Varme strikkeklær til dukken Emmelina 

Model 0128D EMMELINA - Kofte, Bukse, Lue og Sokker 
(Passer 43-47 cm (18") dukker som Baby born og American Girl doll) 


Denne gangen har jeg strikket et sett i blått og beige.  Mange av dere liker kofter som er åpne foran i stedet for gensere så denne gangen har jeg strikket en kofte med rund sal.

Den er klippet opp midt foran.  Deretter er det strikket stolper av maskene fra hjelpenålen.  Stolpene sys fast ...

målfrid Gausel designDenne gangen har jeg strikket et sett i blått og beige. Mange av dere liker kofter som er åpne foran i stedet for gensere så denne gangen har jeg strikket en kofte med rund sal

... langs åpningen på begge sider foran. Deretter sys belegget ned langs baksiden slik at det dekkene de opp klipte kantene på innsiden av koften.  Jeg har også funnet små kofteknapper som jeg har brukt her.  Dukken Emmelina ble veldig søt i denne koften.  Så da tenkte jeg at dukken måtte få en flott lue som passet fint til denne koften.  Den lua har øreklaffer og små snorer i begge fargene brettet på midten og sydd fast til hjørnene øverst langs lua.

Deretter var det en bukse som ... 

strikkeoppskrifter dukkeklærDeretter var det en bukse som kunne passe godt til. Buksen er strikket ovenfra og ned

 ... kunne passe godt til.  Buksen er strikket ovenfra og ned.  Her har jeg brukt kun rutene som mønster. Buksen har fått seler og en liten knapp i enden på disse til å holde buksen på plass.  Veldig greie klær til dukken.  Det eneste hun nå mangler er et par varme sokker.

Sokkene har jeg strikket i rillestrikk i brunt.  Rundt foten hvor jeg har trukket den litt sammen har jeg ...

strikkeoppskrifter baby bornJeg ble veldig fornøyd da klærne var ferdig og dukken Emmelina var en velkledd «Liten dukkepike»

... strikket et lite felt i lysblått da denne fargen er brukt på klærne ellers.

Jeg ble veldig fornøyd da klærne var ferdig og dukken Emmelina var en velkledd «Liten dukkepike»

american girl sweater knitting patternDukken ble veldig søt i denne koften

Velkommen til å bli venn på Facebook siden min. På Facebook vil jeg vise mer om hvilke ideer og mønstre som kommer fremover. 

Håper du også vil kose deg mens du strikker disse klærne! Lykke til!

Hilsen Målfrid.


Varme strikkeklær til dukken Emmelina 

0128D EMMELINA - Kofte, Bukse, Lue og Sokker 0128D EMMELINA 
Kofte, Bukse, Lue og Sokker
Varme strikkeklkær til dukken Emmelina 
(Strikkemønstret passer til 18" dukker som Baby born, American Girl doll.) Klikk på bildet og se flere bilder i Foto Galleriet $8,05Klikk her og legg strikkeoppskrift i handlekurvVis handlelkurv

PS: "Del disse vakre ting med familie og venner"
Jeg håper du liker dette antrekket like mye som jeg likte å lage  det, håper du vil dele denne siden på Facebook (under) eller Twitter. Likte du noen bilder, klikk på "pin it" og legge dem til din Pinterest album .
Vennlig hilsen Målfrid Gausel