Gemakkelijke breipatronen
Breien voor poppen – klein, gemakkelijk te breien, en ongelooflijk aardig!

Model 0008D SELINE & SNORRE
Seline: Jurkje, broekje en schoentjes
Snorre: Lange broek, Trui, Sokjes en Strik
(Dit patroon past voor poppen zoals American Girl doll, Baby born en Alexander doll 43 tot 46 cm)


Kerstmis komt er aan!..

...en we kijken uit  naar Kerstmis, mijn poppen en ik. Mijn schattige poppen vinden het leuk om nieuwe kleding te krijgen om te feesten en ik vind het leuk om de kleding te breien. 

Er is nog steeds tijd om deze kleding te breien. Poppenkleding breien is klein, gemakkelijk te breien, en ongelooflijk aardig om te doen. En de kinderen vinden het geweldig. Daarom heb ik deze kleding gebreid in Kerstmis kleuren en ik hoop dat u deze leuk vindt.

Dus, begin er zo snel mogelijk aan!  

Overigens, ...

Gemakkelijke breipatronen

 ... zo als velen van u al wel weten, is er een American Girl Doll genaamd Kirsten. Kirsten Larsson komt aan in Amerika in de zomer van 1854. Alles in het nieuwe land is verschillend van het kleine dorpje dat ze achterliet in Zweden. Op deze manier begon ze aan haar nieuwe leven als kolonist.

Sinds tientallen jaren is Kirsten een held en goede vriend geworden van tien duizenden kleine Amerikaanse meisjes. 

Vandaag ziet Kirsten er fantastisch uit ...

breipatronen poppenkleren

... in haar nieuwe kleding voor Kerstmis. Vindt u ook niet?  

Ik heb haar uitgenodigd om een bezoek te brengen aan haar geboorteplaats. Ze kwam enkele dagen geleden aan. Tijdens 2009 ga ik voor haar een nieuwe speciale collectie ontwerpen. We zullen haar volgen op haar reis naar sommige plaatsen in Scandinavië die voor haar typisch zijn. Natuurlijk zullen ...

breipatronen poppenkleding

 ... we foto's maken van haar kleding met de omgeving als achtergrond. We kijken er naar uit, en we hopen dat u dat leuk zult vinden.

Dit project "Kirsten" werd in december 2009 beëindigd.

 Zie hier al de ontwerpen:


PS, Deel mooie dingen-
Ik hoop dat U dit setje net zo mooi vindt als ik en ik zou het erg op prijs stellen als U deze pagina zou willen delen op Facebook of Twitter. Als U van sommige van de mooie foto's houdt, klik dan op de Pinit knop en zet de foto's bij in Uw Pinterest album.   
                                                         
Groetjes Målfrid
0008D SELINE & SNORRE 
Seline: Jurkje, broekje en schoentjes Snorre: Lange broek, Trui, Sokjes en Strik (Past voor poppen van 40 tot 48 cm zoals American Girl doll, Baby born en Alexander doll.)  
Klik op de foto om meer 

 foto's te zien in de fotogalerij $8.25voeg toe aan  uw mandje


Bekijk uw mandje

Gemakkelijke breipatronen