Poppenkleertjes breien

Gebreide poppen kleding -
ELISE en de rozen in de tuin 

Model 0003D ELISE - Pakje, hoofddoekje en sokjes (Dit Patroontje past voor poppen van 43 tot 45 cm zoals American Girl doll, Baby born en Alexander doll)


Ik hou er van de zomer en de rozen in mijn tuin te vieren door een nieuw breipatroontje  voor te stellen: ELISEdeze naam komt uit het Hebreeuws Elisheva, en dat betekend overvloed en perfectie

Mijn vrienden die voor poppen breien wonen over heel de wereld. Op dit moment is het voor sommigen onder hen wintertijd, anderen genieten nu van de zomertijd.

U weet misschien, dat sommige mensen aan Noorwegen denken als een koud land kort aan de Noordpool, met ijsberen die door de straten wandelen. Wel, dat is niet echt waar, dat van de ijsberen toch niet! Maar de prachtige rozen in mijn tuin zijn wel echt, daar bestaat geen twijfel over.

Na 14 dagen met 28 Celsius, staan de rozen nu volop in bloei, …

(This patterns fits 17" - 18" dolls like American Girl doll, Baby born and Alexander doll.)

...ze bloeien in overvloed en zijn een prachtig zicht.


Dus deed ik het enige dat ik kon doen, ik ging in de tuin en …

knitting patterns for 18 dolls

   ... van de rozen koos ik de kleur die de overvloed en de perfectie van de zomertijd representeerde, de perfecte kleur voor perfect materiaal, Dale of Norway, STORK 100% Egyptische katoen. Al duizenden jaren is Egyptische katoen het beste materiaal voor lichte kleding en heet weer

Vervoeg Elise en mij voor een inspiratievolle wandeling in de tuin. ELISE, Overvloed en perfectie, dat is echt een perfecte naam. Vindt U ook niet? 


PS, Deel mooie dingen-
Ik hoop dat U dit setje net zo mooi vindt als ik en ik zou het erg op prijs stellen als U deze pagina zou willen delen op Facebook of Twitter. Als U van sommige van de mooie foto's houdt, klik dan op de Pinit knop en zet de foto's bij in Uw Pinterest album.   
                                                         
Groetjes Målfrid0003D ELISE 
Pakje, hoofddoekje en sokjes 
Poppenkleertjes breien 
(Past voor poppen van 40 tot 48 cm zoals American Girl doll, Baby born en Alexander doll.) Klik op de foto om meer foto's te zien in de fotogalerij US $7.75voeg toe aan  uw mandjeBekijk uw mandje