Schattig breipatroon voor een jurkje met klavertje 4 patroon 

Model 0125D TORA - Jurkje, Muts, Broekje, Schoentjes 
(Past voor poppen van 45 cm zoals Baby born of American Girl doll) 


Ik was door sommige oude Noorse patronen aan het kijken en vond dit klein patroontje genaamd "klavertje vier". Ik dacht dat dit patroontje mooi kon zijn voor poppenkleding dus besliste ik om dit gele jurkje met dit patroontje te breien.

 Dit jurkje is ...

Poppenkleding patronenIk was door sommige oude Noorse patronen aan het kijken en vond dit klein patroontje genaamd "klavertje vier"

... gebreid in twee delen en aan elkaar gebreid waar het bovendeel begint. Voor het bovendeel heb ik een gaatjesnaald gebreid. Ik kocht een zijden lint en maakte dit vast aan weerszijden op de averechtse kant van het voorpand van het jurkje, ik trok het lint door de gaatjesnaald naar het midden van het voorpand en knoopte het dan in een mooie strik. U kunt ook een strik maken …

Patroon poppenkledingSchattig breipatroon voor een jurkje met klavertje 4 patroon

… en de uiteinden door de gaatjes rijgen en dan aan de zijkanten vastnaaien. Het jurkje heeft korte mouwtjes met gehaakte gele randjes en gele koordjes.

Dan heb ik met wit een broekje gebreid. Ik haakte de randen met geel rond de taille en rond de beentjes en maakte hier ook een geel koordje voor de taille.

Kleine schoentjes …..

Patronen poppenkledingIk kocht een zijden lint en maakte dit vast aan weerszijden op de averechtse kant van het voorpand van het jurkje, ik trok het lint door de gaatjesnaald naar het midden van het voorpand

... met gele randjes rond de zooltjes en gele knoopjes als afwerking.

De muts heeft een patroon van klavertje vier gebreid rond de rand en het is leuk om deze samen met deze kleding te dragen.

Succes!
Groetjes Målfrid


Schattig breipatroon voor een jurkje met klavertje 4 patroon 

Model 0125D Tora - Jurkje, Muts, Broekje, Schoentjes 0125D TORA 
Jurkje, Muts, Broekje, Schoentjes Schattig breipatroon voor een jurkje met klavertje 4 patroon (past voor popen van 40 tot 48 cm zoals American Girl doll, Baby born en Alexander doll.)  Klik op de foto om meer foto's te zien in de fotogalerij  $8,05voeg toe aan  uw mandje


Bekijk uw mandje

PS, Deel mooie dingen-
Ik hoop dat U dit setje net zo mooi vindt als ik en ik zou het erg op prijs stellen als U deze pagina zou willen delen op Facebook of Twitter. Als U van sommige van de mooie foto's houdt, klik dan op de Pinit knop en zet de foto's bij in Uw Pinterest album.   
                                                         
Groetjes Målfrid