13 Mikkel

klikk fotogalleri norsk

Du finner boken her

Dukkestrikk Bok 1 forside

Nydelige dagklær for dukken din:
Nyt detaljene

Design 13 Mikkel - Overall og genser med tilbehør strikket i lysgrønt og grått
Passer 43-47 cm (18") dukker som Baby born (Zapf), American Girl og Hannah (Götz) 


Dykk ned i den sjarmerende verdenen av dukkemote med våre nøye designete nydelige dagklær for dukken din. Denne guiden er din inngangsport til å skape en bedårende kolleksjon av dukkeklær, inkludert bukser, gensere, bluser, hatter og sokker, alle tilpasset for å passe perfekt til dine kjære dukker.

Bukser: Eleganse strikket i hver maske

Start ditt strikkeprosjekt med våre stilige bukser, tilgjengelig i harmoniske blå og grå toner. Fronten har en pent integrert lomme hvor elegante kabler dukker opp, og strømmer oppover mot livet gjennom bærestykket, og gir en rik tekstur.

  • Flette-magi: Langs fronten danser delikate flette som solstråler. De starter inne i lommen og stiger grasiøst opp til bærestykket, og skaper et fengslende design.

De kontrasterende mansjettene, pent brettet ved hvert ben, tilbyr et stilutbrudd og en unik touch til plaggets silhuett. Disse buksene er ikke bare en fryd å se på, men også engasjerende å strikke, med en kombinasjon av enkle masker og intrikat kabelarbeid.

  • Kontrasterende Komfort: Buksene er brettet rundt bena og strikket i en kontrasterende farge. Det er en herlig vri som skiller dem ut.
Dette mønsteret viser elegante bukser i beroligende nyanser av blått og grått, perfekte for en dag ute. Buksene er ikke bare visuelt tiltalende med sine kontrasterende mansjetter pent brettet rundt dukkens ben, men de lover også en engasjerende strikkeopplevelse med en blanding av enkle masker og mer intrikat kabelarbeid som tilfører et snev av sofistikasjon til plagget.Dette mønsteret viser elegante bukser i beroligende nyanser av blått og grått, perfekte for en dag ute. Buksene er ikke bare visuelt tiltalende med sine kontrasterende mansjetter pent brettet rundt dukkens ben, men de lover også en engasjerende strikkeopplevelse med en blanding av enkle masker og mer intrikat kabelarbeid som tilfører et snev av sofistikasjon til plagget.

  • Lommens Perfeksjon: Disse buksene har en lomme foran, som tilfører et praktisk sjarmelement.


Designet starter med en lomme som er sømløst integrert i fronten, hvorfra fengslende kabler dukker opp, ...Designet starter med en lomme som er sømløst integrert i fronten, hvorfra fengslende kabler dukker opp, ...
... som tvinner seg oppover langs bærestykket til toppen, og fremhever antrekkets tekstur og dybde.... som tvinner seg oppover langs bærestykket til toppen, og fremhever antrekkets tekstur og dybde.

Gensere som Komplementerer

Våre nydelige dagklær for dukken din inkluderer alternativer for to kortslevede gensere som perfekt komplementerer buksene. Den ene genseren har sjarmerende prikker og en allsidig front som også kan knappes på baksiden, noe som tilbyr forskjellige stylingalternativer.

book1-13-dol-knitting-patterns-sweater-11.jpg

Den andre genseren kan skryte av klassiske striper og en praktisk åpning bak som sikres med to små knapper, noe som gjør det enkelt å kle av og på dukken. Begge genserne er designet for å harmonere vakkert med buksene, og fullfører et sammenhengende og stilig antrekk.

book1-13-dol-knitting-patterns-sweater-6.jpg

Sjarmerende Hatt og Koselige Sokker

For å fullføre antrekket, inkluderer mønsteret instruksjoner for å strikke luer og sokker som matcher i stil og komfort.

Sokkene er laget med vekslende striper, og tilbyr varme samt en fargeeksplosjon som titter sjarmerende frem under buksene. Sokkene startes fra mansjetten nedover, med en hælsnu og kile for en behagelig passform, og striper som matcher hatten.

Små føtter fortjener varme og stil. Mikkel-sokkene er:
Myke Klemmer: Strikket med kjærlighet, disse sokkene omslutter dukkens føtter.

Stripete Fryd: De vekslende stripene tilfører stil, og gjør hvert skritt til en glede.

Hattene starter med en ribbet kant, etterfulgt av en stripet kropp som reduseres pent inn mot toppen.

Fullfør utseendet med Mikkel-luer:
Stripete Kroner: Disse luene er strikket med striper, som gjenspeiler det lekne preget av antrekket.

Luene, dekorert med striper, er utsmykket med søte sløyfer festet til toppen og bremmen, ...Luene, dekorert med striper, er utsmykket med søte sløyfer festet til toppen og bremmen, ...
book1-13-dol-knitting-patterns-socks-10.jpg

Sløyfer og fantasi: Små sløyfer pryder kantene og toppene, og tilfører et snev av sødme.

... noe som gir en finish som er like sjarmerende som den er detaljert.... noe som gir en finish som er like sjarmerende som den er detaljert.

Opplev gleden ved strikking

Å strikke disse plaggene tilbyr mer enn bare tilfredsstillelsen av å skape noe; det gir gleden av å lage noe spesielt for dukken din som kan bli verdsatt. Fra de komplekse kablene i buksene til de lekne designene på genserne og de presise stripene på hattene og sokkene, gjør denne mønstersamlingen strikking til en givende og fornøyelig aktivitet.

Følg våre detaljerte mønstre for å strikke vakre plagg som ikke bare forbedrer dukkens garderobe, men også gir deg gleden av å se ditt håndarbeid bli levende. Disse strikkemønstrene for babydukke klær sikrer en fornøyelig strikkeopplevelse, som kulminerer i stilige og varme klær for dine små følgesvenner. Ta prosessen til deg og nyt de vakre resultatene av dine strikkebestrebelser.

Design 13 Mikkel - Overall og genser med tilbehør strikket i lysgrønt og gråttDesign 13 Mikkel - Overall og genser med tilbehør strikket i lysgrønt og grått

14 Mikkel

 POverall og genser med tilbehør strikket i lysgrønt og grått

Dukkestrikk
Bok 1
  


book1-13-dol-knitting-patterns-pants-1.jpg