' ' '

Flotte hverdagsgklær til dukken i lysblått og beige

Dukkeklær oppskrift - Model 0089D JASMIN - Seleskjørt, Genser, Truse, Lue, Strømpebukse, Hårbånd og Sokker

Lysblått og beige er en flott fargekombinasjon.  Denne gangen har valget mitt falt på akkurat disse fargene.  Jeg fikk lyst til å strikke noen hverdagsklær til dukken min. Jeg strikket først en genser og en strømpebukse i lysblått med beige mønster.  Da jeg var ferdig tenkte jeg at ...

... et beige skjørt ville passe fint.  Skjørtet strikket jeg i samme farge som mønsteret på strømpebuksen og genseren.  Nederst langs kanten strikket jeg en bord med lysblått mønster.  Jeg syntes dette … 

... ble et riktig fint sett til dukken Jasmin.   Jeg strikket også en lysblå sløyfe som jeg sydde fast bak på ryggen på skjørtet. 

Dette gjorde settet enda søtere synes jeg. Jeg strikket også en blå lue med litt mønster i beige til bruk på kalde dager slik at nå hadde dukken hadde et komplett sett.

Etter å ha sett litt på dukken i disse klærne fikk jeg lyst til å strikke litt mer.  Et par små sokker i beige med litt blått mønster som kunne passe på solskinnsdager når sol skinner og dukken ikke har bruk for strømpebuksen lenger.  Da kunne det også være fint med et pannebånd i stedet for lua.   Pannebåndet strikket jeg i beige. 

Etterpå strikket jeg 4 små sløyfer like sløyfen bak på skjørtet, og sydde dem fast til båndet. Hun fikk også en liten truse, og nå synes jeg dukken ble ekstra veldig søt med dette tilbehøret.


Flotte hverdagsgklær til dukken i lysblått og beige

Model 0089D JASMIN - Seleskjørt, Genser, Truse, Lue, Strømpebukse, Hårbånd og Sokker

baby doll clothes patterns
baby doll clothes patterns
baby doll clothes patterns
baby doll clothes patterns
baby doll clothes patterns
baby doll clothes patterns
baby doll clothes patterns
baby doll clothes patterns
baby doll clothes patterns
baby doll clothes patterns0089D JASMIN
Seleskjørt, Genser, Truse, Lue, Strømpebukse, Hårbånd og Sokker.
(Strikkemønstret passer til alle 18" dukker som Baby born, American Girl doll.) 
Klikk på bildet og se flere bilder i Foto Galleriet Pris $7,95Klikk her og legg strikkeoppskrift i handlekurvVis handlelkurvHvis du likte denne siden,
klikk her og del den
med familie og vennerJeg håper du også vil like disse klærne strikket til dukken din!  At du synes hun er søt enten hun er kledd i en god og varm strømpebukse og lua godt nedover ørene, eller om hun bytter til små sokker og et flott pannebånd rundt hodet sitt en varm sommerdag i stedet!

Lykke til! 
Hilsen Målfrid

Gratis Dukkestrikk mønster

Bestill gratis
Dukkestrikk nyhetsbrev og få
mønstret ANNE gratis.

Skriv E-post adressen
Skriv fornavnet ditt
Deretter

Ingen grunn til bekymring
E-post adressen din
er fullstendig trygg.
Vi vil kun bruke den til å sende nyhetsbrevet