Målfrid Gausels dukkeklær strikkeoppskrifter

Vakre uteklær til dukken Vanessa

Model 0126D VANESSA - Jakke, Dress, Lue, Sokker og Skjerf 
(Passer 18" dukker som Baby born og American Girl doll) 


Det hele begynte med at jeg hadde 2 nøster med en sterk turkis farge liggende her.  Jeg lurte fælt på hva disse nøstene kunne brukes til.  Da jeg også hadde mye lyst garn liggende tenkte jeg at jeg kunne strikke en flott turkis jakke, og ha mye tilbehør til jakken lyse farger.  Jeg har egentlig brukt sand farge, men off-hvitt, eventuelt veldig lysgrått vil nok være like flott tror jeg.

Jeg hadde sett på dette lille flettemønsteret som jeg nå har brukt og tenkte det kunne bli fint til dukkens uteklær.  Jeg strikket ...

Jeg strikket jakken med hette, og da den var ferdig var jeg godt fornøyd med resultatet

... jakken med hette, og da den var ferdig var jeg godt fornøyd med resultatet. Ettersom jakken virket litt tykk, god og varm, valgte jeg å bruke ganske små kofte knapper til den. Jeg syntes de passet fint her.

Lua strikket jeg ganske enkel med striper.  For å gi den litt ekstra strikket jeg denne turkise sløyfen som jeg plasserte på toppen av lua.  Denne sløyfen har samme mønster langs midten som flettene på jakken har.

Sokker må det jo være til et sånt antrekk.  Denne gangen strikket jeg sokkene med noen gode brettekanter som har et par striper i turkis. Disse stripene ... 

 ... vil da ta opp stripene i lua slik at antrekket virker helt. 

Alt i alt syntes jeg disse klærne ble veldig flotte og tenkte etter hvert at her kunne det være på sin plass med en god og varm dress i lyse farger til å ha under.  Denne dressen har flotte fletter langs utsiden av leggene og langs ermene. De samme flettene som jakken er strikket i.  En stor ...

Alt i alt syntes jeg disse klærne ble veldig flotte og tenkte etter hvert at her kunne det være på sin plass med en god og varm dress i lyse farger til å ha under.

... Også denne med fletter langs midten.

Så endelig hadde dukken Vanessa endelig fått sine nye uteklær.  Hun vel ble riktig pen?

Nå håper jeg at du også får lyst til å strikke disse klærne til dukken din!

Denne dressen har flotte fletter langs utsiden av leggene og langs ermene. De samme flettene som jakken er strikket i.

Velkommen til å bli venn på Facebook siden min. På Facebook vil jeg vise mer om hvilke ideer og mønstre som kommer fremover. 


Lykke til! 

Hilsen MålfridMålfrid Gausels dukkeklær strikkeoppskrifter

0126D VANESSA - Jakke, Dress, Lue, Sokker og Skjerf 0126D VANESSA 
Jakke, Dress, Lue, Sokker og Skjerf 
Målfrid Gausels dukkeklær strikkeoppskrifter
(Strikkemønstret passer til 18" dukker som Baby born, American Girl doll.) Klikk på bildet og se flere bilder i Foto Galleriet $8,15Klikk her og legg strikkeoppskrift i handlekurvVis handlelkurv

PS: "Del disse vakre ting med familie og venner"
Jeg håper du liker dette antrekket like mye som jeg likte å lage  det, håper du vil dele denne siden på Facebook (under) eller Twitter. Likte du noen bilder, klikk på "pin it" og legge dem til din Pinterest album .
Vennlig hilsen Målfrid Gausel