Hier kunt u een aantal eenvoudige, stoere sport kleren voor de pop breien

Model 0120D THEO - Trui, Lange Broek, Sokjes, Muts, Sjaal en Wantjes 
(Dit patroon past voor poppen zoals American Girl doll, Baby born en Alexander doll 43 tot 46 cm)


Dit maal heb ik lekker warme kleding gebreid voor mijn pop Theo. Hoewel we nu nog steeds mooie warme dagen hebben geloof ik toch dat de dagen snel kouder zullen worden en dat we dan warme kleding zullen nodig hebben.

Ik breide  ...

Dit maal heb ik lekker warme kleding gebreid voor mijn pop Theo.

... eerst deze mooie warme trui in beige en wit, de trui heeft een patroon over heel de trui en voelt warm aan.

Op de schouders heb ik kleine knoopjes gebruikt. De randen zijn gebreid met boordpatroon 2 rechts, 2 averechts. De afgewerkte trui past mijn pop Theo heel mooi.

Daarna breide ik  ...

Ten slotte heb ik met wit een sjaal en wantjes gebreid. Hier gebruikte ik randen in ribbelsteek en de rest is in boordpatroon gebreid.

... de lange broek. Ik begon de broek te breien vanaf de bovenkant van het bovenstuk en eindigde met het breien van de beentjes onder de knieën. Een mooie broek die goed past bij de prachtige trui. Er zijn kleine patroontjes in gebreid op het bovenste en rond de beentjes.

Dan had Theo ook nog een paar kniekousjes nodig. Deze sokjes breide ik  ...

 ... in het beige. De beentjes zijn gebreid in een boordpatroon, 2 rechts, 2 averechts afwisselend rond de beentjes. Ik vind dat ze goed passen bij zijn broek.

De muts is gebreid met schattige warme ...

Ik breide eerst deze mooie warme trui in beige en wit, de trui heeft een patroon over heel de trui en voelt warm aan.

Ik heet U welkom om vriend te worden op mijn nieuwe Facebook page. zal ik meer laten zien over de ideeën en patronen die in de toekomst zullen verschijnen


 ... oorkleppen en is goed te dragen als de dagen kouder worden. De muts heeft gehaakte afwerking aan de randen en rond de oorkleppen.

Ten slotte heb ik met wit een sjaal en wantjes gebreid. Hier gebruikte ik randen in ribbelsteek en de rest is in boordpatroon gebreid.

Een prachtige set voor mijn pop Theo! Hier kunt u een aantal eenvoudige, stoere sport kleren voor de pop breien

0120D THEO - Trui, Lange Broek, Sokjes, Muts, Sjaal en Wantjes 0120D THEO
(Past voor poppen van 40 tot 48 cm zoals American Girl doll, Baby born en Alexander doll.) Klik op de foto om meer foto's te zien in de fotogalerij $8,05voeg toe aan  uw mandjeBekijk uw mandje


PS, Deel mooie dingen-
Ik hoop dat U dit setje net zo mooi vindt als ik en ik zou het erg op prijs stellen als U deze pagina zou willen delen op Facebook of Twitter. Als U van sommige van de mooie foto's houdt, klik dan op de Pinit knop en zet de foto's bij in Uw Pinterest album.   
                                                         
Groetjes Målfrid