Her kan du strikke noen enkle, tøffe sportsklær til dukken

Model 0120D THEO - Genser, Bukse, Sokker, Lue, Skjerf og Votter 
(Passer 18" dukker som Baby born og American Girl doll) 


Denne gangen har jeg strikket noen enkle sports-klær til dukken min.  Høsten er kommet, og selv om vi ennå har massevis av sol og varme her jeg bor, tenkte jeg at noen varme klær kunne det passe godt å strikke nå.  Høsten er her jo, og vi kan nok vente kalde og sure dager i tiden fremover.

Jeg har valgt å strikke  ...

Denne gangen har jeg strikket noen enkle sports-klær til dukken min. Jeg jeg at noen varme klær kunne det passe godt å strikke nå.

... klærne i beige og hvitt denne gangen.  Jeg strikket først en deilig og varm genser.  Genseren er strikket i mønster og er derfor god og varm.  Den har små knapper på skuldrene og ribbestrikk kanter i 2 rette og 2 vrange.  Den ble veldig fin til dukken min da den var ferdig synes jeg.

Buksen strikket jeg med bærestykke både fremme og bak.  Den er strikket som en nikkers og har fått litt mønster som går igjen på genseren på både smekken og rundt bena.  Buksen og genseren  ...

Skjert og vanter er strikket i ribbestrikk med kanter strikket i rillestrikk. Gode og varme klær til kalde dager.

... passet riktig godt sammen.  Ettersom buksen kun rekker nedenfor knærne måtte jeg jo strikke noen gode og varme knestrømper som tilbehør.  Disse har jeg strikket i ribbestrikk i beige.  De kan gjerne ...

 ... heller strikkes i hvitt.  Det du selv liker best tenker jeg. 

Lua er strikket med gode, varme øreklaffer.  Den har også fått strikket inn et lite mønster.  I tillegg har jeg heklet fastmasker langs kanten og rundt øreklaffene.  Gode snorer ...

Jeg strikket først en deilig og varm genser. Genseren er strikket i mønster og er derfor god og varm. Den ble veldig fin til dukken min da den var ferdig synes jeg.

Velkommen til å bli venn på Facebook siden min. På Facebook vil jeg vise mer om hvilke ideer og mønstre som kommer fremover. 


 ... til knytting når dette trengs har den også.  Kjempefin til dette antrekket.  God og varm.

Skjert og vanter er strikket i ribbestrikk med kanter strikket i rillestrikk.  Gode og varme klær til kalde dager.

Et deilig antrekk til dukken Theo!

Lykke til!
Hilsen MålfridHer kan du strikke noen enkle,
tøffe sports-klær til dukken

0120D THEO - Genser, Bukse, Sokker, Lue, Skjerf og Votter 0120D THEO
Genser, Bukse, Sokker, Lue, Skjerf og Votter 
(Strikkemønstret passer til 18" dukker som Baby born, American Girl doll.) Klikk på bildet og se flere bilder i Foto Galleriet $8,05Klikk her og legg strikkeoppskrift i handlekurvVis handlelkurv

PS: "Del disse vakre ting med familie og venner"
Jeg håper du liker dette antrekket like mye som jeg likte å lage  det, håper du vil dele denne siden på Facebook (under) eller Twitter. Likte du noen bilder, klikk på "pin it" og legge dem til din Pinterest album .
Vennlig hilsen Målfrid Gausel