Hei, jeg heter Timmy

Model 0002D TIMMY- genser, bukse, lue og sokker i lysblått og hvitt 
(Passer 18" dukker som Baby born dukke, Alexander dukken, American Girl doll.)


TIMMY er en tøff liten kar i lyseblått og hvitt

Barn elsker å spille forskjellig roller. Det gjorde Timmy også. Timmy var en liten venn av meg. På regnværsdager og dager med snøvær likte Timmy best å leke inne, men de dagene solen skinte elsket han å leke i hagen.

Jeg kan minnes en av disse dagene, Timmy lekte sykehus med noen små jenter og dukkene deres, de hadde plassert dukkene på linje på en hagebenk, og Timmy gikk bort til hver av dukkene og spurte hva som feile dem ...

Model 0002D TIMMY- genser, bukse, lue og sokker i lysblått og hvitt

... Jeg kan minnes en av disse dagene, Timmy lekte sykehus med noen små jenter og dukkene deres, de hadde plassert dukkene på linje på en hagebenk, og Timmy gikk bort til hver av dukkene og spurte hva som feilte dem.


PS. Del vakre ting med andre - jeg håper du vil like dette antrekket like mye som jeg gjør, jeg vil satt skikkelig stor pris på at du deler denne siden på Facebook eller twitter. Likte du noen av bildene bildene, klikk på PinIt og legge de til Pinterest albumet ditt.







0002D TIMMY 
Dukkeklær til Timmy! 
Genser, bukse, lue og sokker i lysblått og hvitt 
(Strikkemønstret passer til alle 18"/45cm dukker som Baby born, American Girl doll.) Klikk på bildet og se flere bilder i Foto Galleriet. US $7.75



Add to Cart



Timmy strikkeoppskrift