Målfrid Gausel poppenkleertjes breien
Klaar voor schoolverlaters 

Een mooie pop in haar nieuwe "schooluniform"

Model 0117D GRETE - Grete: plooirokje, truitje, broekje, vestje, sokjes en haarband
Schattig speelpakje voor Grete’s kleine poppenzusje: 
Speelpakje, muts en sokjes
(Dit patroon past voor poppen zoals American Girl doll, Baby born en Alexander doll 43 tot 46 cm )


SDit maal was ik van plan om voor de eerste schooldag van mijn pop Grete een passend schooluniform te breien. 

Ik breide een wit truitje met blauwe knopen. Daarna breide ik een vestje. Deze vestjes waren erg populair toen ...

poppenkleertjes breienDit maal was ik van plan om voor de eerste schooldag van mijn pop Grete een passend schooluniform te breien. Tegelijker tijd breide ik voor haar kleine zusje een speelpakje.

... ik een klein schoolmeisje was en ik was er dol op. Ik breide het vestje in het donkerblauw en gebruikte blauwe knoopjes passend bij de knoopjes van het truitje.

Een grijs plooirokje past ook goed bij deze kleding. Ik breide ook een grijs broekje. De pop Grete zag er goed uit in haar" schooluniform". 

Toen breide ik nog een ...

breipatronen poppenkleertjesDaarna breide ik een vestje. Deze vestjes waren erg populair toen ik een klein schoolmeisje was en ik was er dol op. Ik breide het vestje in het donkerblauw en gebruikte blauwe knoopjes

 ... grijze haarband met blauwe strepen om haar haren netjes samen te houden. Samen met de witte sokjes denk ik dat ze heel leuk aangekleed was voor haar eerste schooldag. 

Tegelijker tijd breide ik voor haar kleine zusje een speelpakje. Ik breide dit in het grijs. Rond de beentjes en rond de armpjes breide ik een klein patroontje in wit en blauw. Ik breide dit ...


patronen poppenkleertjesIk breide een wit truitje ...
poppenkleertjes breien... met blauwe knopen.

... ook als boordje aan het kraagje. 

Daarna breide ik een warme muts met hetzelfde boordje. De bovenkant van de muts plooide ik een beetje terug en zette die vast met een blauwe knoop. 

Samen met zachte warme sokjes heeft Grete's zusje een prachtig kledingsetje voor  ...

poppenkleertjes breienTegelijker tijd breide ik voor haar kleine zusje een speelpakje. Ik breide dit in het grijs. Rond de beentjes en rond de armpjes breide ik een klein patroontje in wit en blauw.
breipatronen poppenkleertjesDaarna breide ik een warme muts met hetzelfde boordje. De bovenkant van de muts plooide ik een beetje terug en zette die vast met een blauwe knoop.

 ... elke dag in dezelfde kleuren als Grete's schooluniform.

Dus hebben we nu 2 goed aangeklede poppen!

Hopelijk ook een leuk idee voor U om te breien?

Succes!
Groetjes
Målfrid


poppenkleertjes breien voor baby bornOntwerp 0117D Grete past ook de Baby Born pop
Heart & Soul poppen zijn prachtig, maar slank lichaam om Målfrids ontwerp passen. Maar velen willen proberen, we hebben gekleed Grete patroon op Genade, zodat u een idee te krijgen.

Målfrid Gausel poppenkleertjes breien
Een mooie pop in haar nieuwe "schooluniform"

0117D-GRETE  Grete: plooirokje, truitje, broekje, vestje, sokjes en haarband 
Schattig speelpakje voor Grete’s kleine poppenzusje: Speelpakje, muts en sokjes 0117D GRETE
Grete: plooirokje, truitje, broekje, vestje, sokjes en haarband Schattig speelpakje voor Grete’s leine poppenzusje:Speel-pakje, muts en sokjes Målfrid Gausel poppenkleertjes breien (Past voor poppen van 40 tot 48 cm zoals American Girl doll, Baby born en Alexander doll.) Klik op de foto om meer foto's te zien in de fotogalerij $8,35voeg toe aan  uw mandjeBekijk uw mandje