11 Judy

Du finner dette mønsteret i Dukkestrikk Bok 1

klikk fotogalleri norsk

Oppdag tidløs eleganse med
vårt strikkemønster for Babydukke sett

Modell 11 Judy - Jakke, sparkebukse, lue og sokker
Passer 43-47 cm (18") dukker som Baby born (Zapf), American Girl og Hannah (Götz) 

Legg ut på en reise for å lage delikate og sjarmerende klær til din kjære dukke med vår 18-tommers design babydoll 11 Judy strikkemønster.

Dette innholdsrike mønsteret tilbyr et komplett sett med plagg, inkludert en jakke, sparkedress, kyse og sokker, alle designet for å gi en touch av eleganse og varme til dukkens garderobe.

Laget med presisjon og kjærlighet, er disse plaggene ikke bare prosjekter, men portaler til å skape evige minner gjennom strikking.


Body: Komfort i striper

Sparkebuksen under antrekket introduserer et lekent element...En body under antrekket introduserer et lekent element...
... med sitt stripete design, som veksler mellom rosa og hvitt.... med sitt stripete design, som veksler mellom rosa og hvitt.
De lange ermene ...De lange ermene ...
... og en søt krage tilfører et lag av sofistikasjon, noe som gjør det til et allsidig plagg for enhver dukkes garderobe.... og en søt krage tilfører et lag av sofistikasjon, noe som gjør det til et allsidig plagg for enhver dukkes garderobe.

Sparkedress: Stilig komfort i hver søm

Sparkedressen, bred og innbydende i rosa, er kantet med vakkert heklede detaljer som gir et vennlig preg på antrekket. Dette plagget viser hvordan enkle detaljer kan transformere et plagg, med heklede kanter som gir en myk, stilig finesse som helt sikkert vil vinne hjerter.

Dette plagget viser hvordan enkle detaljer kan transformere et plagg, med heklede kanter som gir en myk, stilig finesse som helt sikkert vil vinne hjerter.

Sparkedressen er en feiring av komfort og stil. Dens brede snitt, pyntet med heklede kanter, presenterer en herlig blanding av tekstur og farge.Sparkedressen er en feiring av komfort og stil. Dens brede snitt, pyntet med heklede kanter, presenterer en herlig blanding av tekstur og farge.
Valget av rosa, komplementert med intrikate hekledetaljer, ...Valget av rosa, komplementert med intrikate hekledetaljer, ...
... gir dette plagget et hjertevarmende utseende som er uimotståelig vennlig.... gir dette plagget et hjertevarmende utseende som er uimotståelig vennlig.

Jakke: En studie i eleganse og detaljer
akken, strikket i rosa, fungerer som et vitnesbyrd om Målfrids oppmerksomhet på detaljer. Med strømpestrikk pyntet med hullmønster og et silkebånd som er elegant trædd gjennom, fremhever dette plagget kunsten ved raglanreduksjoner for en passform som er like behagelig som den er elegant.

Medfølgende bilder understreker viktigheten av disse detaljene og guider deg gjennom hvert trinn for å oppnå den perfekte finishen.

Strikket i myke rosa nyanser, viser dette plagget strømpesting pyntet med hullmønster, som skaper et delikat mønster som er både klassisk og fantasifullt.

Innføringen av et silkebånd gjennom hullmønsteret tilfører et elegant preg, perfekt for å pynte opp dukken din. Raglanreduksjonene langs ermene gir en tettsittende passform, og sikrer at jakken draperer vakkert over dukkens skuldre.

Dykk ned i detaljene til hvert plagg, start med jakken. Strikket i myke rosa nyanser, viser dette plagget strømpesting pyntet med hullmønster, som skaper et delikat mønster som er både klassisk og fantasifullt.Dykk ned i detaljene til hvert plagg, start med jakken. Strikket i myke rosa nyanser, viser dette plagget strømpesting pyntet med hullmønster, som skaper et delikat mønster som er både klassisk og fantasifullt.

Lue: Detaljen som setter krone på verket

Luen, med sine rosa og hvite striper og en rosa strikket kant rundt baksiden, komplementerer antrekket perfekt. Den fungerer som en påminnelse om gleden ved strikking, hvor hver maske bidrar til det endelige, vakre resultatet.


Sokker: Den Siste Finishen

Til slutt gir sokkene en delikat avslutning på antrekket, med hullmønster og picot-hekling som gjenspeiler de gjennomtenkte detaljene som finnes i hele settet. Hver del av strikkeprosessen er en mulighet til å tilføre kjærlighet og omsorg til din kreasjon, og lover et resultat som er like givende å lage som det er å betrakte.

Sokkene, detaljert med hullmønster og laget i rosa, ...Sokkene, detaljert med hullmønster og laget i rosa, ...
... gjenspeiler designelementene som finnes gjennom hele settet, og bringer harmoni til antrekket.... gjenspeiler designelementene som finnes gjennom hele settet, og bringer harmoni til antrekket.

La Kkeativiteten din blomstre

Vårt 18-tommers babydoll design, 11 Judy strikkemønster, bringer denne opplevelsen rett til fingertuppene dine, og tilbyr en omfattende guide for å skape et sjarmerende antrekk til dukken din. Strikking er mer enn bare en hobby; det er en reise fylt med kreativitet, tålmodighet og gleden av å se arbeidet ditt ta form.

Our 18” design babydoll 11 Judy knitting pattern brings this experience right to your fingertips, offering a comprehensive guide to creating an adorable ensemble for your doll.Dette mønsteret, som er fremhevet i vår eksklusive "Dukkestrikk Bok 1", inviterer deg til å utforske kreativiteten og trendene fra hele verden, slik vår anerkjente designer Målfrid har forestilt seg dem. Fra gatene i Italia til den lokale nærbutikken, er hennes inspirasjoner vakkert innvevd i hvert design, og gjør hvert plagg til et kunstverk.