Breipatronen Baby born

Mooie kleren om mee naar buiten te gaan
voor mijn pop Vanessa

Model 0126D VANESSA - Jasje, Pakje, Muts, Sjaal en Sokjes 
(Dit patroon past voor poppen zoals American Girl doll, Baby born en Alexander doll 43 tot 46 cm )


Deze kleding begon toen ik nadacht over wat ik zou kunnen doen met twee kluwen turquoise wol die ik hier had. Ik vroeg me af wat ik in deze kleur zou kunnen breien en ik besloot een jasje met capuchon voor buiten te breien. Ik had een klein kabelpatroontje gevonden en ik dacht dat ik dit wel wilde proberen, hier is het resultaat. Niet slecht, dacht ik, toen het jasje klaar was. Liefelijk en warm voor mijn kleine pop Vanessa.

Omdat ik dacht dat dit jasje een beetje ruw was , kocht ik kleine knoopjes speciaal voor truien en ik gebruikte deze voor dit jasje. Ze passen perfect.

De muts ...

Deze kleding begon toen ik nadacht over wat ik zou kunnen doen met twee kluwen turquoise wol die ik hier had.

... is gebreid met strepen. Toen ik de muts af had, heb ik een strik gebreid in turquoise en naaide deze op de bovenkant van de muts. Ik vind dat heel mooi.

Natuurlijk, hebben we sokjes nodig om deze kleding af te maken. Deze keer heb ik sokjes gebreid met omgeslagen gestreepte randen zodat ze passen ... 

 ... bij het jasje en het streeppatroon van de muts.
Toen ik zo ver was besloot ik om een mooi pakje in een gebroken wit/grijze kleur te breien voor de pop. Ik heb aan de buitenkant van de beentjes en in het midden van de mouwen een kabelpatroontje gebreid.

Ik heb ook twee kleine vierkantjes ...

Toen ik zo ver was besloot ik om een mooi pakje in een gebroken wit/grijze kleur te breien voor de pop.

... gebreid aan weerszijden van het voorpand van het pakje die lijken op twee zakjes. 

Het pakje heeft raglan minderingen en afgewerkt met kleine bloemenknoopjes langs de opening vooraan ziet de pop er prachtig uit in dit pakje.

Ik hoop dat u zult genieten bij het breien van deze kleding voor uw pop!

Ik heb aan de buitenkant van de beentjes en in het midden van de mouwen een kabelpatroontje gebreid.

SUCCES!

Groetjes
Målfrid


Breipatronen Baby born

0126D VANESSA - Jasje, Pakje, Muts, Sjaal en Sokjes 0126D VANESSA
Jasje, Pakje, Muts, Sjaal en Sokjes
Breipatronen Baby born (Dit patroon past voor poppen zoals American Girl doll, Baby born en Alexander doll 43 tot 46 cm ) Klik op de foto om meer foto's te zien in de fotogalerij $8,15voeg toe aan  uw mandjeBekijk uw mandje


PS, Deel mooie dingen-
Ik hoop dat U dit setje net zo mooi vindt als ik en ik zou het erg op prijs stellen als U deze pagina zou willen delen op Facebook of Twitter. Als U van sommige van de mooie foto's houdt, klik dan op de Pinit knop en zet de foto's bij in Uw Pinterest album.   
                                                         
Groetjes Målfrid