Nieuwe Kerstmis Kleding voor Tomine en Thomas

Model 0007D TOMINE and TOMAS - JURKJE, BROEKJE, SCHOENTJES en SOKJES voor Tomine - PAKJE en SOKJES voor Thomas
(Past voor poppen van 43 tot 45 cm zoals Baby born en Chou Chou)


Ze zit hier in de keuken op een Noorse "Trip Trap" stoel, en houdt me gezelschap terwijl ik werk aan deze website. Kleine Chou Chou was blij toen ze van Målfrid een vroeg Kerstgeschenk kreeg. Ze voelt zich blijkbaar goed gekleed en klaar voor Kerstmis.

Ik denk dat uw pop, net als Chou Chou, ook blij zou zijn met nieuwe kleding voor Kerstmis. Misschien is het nu het juiste moment om uw breinaalden te nemen om uw pop ook klaar te maken voor Kerstmis. 

Dit patroon is een van de populaire breipatronen voor poppen van het eerste boek van Målfrid. Nu is de vierde uitgave uitverkocht. Zodra Målfrid en ik de breipatronen vertaald hebben, zullen al de patronen uit dit boek beschikbaar zijn op deze website.

Alle kinderen met een pop zullen blij zijn met de nieuwe kleding voor hun pop, vooral met de kleding voor Kerstmis. Breien is prettig, vooral deze leuke kleine poppenkleding. Iedereen met een basiskennis van breien moet dit kunnen maken.

SUCCES!

Groetjes Målfrid 




0007D TOMINE en TOMAS JURKJE, BROEKJE, SCHOENTJES en SOKJES voor Tomine - PAKJE en SOKJES voor Thomas (Brei patroon Voor poppen van 18"/ 43 tot 45 cm zoals Baby born) Klik op de foto voor meer voorbeelden. $8.25



voeg toe aan  uw mandje


Bekijk uw mandje