze pagina zou willen delen op Facebook of Twitter. Als U van sommige van de mooie foto's houdt, klik dan op de Pinit knop en zet de foto's bij in Uw Pinterest album.   
                                                         
Groetjes Målfrid0131D HERMELINE 
Rokje, broek, trui, jas, muts, en schoentjes 
Elegant zomer outfit in turquoise voor uw pop 
(Past voor poppen van 40 tot 48 cm zoals American Girl doll, Baby born en Alexander doll.) Klik op de foto om meer foto's te zien in de fotogalerij $8,25voeg toe aan  uw mandjeBekijk uw mandje