Klar for skoletid -
En søt dukke i sine nye "skoleklær"

Model 0117D GRETE - Grete: Foldeskjørt, Bluse, Truse, jakke, Strømper og Hårbånd Gretes Lillesøster: Lekedress, Lue og Sokker 
(Passer 18" dukker som Baby born og American Girl doll) 


Så er turen kommet til å strikke noen gode «skoleklær» til dukken Grete.  Grete er klar for skolen, og mor tenkte at hun ville strikke henne noen «klassiske skoleklær» En hvit fram- knappet bluse i hvitt. Den fikk mørkblå knapper og en flott krave til å legge utenpå jakken.

Jakken ble strikket som en helt vanlig ...

Grete er klar for skolen, og mor tenkte at hun ville strikke henne noen «klassiske skoleklær». Samtidig fikk også «lillesøster» Baby born nye klær.

... cardigan jakke i mørkblått. Disse jakkene var veldig vanlige da jeg var liten og gikk på skolen.  Jakken fikk mørkblå knapper maken til knappene foran på blusen.

Et grått foldeskjørt passet fint til dette settet.  Trusen strikket jeg også i grått.

Dukken Grete ble kjempeflott i disse nye «skoleklærne»

I tillegg strikket jeg et hårbånd slik at det kunne ...

Jakken ble strikket som en helt vanlig cardigan jakke i mørkblått. Disse jakkene var veldig vanlige da jeg var liten og gikk på skolen. Jakken fikk mørkblå knapper maken til knappene foran på blusen.

 ... holde håret hennes på plass. Dette strikket jeg i grått med blå striper.  Med hvite strømper som tilbehør var dukken Grete veldig godt kledd på sin 1. skoledag.

Samtidig fikk også «lillesøster» Baby born nye klær.  Til henne strikket jeg en søt, liten lekedress i grått.  Dressen fikk flotte mønster- border i blått og hvitt rundt armer og bein.  Kraven ble også strikket med en slik bord.  En deilig ...


En hvit fram- knappet bluse i hvitt.
Den fikk mørkblå knapper

Velkommen til å bli venn på Facebook siden min. På Facebook vil jeg vise mer om hvilke ideer og mønstre som kommer fremover. 

... lue ble strikket som tilbehør til denne dressen. Toppen av lua brettet jeg bakover noen cm og sydde den fast med en litt større mørkblå knapp midt oppå.  Med gode, varme sokker i tillegg hadde også «lillesøster» gode varme hverdagsklær! Jeg strikket disse ...

Samtidig fikk også «lillesøster» Baby born nye klær. Til henne strikket jeg en søt, liten lekedress i grått. Dressen fikk flotte mønster- border i blått og hvitt rundt armer og bein.
En deilig lue ble strikket som tilbehør til denne dressen. Toppen av lua brettet jeg bakover noen cm og sydde den fast med en litt større mørkblå knapp midt oppå

 ... i de samme fargene som storesøster Grete’s skoleklær; 2 velkledde dukker!
Håper du også får lyst til å strikke disse klærne til dukkene dine.

Lykke til!
Hilsen Målfrid


Design Grete passer også til Baby born dukken
Heart & Soul-dukkene er nydelige men for slanke i kroppen til å passe Målfrids design. Men mange har lyst til å prøve, vi har kledd Grete-mønstret på Grace slik at man kan få et inntrykk.

Klar for skoletid 
En skjønn dukke i sine nye "skoleklær"

0117D-GRETE  Grete: Foldeskjørt, Bluse, Truse, jakke, Strømper og Hårbånd Gretes Lillesøster: Lekedress, Lue og Sokker 0117D GRETE
Grete: Foldeskjørt, Bluse, Truse, jakke, Strømper og Hårbånd
Gretes Lillesøster: Lekedress, Lue og Sokker 
(Strikkemønstret passer til 18" dukker
som Baby born, American Girl doll.) 
Klikk på bildet og 
se flere bilder i Foto Galleriet 
$8,35Klikk her og legg strikkeoppskrift i handlekurvVis handlelkurv