Nye juleklær for 
Tomine and Thomas

Model 0007D TOMINE og TOMAS
Tomine: Kjole, Bukse, Små sko. Tomas: Dress og Sokker
(Passer 18" dukker som Baby born dukke, Alexander dukken, American Girl doll.) 
(Mønster fra bok nr. 1 - Vi strikker dukkeklær)


Hun sitter på en Trip Trap stol ved siden av meg her på kjøkkenet og holder meg med selskap mens jeg jobber med nettstedet. Lille Chou Chou ble svært så fornøyd da hun fikk sendt over en tidlig julepresang fra Målfrid. Det er tydelig at hun anser seg som klar for jul. 

Stikk dukkeklær

Jeg tror din dukke vil bli like glad som Chou Chou for nye juleklær. Og skal hun også bli klar for jul er det nok bare tiden og veien. Det er tid for finne frem strikkepinnene. 

Dukkestrikk

Dette er et av de populære strikkeoppskriftene som gjorde at Målfrids første bok solgte ut det 4. opplaget. Strikkeoppskriftene fra denne boken er heldigvis frigitt og så snart vi rekker det blir de gjort tilgjengelig her på nettstedet. 

strikk dukkesko
strikk dukkesokker

Alle barn med dukker synes det er stor stas med nye klær til dukken, ikke minst juleklær. Og det er spesielt morsomt å strikke, spesielt når det er små gøyale plagg. Og alle som har et minimum av strikkeferdigheter kan få det til. 

strikkeoppskrift dukke

LYKKE TIL! 
Målfrid 


PS: "Del disse vakre ting med familie og venner"
Jeg håper du liker dette antrekket like mye som jeg likte å lage  det, håper du vil dele denne siden på Facebook (under) eller Twitter. Likte du noen bilder, klikk på "pin it" og legge dem til din Pinterest album .
Vennlig hilsen Målfrid Gausel
0007D TOMINE og TOMAS Tomine: Kjole, Bukse, Små sko. Thomas: Dress og sokker. (Strikkemønstret passer til 18" dukker som Baby born, American Girl doll.) Klikk på bildet og se flere bilder i Foto Galleriet Pris: US $8.25

baby born strikkeoppskrift


Klikk her og legg strikkeoppskrift i handlekurvVis handlelkurv