14 Arian
klikk fotogalleri norskDette mønsteret finner du i
Dukkestrikk Bok 1

Dukkestrikk Bok 1 forside


Strikkemønster for et nydelig babydukkeantrekk: Komplett sett

Design 14 Arian - Bomullsklær i lysblått og hvitt til babydukken (Body, bukse, jakke, lue og sokker)
Passer 43-47 cm (18") dukker som Baby born (Zapf), American Girl og Hannah (Götz) 

Aryans Fryd

Legg ut på et herlig prosjekt med vårt omfattende strikkemønster for et nydelig babydukkeantrekk. Denne altomfattende guiden vil hjelpe deg å lage et helt ensemble for en 18-tommers dukke, inkludert en body, bukser, jakke, lue og sokker. Perfekt for gaver eller minnegaver, vil disse mønstrene bringe glede ikke bare gjennom strikkeprosessen, men også i det sjarmerende resultatet.


Oversikt over Strikkemønster: Body og Bukser

Begynn med å legge opp i blått, og øk strategisk for en tilpasset passform. Husk å bytte farger for å skape stripemønsteret og fell av for armhulene som angitt. De korte ermene og kragen strikkes til slutt, noe som gir pene avsluttende detaljer.Begynn med å legge opp i blått, og øk strategisk for en tilpasset passform. Husk å bytte farger for å skape stripemønsteret og fell av for armhulene som angitt. De korte ermene og kragen strikkes til slutt, noe som gir pene avsluttende detaljer.
Dette gir en strukturert tilnærming til prosjektet, hvor du kan fokusere på kroppens form først og deretter detaljene som virkelig bringer plagget til liv. Ved å arbeide ermene og kragen sist, sikrer du at alle elementer harmonerer godt og bidrar til det samlede estetiske uttrykket.

Body:

Strikkeprosjektet starter med en stilig bodysuit strikket i myk bomullsgarn, som viser frem lyseblå og hvite striper for en tidløs appell. Dette plagget er designet med korte ermer og har en pen, hvit krage som rammer inn halslinjen vakkert. Denne kombinasjonen av farger og detaljer gir en perfekt base for antrekket.

Her er noen viktige detaljer:

Ermer: Kortermede for god bevegelsesfrihet.

Krage: En søt hvit krage tilfører sjarm.

Passform: Designet for å komfortabelt omslutte dukkens form.

Strikketips: Bodysuiten er nybegynnervennlig, noe som gjør den til et ideelt prosjekt for strikkere på alle nivåer. De lyseblå og hvite stripene gir en følelse av friskhet, perfekt for solrike dager.

Bodysuiten kombinerer komfort med stil. Forestill deg din babydukke Aryan kledd i mykt bomullsgarn, pyntet med lyseblå og hvite striper—en perfekt blanding av eleganse og lekenhet.

Dette antrekket for din babydukke er strikket i bomullsgarn. Den sjarmerende bodysuiten er designet med korte ermer og en herlig hvit krage, som gir et klassisk utseende med lyseblå og hvite striper. Enkelheten i kragen og fargenes livlighet gjør denne bodysuiten til et herlig prosjekt.

For mobilitet og stil har bodysuiten funksjonelle trykknapper langs bena for enkel påkledning.


