Brei voor uw pop dit meesterwerk ontworpen door Målfrid Gausel

Gekleed in deze unieke en prachtige winterkleding in mooie warme kleuren ziet uw pop er prachtig uit Modell 0204D ELISABETH Sweater  voor American Girl doll, Sweater voor Baby born, Broek, Muts, Schoentjes, Sjaal en Wantjes
(Dit patroon past voor poppen zoals American Girl doll, Baby born, Alexander doll en Hannah 43 tot 46 cm)

De reden voor dit patroon is dat het een uniek verhaal heeft.

Het is lang geleden dat Elizabeth, die toen in New Zeeland woonde , mij een prachtige foto stuurde van een trui die haar ouders voor haar gekocht hadden toen ze nog klein was 

Toe Elisabeth en haar zuster kleine meisjes waren, beslisten hun ouders om hun droom waar te maken. Ze hadden een oude bestelwagen, en samen met een aantal andere kampeerders (voor de veiligheid) , gingen zij op pad voor het avontuur en lieten Elisabeth en haar zuster thuis samen met een oudere zus en haar familie. Zij reisden van land naar land en bezochten vele landen in  Europa, Scandinavië en het Midden Oosten. Hun reis om de wereld duurde 15 maanden. Toen ze terug thuis kwamen hadden ze deze mooie truien gekocht voor hun dochters. Ze hebben deze truien al deze jaren liefdevol bewaard.

Het patroon is prachtig! Maar het lag vooral <<aan het patroon >> Ik heb lang nagedacht hoe ik dit patroon zou kunnen gebruiken voor de poppenpatronen die ik brei.

 Ik wist dat ik het volledige patroon niet zou kunnen gebruiken maar ik zou het kunnen verkleinen en zou dan nog steeds het patroon van deze truien kunnen  herkennen.