Poppenkleertjes breien voor baby born
Elegant en goed geklede pop in grijs en koraal rood

Model 0118D VANJA - Pakje, Jasje, Haarband, Sokjes en muts voor American Girl Doll, Muts voor Baby Born (Dit patroon past voor poppen zoals American Girl doll, Baby born en Alexander doll 43 tot 46 cm )


Ik had al een hele tijd deze koraalrode wol hier liggen. Ik had geen idee waar ik deze wol voor kon gebruiken. Maar op een dag vond ik het en begon een pakje te breien voor mijn pop Vanja. Ik ben ervan overtuigd dat U zich realiseert dat ik graag kabeltjes brei voor poppenkleding. Deze keer heb ik kabels gebreid aan de beentjes van het pakje en toen ik ...

Poppenkleertjes breien voor baby bornEen schattige geklede pop in dit setje denk ik!

... de beentjes aan het breien was vond ik dit wel mooi. Het pakje heeft een beetje een wijde rugpand. Voor het voorpand minderde ik in het midden en breide ere en kabelpatroontje in. Op het rugpand is het pakje open met een boordje in ribbelsteek en met een knoopje aan de bovenkant gesloten. 

Toen het pakje klaar was en de pop aangekleed was dacht ik dat ...

Daarom breide ik een grijs jasje met koraalrode randen en kabeltjes aan de mouwen om te passen bij het pakje.

...zee r schattig uit zag.Ik dacht toen, waarom geen haarband breien in deze kleur met een kabelpatroontje. 

Zo gedacht, zo gedaan! De haarband is samen gebonden met de randen in ribbelsteek. Mooi om te dragen als ze haar muts niet op heeft.Dan had Vanja nog wat accessoires nodig. Ik vond grijs een goede kleur om met dit koraalrood te combineren. Daarom breide ik ...

Poppenkleertjes breien voor baby bornIk vond dat Baby Born schattig is met een muts met oorkleppen omdat het toch een "kleine baby" pop is.

 ... een grijs jasje met koraalrode randen en kabeltjes aan de mouwen om te passen bij het pakje. De muts is ook in het grijs gebreid met koraalrode randjes. Ik breide een bandje en plooide het tot een strikje en naaide deze op de achterste rand van de muts. Mooi voor een American Doll. 

Ik vond dat Baby Born schattig is met een muts met oorkleppen omdat het toch een "kleine baby" pop is. 

Ik breide ook sokjes ...

Poppenkleertjes breien voor baby bornJeg strikket også et bånd som jeg formet som en sløyfe og sydde fast til lua bak.

Velkommen til å bli venn på Facebook siden min. På Facebook vil jeg vise mer om hvilke ideer og mønstre som kommer fremover. 

... in grijs boordpatroon met koraalrode randjes bij dit setje. Een schattige geklede pop in dit setje denk ik!

Ik hoop dat U deze kleding mooi vindt en dat u ze wil breien voor uw pop.Poppenkleertjes breien voor baby born
Elegant en goed geklede pop in grijs en koraal rood

0118D VANJA: Pakje, Jasje, Haarband, Sokjes en muts voor American Girl Doll, Muts voor Baby Born 

baby born strikkeoppskrifter


0118D VANJA 
 Pakje, Jasje, Haarband, Sokjes en muts voor American Girl Doll, Muts voor Baby Born Poppenkleertjes breien voor baby born (Past voor poppen van 40 tot 48 cm zoals American Girl doll, Baby born en Alexander doll.) Klik op de foto om meer foto's te zien in de fotogalerij $8,15


voeg toe aan  uw mandje


Bekijk uw mandje