Kortbukser: Kneppet Komfort

Hver ben strikkes separat med økninger for en lett utsving, ved bruk av hvitt garn. Konstruer bærestykket og bukseselene, og sørg for at knappehullene er korrekt justert for funksjonalitet.Hver ben strikkes separat med økninger for en lett utsving, ved bruk av hvitt garn. Konstruer bærestykket og bukseselene, og sørg for at knappehullene er korrekt justert for funksjonalitet.
Dette trinnet gir buksene en mer tilpasset og praktisk utforming, hvor bukseselene kan justeres eller festes for enkel på- og avkledning. Det er viktig å være nøye med plasseringen av knappehullene for å sikre at buksene sitter godt og er funksjonelle når dukken er kledd.
Each leg is worked separately with increases for a gentle flare, using white yarn. Construct the yoke and suspenders, ensuring buttonholes are aligned correctly for functionality.Hver ben strikkes separat med økninger for en lett utsving, ved bruk av hvitt garn. Konstruer bærestykket og bukseselene, og sørg for at knappehullene er korrekt justert for funksjonalitet.
Dette trinnet gir buksene en mer tilpasset og praktisk utforming, hvor bukseselene kan justeres eller festes for enkel på- og avkledning. Det er viktig å være nøye med plasseringen av knappehullene for å sikre at buksene sitter godt og er funksjonelle når dukken er kledd.Videre, la oss lage et par kortbukser. Kortbuksene i ren hvit, som komplementerer bodysuiten, er skreddersydd med en praktisk tilnærming og har trykknapper langs bena for enkel påkledning.

Bærestykket foran og bak er smart designet med knappede bukseseler som både tilfører karakter og komfort til antrekket, og skaper ikke bare behag, men også en subtil eleganse til dukkens garderobe. Dette gir et stilig og funksjonelt element til ensemblet, og sikrer at dukken både ser bra ut og kan kle seg lett.


Start hver ben separat, og øk etter de innledende radene for å forme et fyldigere ben før du setter dem sammen. Plasseringen av knappene er avgjørende både for funksjonalitet og estetikk, så følg nøye med på justeringen.

Det er viktig å være nøyaktig når du øker maskene for å sikre en jevn og tiltalende form på buksene. Når bena er ferdige, sikrer du at knappene er riktig plassert slik at buksene ikke bare ser bra ut, men også er praktiske i bruk, noe som gjør det enklere å kle på og av dukken.

Disse buksene er ikke bare sjarmerende, men også praktiske. Her er det du trenger å vite:

Lukking: Kneppet langs bena med trykknapper.

Passform: Bred og komfortabel, med bærestykke foran og bak.

Bukseseler: Kneppet sammen på toppen for en sikker passform.

Strikketips: Buksene er allsidige—ideelle for lekestunder eller dukkeeventyr. Velg et skarpt hvitt garn for å komplementere bodysuiten.


Denne tilnærmingen sikrer at buksene både ser bra ut og fungerer godt i en rekke settinger, samtidig som de er enkle å håndtere for små hender.


 Strikke jakken og luen

Den Koselige Luen: Øreklaffer og Kneppet Sjarm

Hver dukke trenger en koselig lue, spesielt når brisen tar seg opp. Aryans lue er både funksjonell og bedårende:

Farge: Strikket i ren hvit, med et subtilt blått mønster.

Øreklaffer: Holder de små dukkeørene varme.

Hakestropp: Kneppet under haken med et fint snøre og en påsydd knapp.

Strikketips: Luen er et raskt prosjekt som tilfører personlighet. Det blå mønsteret gjenspeiler jakken, og skaper et koordinert utseende.

Bruk de samme garnene og mønstermotivene som i jakken for et sammenhengende utseende. Reduser masker langs øreklaffene for en tettsittende passform, og legg til en kneppet stropp under haken for sikkerhet.


Strikk en matchende lue i hvitt med blå mønstre for å passe til jakken. Den inkluderer funksjonelle øreklaffer og en knappelukking under haken, sikret med et strikket snøre. En blå sløyfe av snøre på toppen tilfører en siste touch av søthet.

Denne luen vil ikke bare holde dukken varm, men også sørge for at antrekket ser komplett og koordinert ut.Strikk en matchende lue i hvitt med blå mønstre for å passe til jakken. Den inkluderer funksjonelle øreklaffer og en knappelukking under haken, sikret med et strikket snøre. En blå sløyfe av snøre på toppen tilfører en siste touch av søthet. Denne luen vil ikke bare holde dukken varm, men også sørge for at antrekket ser komplett og koordinert ut.

