Strikk dette genser mesterstykket
designet av Målfrid Gausel

Kledd i disse unike og vakre vinterklær strikket i nydelige varme farger, vil dukken din se nydelig ut


Modell 0204D ELISABETH Genser til American Girl doll, Genser til Baby born, Genser til Baby born, genser til American Girl doll.
Passer 43-47 cm (18") dukker som Baby born (Zapf), American Girl og Hannah (Götz) 

Dette mønsteret har en litt spesiell bakgrunn.

Elizabeth som bor på New Zealand sendte meg for lenge siden et bilde av en kofte hennes foreldre hadde kjøpt til henne da hun var barn.

Da hun og hennes søster var små bestemte foreldrene deres seg for å gjennomføre sitt livs drøm. Sammen med et par andre «van» (for trygghetens skyld) forlot de sine 2 jenter sammen med en eldre søster og hennes familie og dro fra land til land med vanen sin.
De var borte om i lag 15 måneder og besøkte land i Europa, Midtøsten, Norden og flere. På denne turen, antagelig i Bergen, kjøpte de 2 like kofter til jentene sine. Disse koftene ble de svært glad i, og har siden beholdt dem i alle disse årene. 

Mønsteret på disse koftene var flott, men ganske innholdsrikt. Jeg har i lang tid tenkt på om jeg kunne bruke mønsteret til dukkestrikk. Jeg så fort at jeg måtte minske mønsteret ganske mye, men kunne jeg allikevel strikke dukkeklær som gjenkjente disse koftene???

Jeg bestemte meg for å gjøre et forsøk!