' '

Prachtige breipatronen 
voor poppenkleertjes
in 
Noorse kwaliteit 

Op deze website worden 
poppendromen waar!

Nu op het internet!

De mooiste Noorse breipatronen voor poppenkleertjes van hoge kwaliteit voor uw poppenkleding van ontwerpster Maalfrid Gausel nu op het internet.

Zo krijgt U het eerste poppenkleertjes breipatroon "Anne" helemaal gratis!

Schrijf nu in voor de gratis nieuwsbrief en onmiddellijk kunt U het breipatroon gratis downloaden ( zie onderaan dit bericht) Als nieuwe ontvanger van de nieuwsbrief krijgt U telkens een speciaal aanbod telkens we een nieuw patroon publiceren.

Maalfrid heeft het eerste speciaal breipatroon ontworpen ( zie de Nieuwsbrief en de foto’s hier onderaan). Ze heeft een speciaal patroon ontworpen om eenvoudig mee te werken en eenvoudig om te breien. We willen dit breipatroon gratis geven aan al onze nieuwe inschrijvingen voor de nieuwsbrief. Dus aub, indien u deze speciale eerste editie van ons Noorse breipatroon in het Nederlands wilt ontvangen, vul dan op het formulier hier onderaan uw voornaam en uw mailadres in, klik op bevestigen en dan kan u onmiddellijk het breipatroon downloaden.


Vul uw
e-mail adres in

Vul Uw
voornaam in

dan


Maak U geen ziorgen, --
Uw e-mailadres is veilig bij ons.

We beloven U om het alleen te
gebruiken voor de nieuwsbrief
van de poppenbreipatronen.

Maalfrid Gausel, de koningin van de breipatronen poppenkleding.

We genieten ervan U de breipatronen voor de mooie en schitterende gebreide kledij voor poppen op het internet te tonen. Al de breipatronen zijn ontworpen door de Noorse koningin van de breipatronen voor poppen: Maalfrid Gausel.

Onze patronen

We bieden u ook een paar van Maalfrid haar mooie patronen helemaal gratis aan; Schrijf in voor de nieuwsbrief en U ontvangt het patroon Anne. Af en toe zijn er ook extra bonus patronen bij de nieuwsbrief.

Als ontvanger van onze nieuwsbrief krijgt U meestal de nieuwe patronen aan een speciale prijs, tot 35% - 45% van de normale prijs.

Maalfrid ontwerpt patronen voor 45cm die de meeste poppen zoals American Girl en Baby Born passen. De meeste patronen kunnen voor beide poppen gebruikt worden. Onze patronen passen ook voor andere poppen van vergelijkbare maten.

Het poppen brei avontuur van Maalfrid Gausel


Målfrid, de schrijfster van deze boeken is geïnspireerd door haar kleinkinderen ( Kaja en Tiril hier links op de foto) en elk ontwerp en elke creatie komt uit haar hart.

Om U een idee te geven van wat Maalfrid al volbracht heeft, kijkt U eens naar de 4 foto’s onderaan. Maalfrid, de schrijfster van deze boeken, is in Noorwegen een beroemdheid op het gebied van poppenkleertjes breipatronen en ze is heel bekend voor haar fantastische boeken met breipatronen voor poppen. Ze is een gevraagde spreekster op vele evenementen. Overal wordt er over haar mooie ontwerpen en prachtige patronen gepraat en U kunt in de Noorse kranten en tijdschriften vaak lezen over haar prachtige creaties voor gebreide poppenkleding. 

Klik op elke foto om een idee te krijgen van haar werk. Spijtig genoeg zijn deze boeken alleen in het Noors te verkrijgen en de eerste 2 zijn zelfs in verschillende edities uitverkocht en zullen niet herdrukt worden. Maar hier komt het goede nieuws: al de patronen uit deze boeken zullen één na één op deze website gepubliceerd worden.

Klik op elke foto en zie enkele mooie creaties uit haar boeken.


Deze boeken zijn in het Noors geschreven, maar al de volgende poppenkleertjes breipatronen zullen in het Nederlands zijn, elk patroon is om te downloaden.

Målfrid zal, een voor een, breipatronen uit haar eerste twee boeken voorstellen, en zij zal ook verschillende nieuwe breipatronen ontwerpen voor deze website.

Målfrid heeft heel veel ideeën, en ze zal natuurlijk aan U, onze lieve bezoekers, vragen wat U als haar ontwerp leuk zou vinden, en welk soort poppenkleding U zou willen breien.

Breipatronen poppenkleren Nieuwsbrief 

Schrijf in voor deze nieuwsbrief en ontvang onmiddellijk Uw eerste breipatroon voor babypoppen (Baby Born) van Målfrids poppenkleding gratis (download) In de toekomst zal U informatie ontvangen over het Målfrid poppenkleding patroon van de maand. 

Prachtige breipatronen poppenkleertjes