Den sjike Jakken:
Hvit med subtile blå Detaljer:

Jakken har en skarp hvit base med blåstripede aksenter og et sofistikert blått mønster. Den har en foran knappeknepping med sjarmerende blå knapper og er fint formet rundt skuldrene for en perfekt passform.

Start ved den nedre kanten, og veksl mellom hvitt og blått garn. Inkorporer reduksjoner for ermene for å forbedre passformen. Plasser knapphullene jevnt langs fronten for et symmetrisk estetisk utseende.

Dette plagget er essensielt for de kjøligere dagene i dukkens verden, og tilfører et lag med stil og varme.Dette plagget er essensielt for de kjøligere dagene i dukkens verden, og tilfører et lag med stil og varme.

Avsluttende detalj: Blå sløyfe-sokker

Når vi fortsetter vår reise gjennom Aryans sjarmerende dukkegarderobe, la oss fokusere på den avsluttende detaljen—de bedårende sokkene med blått mønster. Disse miniatyrvidunderne vil holde Aryans små føtter koselige og stilige. Ta frem strikkepinnene, og la oss strikke disse herlige sokkene!Når vi fortsetter vår reise gjennom Aryans sjarmerende dukkegarderobe, la oss fokusere på den avsluttende detaljen—de bedårende sokkene med blått mønster. Disse miniatyrvidunderne vil holde Aryans små føtter koselige og stilige. Ta frem strikkepinnene, og la oss strikke disse herlige sokkene!Delikate detaljer: Sokker

or å fullføre Aryans antrekk har vi laget et par sokker med blå sløyfe. Disse små sokkene er den avsluttende detaljen som binder antrekket sammen. Tre dem på Aryans føtter, og se magien utfolde seg!

Sokkene er delikat strikket for å passe, med et subtilt blått mønster som koordinerer vakkert med resten av settet. Designet inkluderer hullmønster for en luftig følelse og en komfortabel ribbet kant for å holde dem sikkert på dukkens små føtter.

Legg opp i hvitt, tilsett et mønstret midtparti og blå detaljer. Fokuser på jevne reduksjoner for å forme foten, slik at passformen blir komfortabel.

Strikketips: Sokker er en herlig måte å bruke opp restegarn på. De blå sløyfene tilfører en leken vri.Gleden ved fullført strikking

    Dette strikkemønsteret tilbyr mer enn bare trinnene for å lage dukkeklær; det gir en gledelig og engasjerende måte å forbedre din strikkeferdighet på mens du lager et komplett og koordinert antrekk.

    Hvert plagg er designet for å komplementere de andre, noe som resulterer i et enhetlig og stilig ensemble som forbedrer utseendet til enhver dukke. Nyt tilfredsstillelsen av å strikke disse intrikate plaggene, og fryd deg over det vakre resultatet av din innsats.

Når du strikker hvert plagg i Aryans antrekk, husk på gleden som venter—tilfredsstillelsen av å skape noe vakkert for din kjære dukke. Enten du er en erfaren strikker eller nettopp har begynt på din strikkeferd, lover Aryans ensemble sjarm, komfort og endeløse smil.Når du strikker hvert plagg i Aryans antrekk, husk på gleden som venter—tilfredsstillelsen av å skape noe vakkert for din kjære dukke. Enten du er en erfaren strikker eller nettopp har begynt på din strikkeferd, lover Aryans ensemble sjarm, komfort og endeløse smil.

14 Arian


Body, bukse, jakke, lue og sokke

Dukkestrikk Bok 1  


book1-14-doll-knitting-patterns-baby-doll-outfit-6.jpg

Design 14 Arian - Bomullsklær i lysblått og hvitt til babydukkenDesign 14 Arian - Bomullsklær i lysblått og hvitt til babydukken (Body, bukse, jakke, lue og sokker)