Gratis strikkeoppskrifter for dukken din

Foto Galleri som viser komplett dress - 
2008 bonus1, 2009 bonus2, 2010 bonus3, 2011 bonus4 og 
2013 bonus6.

Her ser du bildene av komplett sett med gratis strikkeoppskrifter til 18" dukker. 

2008 Bonus1 - LUE, VOTTER og SKJERF,  2009 Bonus2 - EN FLOTT JAKKE,  2010 Bonus3 - BUKSE, SKO/SOKKER, 2011 Bonus4 - SKJØRT og 2013 Bonus6 - CAPE. Med disse gratis strikkeoppskriftene får du alt tilbehøret du trenger til dukken din. 

Hvert år siden dukkestrikk nettstedet startet har Målfrid designet et spesielt julemønster til våre faste kunder, de som mottar nyhetsbrevet. Alle seks strikkeoppskriftene som er sendt ut siden 2008 som julegave er fortsatt tilgjengelige. Det blir lagt ved lenker for hvert av mønstrene i nyhetsbrevet der du kan laste ned disse gratis. Etter noen få måneder vil du på den måten ha mottatt alle delene i det komplette settet. 

Det er et eget produkt side for hver julegave bonus oppskrift, du finner disse ved å klikke på lenkene ovenfor. Når strikker ønsker du kanskje å se litt nærmere på noen av detaljene i klærne som Målfrid har strikket. 

Kanskje ønsker du å endre fargene og gi dukken din en flott dress som passer for enhver anledning. 

Vi har benyttet dukken American Girl og Baby born til fotoene, men som vanlig passer disse klærne godt til andre 18" dukker. 


Gratis strikkeoppskrifter i fem deler

Gratis strikkeoppskrift for dukkeklær Gratis strikkeoppskrift for dukkeklær Gratis strikkeoppskrift for dukkeklær Gratis strikkeoppskrift for dukkeklær
Gratis Gratis Gratis strikkeoppskrift for dukkeklær Gratis strikkeoppskrift for dukkeklær
Model 0059D Judy & Johan Model 0059D Judy & Johan
Gratis strikkeoppskrifter