Zomer breimode
voor uw pop

Model 0130D LAURA - Rokje, Broekje, Trui, Jasje, Muts en Sokjes
(Dit patroon past voor poppen zoals American Girl doll, Baby born en Alexander doll 43 tot 46 cm) 


Ik heb weer voor de kleur lila gekozen. Ik denk dat vele van u houden van deze kleur en samen met het wit ziet mijn pop Laura er heel goed uit toen de kleding af was.

Ik heb dit model Laura genoemd naar de moeder van mijn goede vriendin! .Ze was een lieve vrouw en toen ik opgroeide verbleef ik graag bij hun in huis. Daar zijn vele goede herinneringen uit mijn jeugd aan verbonden!

Eerst breide ik de wijde rok. De tailleboord is ...

Eerst breide ik de wijde rok. De tailleboord is gebreid in ribbelsteek. Hij wordt geknoopt op het rugpand met 2 lila hartvormige knoopjes.

... gebreid in ribbelsteek. Hij wordt geknoopt op het rugpand met 2 lila hartvormige knoopjes.

Bij de rok had mijn pop Laura nog een truitje nodig. Daarom breide ik een mooi klein truitje in streeppatroon met raglan minderingen.

De broek is gebreid in tricot. Rond de taille is er een boord gebreid in dubbel gerstekorrel en ze wordt rond de taille met een koordje samen gehouden.

Een schattig kort jasje losjes tot aan de taille en gebreid in dubbele gerstekorrel tot hier. Het jasje heeft minderingen rond de taille met 2 witte strepen gebreid in ribbelsteek. Ook de mouwen ... 

Een schattig kort jasje losjes tot aan de taille en gebreid in dubbele gerstekorrel tot hier. Het jasje heeft minderingen rond de taille met 2 witte strepen gebreid in ribbelsteek

 ... zijn gebreid in dubbel gerstekorrel voor de rest van het jasje in tricot gebreid wordt. Ik hou erg van dubbele gerstekorrel. Toe geknoopt met hartvormige knoopjes en het halsboordje in dubbel gerstekorrel en afgekant met wit past het jasje voor Laura heel mooi.

Dan breide ik een muts in het wit. Mooi om samen met het jasje te dragen. Ik koos er voor om de muts met wit te breien met een lila streep rond de rand. Ik haakte ook stukjes met losse, rolde deze op en naaide ze dan op de muts. Acht bloemen zijn op de muts genaaid aan het begin van de meerderingen rond de muts.

Om Laura' s kleding compleet te maken ...

Ook de mouwen zijn gebreid in dubbel gerstekorrel voor de rest van het jasje in tricot gebreid wordt

... heb ik haar ook een paar kniekousjes gebreid. Ze hebben een lila streep rond de enkels en ik heb een bloempje op deze streep genaaid aan weerszijden van de wreef.

Nu kunt u kijken naar mijn pop Laura en zien hoe goed ze gekleed is. Klaar om een stapje in de wereld te zetten.

Nu kunt u kijken naar mijn pop Laura en zien hoe goed ze gekleed is. Klaar om een stapje in de wereld te zetten.

Ik heet U welkom om vriend te worden op mijn nieuwe Facebook page. zal ik meer laten zien over de ideeën en patronen die in de toekomst zullen verschijnen

Ik hoop dat u ook met veel plezier deze kleding voor uw pop zult breien.

Veel succes!
Groetjes, Målfrid

 


Zomer breimode voor uw pop

 0130D LAURA -  Rokje, Broekje, Trui, Jasje, Muts en Sokjes0130D LAURA 
Rokje, Broekje, Trui, Jasje, Muts en Sokjes Zomer breimode voor uw pop 
 (Past voor poppen van 40 tot 48 cm zoals American Girl doll, Baby born en Alexander doll) Klik op de foto om meer foto's te zien in de fotogalerij $8,25voeg toe aan  uw mandjeBekijk uw mandje


PS, Deel mooie dingen-
Ik hoop dat U dit setje net zo mooi vindt als ik en ik zou het erg op prijs stellen als U deze pagina zou willen delen op Facebook of Twitter. Als U van sommige van de mooie foto's houdt, klik dan op de Pinit knop en zet de foto's bij in Uw Pinterest album.   
                                                         
Groetjes Målfrid