Strikk sommerens skjønneste babydress til dukken

Model 0113D OLEANA - Sommerdress, Sokker og Lue (Passer 18" dukker som Baby born) 


Nå er det sommer og sol som står for døren her.  Jeg tenkte at det var lenge siden jeg hadde strikket nye klær til babydukken min Oleana, så hvorfor ikke strikke henne noen lette sommerklær.

Ettersom jeg skulle ta en tur til St Raphael og rivieraen hvor jeg finner en masse inspirasjon til mine strikke dukkeklær, fant jeg ut at jeg ville strikke disse klærne i bomull.  Ettersom Frankrike alltid gir meg ...

Hjertelig velkommen til å bli venn på min nye Facebook side. På Facebook vil jeg vise mer om hvilke ideer og mønstre som kommer fremover. 

... tanken på vide marker med bugnende lilla lavendel og nydelige dufter bestemte jeg meg for at denne gangen ville jeg strikke klærne i denne lyse, deilige, lilla fargen, lik fargen på lavendelen når det blomstrer og dufter lang vei.

En liten baby i en hel dress er alltid flott synes jeg.  Så hvorfor ikke strikke en babydress til dukken min denne gangen. Jeg fant frem litt hvitt garn til å bruke sammen med det lilla garnet.  Så en tidlig morgen på terrassen i Boulouris fant jeg frem pinner og medbrakt garn og gikk i gang med strikkingen.  Jeg begynte med den ene leggen på dressen og snart hadde jeg funnet et lite ...

 ... mønster til bruk i sidene og som pynt på lommer og litt til.  Etter et par dager hadde jeg en riktig fin liten sommerdress ferdig til dukken min.  Etterpå strikket jeg et par enkle hvite sokker som passet til.  Jeg lurte litt på hvilken lue som ville være flott til dette settet og valgte å strikke denne kysen i hvitt med innslag av lilla, noe jeg ble godt fornøyd med.  Vel hjemme igjen kjøpte jeg små hvite knapper til dressen og snart satt babydukken min der riktig så velkledd til sommerens glade dager!

Gjett om jeg synes den ble flott? 

Håper du også vil få lyst til å strikke disse klærne til dukken din.

Du kan gjerne strikke disse klærne i et lunt ullgarn eller alpakka av samme tykkelse. Det kan bli like flott!

Lykke til!
Hilsen Målfrid

PS: "Del disse vakre ting med familie og venner"
Jeg håper du liker dette antrekket like mye som jeg likte å lage  det, håper du vil dele denne siden på Facebook (under) eller Twitter. Likte du noen bilder, klikk på "pin it" og legge dem til din Pinterest album .
Vennlig hilsen Målfrid Gausel


Strikk sommerens skjønneste
babydress til dukken

Model 0113D OLEANA - Sommerdress, Sokker og Lue 


Strikk sommerens skjønneste babydress til dukken


0113D OLEANA 
Sommerdress, Sokker og Lue Strikk sommerens skjønneste babydress til dukken (Strikke- mønstret passer til 18" dukker som Baby born, American Girl doll.) Klikk på bildet og se flere bilder i Foto Galleriet.Pris:$7.95Klikk her og legg strikkeoppskrift i handlekurvVis handlelkurv