Schattige poppenkleertjes breien in roze en wit

Model 0119D ODA- JASJE, MUTS, SOKJES, BROEK
(Dit patroon past voor poppen zoals American Girl doll, Baby born en Alexander doll 43 tot 46 cm)


Een tijdje geleden bladerde ik door een hoop oude patronen en zag toen dit prachtige patroon genaamd «Almefrø» in Noorwegen. Zodra ik het patroon zag dacht ik dat dit iets was dat ik kon gebruiken voor nieuwe kleding voor mijn babypop.

Ik had nog wat roze wol en begon een jasje te breien voor mijn pop. Dit jasje is ...

breien poppenkleertjesZodra ik het patroon zag dacht ik dat dit iets was dat ik kon gebruiken voor nieuwe kleding voor mijn babypop.

... gebreid vanaf de halsopening en de raglan wordt gemeerderd door omslagen. Ik heb al vaker op deze manier meerderingen gebreid en het ziet er leuk uit. Het jasje krijgt zo geen naden en het is goed om te dragen. Heel schattig voor kleine baby's denk ik. Het jasje is een klein beetje ruim gebreid en wordt door een koordje rond de hals gesloten.

Toen breide ik ...

poppenkleertjes patronenDit jasje is gebreid vanaf de halsopening en de raglan wordt gemeerderd door omslagen. Ik heb al vaker op deze manier meerderingen gebreid en het ziet er leuk uit.

... ook een muts. Deze muts is voor jongens en meisjes poppen. De muts is warm en houdt de oren ook warm. De bandjes om te sluiten worden in ribbelsteek gebreid.

Schattige warme sokjes horen ook bij het patroon. Ze hebben een lang beengedeelte en passen netjes rond de voetjes.

Omdat ik geen roze meer had besliste ik om de lange broek in het wit te breien. Wit en roze ...

breipatronen poppenkledingHeel schattig voor kleine baby's denk ik. Het jasje is een klein beetje ruim gebreid en wordt door een koordje rond de hals gesloten.

 ... zijn kleuren die mooi samen passen voor een baby. Natuurlijk kunt u dit pakje breien in de kleur van uw keuze. De lange broek heeft brede pijpen en wordt samen gehouden door een bovenstuk in het zelfde patroon als het jasje. ...

strikkeoppskrifter dukkeklærHet jasje is een klein beetje ruim gebreid en wordt door een koordje rond de hals gesloten.

Ik heet U welkom om vriend te worden op mijn nieuwe Facebook page. zal ik meer laten zien over de ideeën en patronen die in de toekomst zullen verschijnen


 ... Toen de kleding klaar was en ik mijn pop had aangekleed vond ik het resultaat heel lief. Wat vindt u er van?

Leuke warme kleding om te dragen. Prachtig! Ik hoop dat u ze ook leuk vindt en dat u begint te breien! 

Succes!  
Groetjes MålfridBreien schattige babykleding in roze en wit

0119D ODA- JASJE, MUTS, SOKJES, BROEK

dukkeklær oppskrifterdukkeklær strikkeoppskrifter


0119D ODA
JASJE, MUTS, SOKJES, BROEK
(Past voor poppen van 40 tot 48 cm zoals American Girl doll, Baby born en Alexander doll.) Klik op de foto om meer foto's te zien in de fotogalerij 
 
$8,15voeg toe aan  uw mandjeBekijk uw mandje


PS, Deel mooie dingen-
Ik hoop dat U dit setje net zo mooi vindt als ik en ik zou het erg op prijs stellen als U deze pagina zou willen delen op Facebook of Twitter. Als U van sommige van de mooie foto's houdt, klik dan op de Pinit knop en zet de foto's bij in Uw Pinterest album.   
                                                         
Groetjes Målfrid