Flotte vinterklær
med åpen kofte

Model 0124D June - Kofte, dress, 2 Luer, skjerf, sokker/sko 
(Passer 18" dukker som Baby born og American Girl doll) 


Flere av dere har spurt om mønster til kofter som er åpne foran.  Nå har jeg funnet et lite «barnemønster» fra 50 årene.  Jeg har tidligere strikket dette mønsteret til en genser i den første boken min.  Mønsteret er lite og enkelt og passer derfor veldig godt til en dukke kofte. 

Denne gangen har jeg valgt  ...

dukkeklær til babyborn

... fargene hvitt til bunnfarge og lilla mønster.  Koften er romslig, god og varm.  Jeg har funnet noen ganske små kofte knapper som jeg synes gjorde seg til denne koften.

Jeg har strikket 2 luer til koften.  Da jeg ser på «Baby born» som så mye babydukke synes jeg denne dukken er ... 

strikke dukkeklær

 ...   søtere når lua har øreklaffer.  American Girl doll er en mer voksen dukke.  Derfor kan hun gjerne ha en lue uten øreklaffer.

Under denne koften har dukken fått en deilig dress strikket i lilla.  Samme fargen som koften har.  Langs sidene på dressen og langs åpning foran har den  ...

dukkeklær til babyborn oppskrifter

... dobbelt perlestrikk.  I tillegg har den fått små lilla «hjerteknapper» langs åpningen foran.  Den gjør seg godt entendukken har den på seg under koften eller uten å ha ...

strikke dukkeklær oppskrifter

 ... noe utenpå.  En enkel, fin inne-dress bare.

Skoene har jeg strikket med et lite innslag fra mønsteret til koften.  De har ...

dukkeklær oppskrift

 ... en oppbrett rundt leggen og ble ganske fine som tilbehør. Jeg håper du får lyst til å strikke disse klærne til dukken din! 

Velkommen til å bli venn på Facebook siden min. På Facebook vil jeg vise mer om hvilke ideer og mønstre som kommer fremover. 


Lykke til!

Hilsen MålfridFlotte vinterklær med åpen kofte

Model 0124D June - Kofte, dress, 2 Luer, skjerf, sokker/sko 

strikkeoppskrifter på dukkeklær


0124D JUNE 
Kofte, dress, 2 Luer, skjerf, sokker/sko
Flotte vinterklær med åpen kofte 
(Strikkemønstret passer til 18" dukker som Baby born, American Girl doll.) Klikk på bildet og se flere bilder i Foto Galleriet $8,15Klikk her og legg strikkeoppskrift i handlekurvVis handlelkurv

PS: "Del disse vakre ting med familie og venner"
Jeg håper du liker dette antrekket like mye som jeg likte å lage  det, håper du vil dele denne siden på Facebook (under) eller Twitter. Likte du noen bilder, klikk på "pin it" og legge dem til din Pinterest album .
Vennlig hilsen Målfrid Gausel