Sticka dockkläder mönster

Målfrid Gausels design stickmönster för dockkläder

Äntligen er Målfrid Gausels populära stickmönster för vackra dockkläder på Internet.

Få stickmönster ANNE gratis! 
Beställ nyhetsbrevet så får du samtidigt ett gratis stickmönster för at sticka dockkläder (se nedan). Gratis stickmönster Anne her svensk tekst.

Målfrid Gausel, Norges okronade drottning för stickmönster och stickade dockkläder.
På den här webbplatsen presenterar vi stickmönster för dockläder, - de mest delikata, vackra dockläder som finns på Internet, alla designade av Målfrid Gausel. Målfrids stickmönster för dockor är unika och vi gissar at du inte kommer at hitta något liknande någon annanstans. Under den korta tiden har Målfrid fått nya fans i 100 olika länder, och hon får feedback från hela värden som denna: "Tack så mycket! Ditt stickmönster är fantastisk!" 

Målfrid Gausel äventyr handlar om stickmönster for dockor
Det började med fyra böcker som du ser nedan - alla med noggrant utvalda, vackra stickning mönster för dockläder. 
Här är de goda nyheterna för dig som redan har alla böcker: Målfrid kommer att publicera helt nye stickmönster för dockkläder här på webbplatsen.

Beställa nyhetsbrevet... 
... så kan du omedelbart ladda ner gratis stickning mönster ANNE (med text på svenska) - ange namn och e-postadress och klicka på "Ja, jag önskar beställa" i formuläret nedan:

Beställa nyhetsbrevet...
... så kan du omedelbart ladda ner gratis stickning mönster ANNE (med text på svenska) - ange namn och e-postadress och klicka på "Ja, jag önskar beställa" i formuläret nedan:

Ange
din e-postadresse:

Ange
ditt förnamn:

Deretter


Helt gratis, så klart.

Inga problem --
e-postadressen din
er helt säker.

Vi lovar att använda den
kun bara att skicka dig
nyhetsbrevet Sticka dockkläder.

Alla stickbeskrivningar är skrivna på norska (Mönster Anne har svensk text), Målfrid gillar att hjälpa om det är något du inte förstår 
Stickbeskrivningarna er skrivna på engelska, norska och även flera på tyska. Mönstren är lätta att sticka, det är oftast okej för någon som talar svenska att förstå mönstren, men behöver du hjälp kontaktar du Målfrid direkt här ved genom att berätta för henne om dina problem i denna form. Målfrid gillar att hjälpa om du behöver det. 

Webbplatsen är internationellt orienterad och tar emot besök från hela världen. Från 2009 har den här sidan 30.000 uppslag varje månad.