Baby Pop Kine's prachtige pakje en warme dekentje


Model 0135D KINE - Pakje, Muts, Sokjes en Dekentje
(Dit patroon past voor poppen zoals American Girl doll, Baby born en Alexander doll 43 tot 46 cm)


Ik had thuis nog veel wol liggen in deze zandkleur, dus dacht ik dat ik dit kon gebruiken om wat babykleding te breien voor mijn pop Kine.  Indien u geen wol vindt in deze zandkleur kunt u dit setje ook breien in het wit of ecru. Beide kleuren zullen ook heel mooi zijn. Of u kunt het setje breien in de kleur van uw keuze.

 Velen van U vroegen om babypatroontjes dus nu heb ik een pakje gebreid met een gaatjespatroon. Ik vind dat zelf heel mooi. Het pakje ...

Velen van U vroegen om babypatroontjes dus nu heb ik een pakje gebreid met een gaatjespatroon. Ik vind dat zelf heel mooi.

... pakje is tamelijk breed gebreid. Het bovendeel en de voorste boordjes zijn gebreid in dubbele gerstekorrel. In de kraag heb ik ook een gaatjesnaald gebreid. Voor de knoopjes heb ik gekozen voor paars omdat het dekentje ook paars is. Ik denk dat het leuk is om dezelfde kleur te gebruiken voor de knoopjes. Het pakje heeft koordjes rond de beentjes en rond de polsen tussen de dubbele gerstekorrel en de tricotsteken met het patroon.

De muts breide ik denk ik een beetje ouderwets. De muts ... 

Voor de knoopjes heb ik gekozen voor paars omdat het dekentje ook paars is. Ik denk dat het leuk is om dezelfde kleur te gebruiken voor de knoopjes.

 ... heefteen brede rand in dubbele gerstekorrel en is ook gebreid met het gaatjespatroon. (Het zelfde patroon als voor het pakje) Ik maakte en kleine dikke koord en naaide deze bovenop de muts. Schattig vind ik dat.

De sokjes zijn gebreid met dubbel gerstekorrel rond de beentjes. Ik gebruikte het tricot en gaatjespatroon voor het voetje. Ik dacht dan de boord in dubbele gerstekorrel beter kon verstopt worden onder de rand van het pakje.

Toen ik mijn pop Kine haar nieuwe kleding aantrok vond ik dat ze er schattig uitzag. Toen ik haar ...

... zo zag vond ik dat een leuk dekentje dit setje compleet zou maken. Omdat ik nog zoveel paars had liggen koos ik deze kleur voor het dekentje. Ik voel dat velen van u echt dol zijn op de paarse kleuren. Het dekentje is gebreid met randen in dubbel gerstekorrel met het gaatjespatroon in het tricot gedeelte. Het dekentje werd heel leuk rond de kleine babypop Kine.

Het dekentje is gebreid met randen in dubbel gerstekorrel met het gaatjespatroon in het tricot gedeelte. Het dekentje werd heel leuk rond de kleine babypop Kine.

Ik hoop dat u deze kleding leuk zult vinden.

Geniet van uw breiwerk!

Groetjes Målfrid


Baby Pop Kine's prachtige pakje en warme dekentje

Model 0135D KINE - Pakje, Muts, Sokjes en Dekentje
0135D KINE

Pakje, Muts, Sokjes en Dekentje
Baby Pop Kine's prachtige pakje en warme dekentje 
(Past voor poppen van 40 tot 48 cm zoals American Girl doll, Baby born en Alexander doll.) Klik op de foto om meer foto's te zien in de fotogalerij $8,25voeg toe aan  uw mandjeBekijk uw mandje


PS, Deel mooie dingen-
Ik hoop dat U dit setje net zo mooi vindt als ik en ik zou het erg op prijs stellen als U deze pagina zou willen delen op Facebook of Twitter. Als U van sommige van de mooie foto's houdt, klik dan op de Pinit knop en zet de foto's bij in Uw Pinterest album.   
                                                         
Groetjes Målfrid


Plaats aub hier uw commentaar, ik zal het heel aandachtig lezen

Ik zou het appreciëren als u deze pagina zou willen delen, klik op de link aub -->