Witte kleding is mooi
voor mijn kleine babypop

Model 0005D LITTLE BABYDOLL - Vestje, muts, Sokjes, Broek en Body
(Dit patroon past voor poppen van 43 tot 45 cm zoals American Girl doll, Baby born en Alexander doll.)


Lange tijd heb ik er aan gedacht dat ik somige poppenkleding zou willlen breien in witte katoen.

Ik denk dat het zo heerlijk is om een baby witte kleding aan te doen. Dit geeft me ook goede herinneringen aan de tijd dat mijn eigen kinderen klein waren toen ze gekleed waren in prachtige kleuren , en speciaal in het wit!

White knitted clothes is beautiful on my Little Babydoll baby born

Ik hou veel van de ribbelsteek en besliste om die ditmaal te gebruiken. Ik dacht ook dat het mooi zou zijn om het te gebruiken in kleine vierkantjes in tricot met kleine pareltjes in het midden van deze vierkantjes. De randen zijn gehaakt met picootjes.

White knitted clothes is beautiful on my Little Babydoll baby born

Ik hoop dat u een fijne tijd hebt tijdens het breien van deze kleine kleding en dat u gelukkig zult zijn als u ze allemaal gebreid hebt voor uw eigen speciale "baby pop"

White knitted clothes is beautiful on my Little Babydoll baby born

SUCCES!
Målfrid 

Ik denk dat, waar u ook leeft op deze wereld , als u van dit patroon houdt en u wenst uw kind of kleinkind blij te maken,  Kleine Baby pop een goede keuze is. PS, Deel mooie dingen-
Ik hoop dat U dit setje net zo mooi vindt als ik en ik zou het erg op prijs stellen als U deze pagina zou willen delen op Facebook of Twitter. Als U van sommige van de mooie foto's houdt, klik dan op de Pinit knop en zet de foto's bij in Uw Pinterest album.   
                                                         
Groetjes Målfrid


0005D Little Baby Doll
Vestje, muts, Sokjes, Broek en Body
Witte kleding is mooi voor mijn kleine babypop (Brei patroon Voor poppen van 18"/ 43 tot 45 cm zoals Baby born) Klik op de foto voor meer voorbeelden. $8,15voeg toe aan  uw mandje


Bekijk uw mandje