Et flott dukkesett i lys blått og mørk blått


Model 0136D AURORA  Kjole, Truse, Jakke, hatt og Sokker 
(Passer 43-47 cm (18") dukker som Baby born) 


Denne gangen har jeg strikket et sett dukkeklær til dukken Aurora i lysblått og mørkblått. Flotte farger sammen synes jeg.

Jeg gikk først i gang med å strikke en kjole hvor selve skjørtet har et enkelt hullmønster.  Kjolen er rynket under bærestykket som er strikket i glattstrikk.  Med noen små puffede armer også med hullmønster ble dukken Aurora veldig søt i denne kjolen. Linningen i halsen fikk også ...

baby born knittingJeg gikk først i gang med å strikke en kjole hvor selve skjørtet har et enkelt hullmønster. Kjolen er rynket under bærestykket som er strikket i glattstrikk

... et lite hullmønster.

Trusen er ganske enkel og strikket i glattstrikk.  Det er lysblå og knyttet i livet.

Jakken er strikket i mørkblått.  Her har jeg brukt perlestrikk til både stolper og striper.  Det blir alltid like fint synes jeg.  For å lyse jakken litt opp har jeg brodert noen blomster med brodergarn foran og bak på jakken.  Disse blomstene er lysblå slik kjolen er. Runde lysblå knapper til knapping ... 

american girl knitting patternsJakken er strikket i mørkblått. Her har jeg brukt perlestrikk til både stolper og striper.

 ... langs stolpene foran gjorde seg også godt til denne jakken.  En riktig fin jakke ble det til dukken Aurora. 

Så kom turen til noen sko.  Disse ble høye på leggen er knappet med samme type knapper som jakken.  Lysblå og flotte til disse skoene.

Da klærne var ferdig så jeg straks at her måtte det strikkes en hatt for ...

baby born doll clothes knitting patternFor å lyse jakken litt opp har jeg brodert noen blomster med brodergarn foran og bak på jakken. Disse blomstene er lysblå slik kjolen er. Runde lysblå knapper til knapping.

... å gjøre settet komplett. Jeg har strikket hattene litt forskjellige. Den mørkblå er litt større og passer derfor bedre på en dukke som Baby born.

american girl doll sweater pattern

Nå håper jeg du også vil like disse klærne, og får lyst til å strikke dem til dukken din!

Lykke til! 
Hilsen Målfrid


Et flott dukkesett i lys blått og mørk blått

0136D AURORA  Kjole, Truse, Jakke, hatt og Sokker 
0136D AURORA

Kjole, Truse, Jakke, hatt og Sokker 
Et flott dukkesett i lys blått og mørk blått (Strikkemønstret passertil 18" dukker som Baby born,.) Klikk på bildet og se flere bilder i Foto Galleriet $8,15Klikk her og legg strikkeoppskrift i handlekurvVis handlelkurv

PS: "Del disse vakre ting med familie og venner"
Jeg håper du liker dette antrekket like mye som jeg likte å lage  det, håper du vil dele denne siden på Facebook (under) eller Twitter. Likte du noen bilder, klikk på "pin it" og legge dem til din Pinterest album .
Vennlig hilsen Målfrid Gausel


Si hva du mener om dukkeklærne ovenfor. Legg igjen din kommentar i boksen under.   Målfrid

Har du en venn som vil like å se denne oppskriften, 
klikk på knappen -->

Du er også Velkommen til å bli venn på Facebook siden min. Der vil jeg vise mer om hvilke ideer og mønstre som kommer fremover.