Een schitterende feestjurkvoor je pop

Model 0127D ISA LOTTE - JURKJE, MUTS, BROEKJE en SOKJES
(Dit patroon past voor poppen zoals American Girl doll, Baby born en Alexander doll 43 tot 46 cm )


Ik had nog prachtige zachte wol in huis in Silk Alpakka en besloot wat mooie kleding te breien voor de viering van mijn poppen. Ik zag een mooi klein patroontje in een oud blaadje met patronen voor kleding voor babies en kleine kinderen. 

Ik dacht dat ...

baby born patronenIk had nog prachtige zachte wol in huis in Silk Alpakka en besloot wat mooie kleding te breien voor de viering van mijn poppen.

.. dit patroontje het goed zou doen voor een mooi wijd jurkje voor de viering van de poppen. Met kleine gehaakte randjes rond de zoom, de mouwen en het halsboordje is het afgewerkte jurkje heel mooi.

Het roze jurkje is gebreid in Silk Alpakka wol. Maar ik wou ook eens zien hoe het jurkje  ... 

Ik dacht dat dit patroontje het goed zou doen voor een mooi wijd jurkje voor de viering van de poppen

... er uit zou zien in dunne merino babywol. Daarom breide ik het witte jurkje in deze dunne wol voor Baby Born en ik vond het resultaat prachtig.Het broekje is gebreid in tricot. Dan haakte ik randjes rond de beentjes en rond de taille. Dan draaide ik een koordje en deed dit in de gaatjesnaald.

De rand van de muts ...

baby born breipatronenMaar ik wou ook eens zien hoe het jurkje er uit zou zien in dunne merino babywol. Daarom breide ik het witte jurkje in deze dunne wol voor Baby Born en ik vond het resultaat prachtig

... is ook afgewerkt met dit gehaakt randje. De muts heeft ook een boord van het gehaakt patroon voor ik het bovendeel van de muts gebreid heb. 

Ze zijn beide heel mooi geworden.

Tenslotte breide ik nog kleine sokjes met gehaakte randjes.

baby born breipatronenIk hoop dat u ook deze kleding wilt breien!

Beide poppen zijn prachtig gekleed in hun kleding voor de viering.

Ik hoop dat u ook deze kleding wilt breien!

Succes
Målfrid


Een schitterende feestjurk voor je pop 

0127D ISA LOTTE - JURKJE, MUTS, BROEKJE en SOKJES0127D ISA LOTTE 
Jurkje, Muts, Broekje en Sokjes 
Een schitterende feestjurk voor je pop (Dit patroon past voor poppen zoals American Girl doll, Baby born en Alexander doll 43 tot 46 cm ) Klik op de foto om meer foto's te zien in de fotogalerij $8,25voeg toe aan  uw mandje


Bekijk uw mandje


PS, Deel mooie dingen-
Ik hoop dat U dit setje net zo mooi vindt als ik en ik zou het erg op prijs stellen als U deze pagina zou willen delen op Facebook of Twitter. Als U van sommige van de mooie foto's houdt, klik dan op de Pinit knop en zet de foto's bij in Uw Pinterest album.   
                                                         
Groetjes Målfrid