🌟 Het Beste van DollKnittingPatterns 2009 🌟
(Perfect voor 44 cm poppen en je favoriete Baby Born)


Als abonnee, krijgt U nu een grote korting op 3 dagen - 
3 dagen -

1) 40% korting op elk afzonderlijk patroon in de Kirsten-serie (op deze pagina)    Nu $ 4,95


2) 55% korting op de 12 patronen samen
(Blauwe link hieronder)
Normale prijs: USD 101,00             Nu: USD 44,95

55% korting - voeg 12 patronen samen itoe aan uw mandjee
Bekijk uw mandje



De Twaalf Prachtige Patronen serie: Kirsten Bezoekt Noorwegen

2008 markeerde het begin van een prachtige joint venture-samenwerking tussen Doll Knitting Patterns en de unieke kunstenaar Målfrid Gausel, die onlangs haar 80ste verjaardag vierde! Haar innovatieve ontwerpen blijven breiers over de hele wereld boeien.

We willen nu nadenken over deze reis en de meest geliefde van de meer dan 300 poppenbreipatronen laten zien. Na het analyseren van meer dan 100.000 verkopen vanaf 2008, zijn we verheugd om de Kirsten-serie in de schijnwerpers te zetten als de beste poppenbreipatronen van 2009.

Pil vertikal

Klik op de onderstaande afbeeldingen
om foto's te bekijken in de Fotogallerij

Het Beste van Doll Knitting Patterns 2009

Januari - Elegant Lila en Grijs Ensemble

Wrap your American Girl doll in charm with this knitting pattern for an elegant lilac and grey outfit. Perfect for any occasion!

In January, Embrace elegance with a lilac and grey ensemble

Februari - Nostalgische Gele en Witte Truien Set

Creëer een vleugje nostalgie met breipatronen voor American Girl-poppen. Deze gele en witte truien set brengt warmte en stijl.

February brings a touch of nostalgia with a yellow and white sweater

Maart - Schattig in Roze en Wit

Kleed je pop in prachtige roze en witte kleding met breipatronen voor American Girl-poppen, perfect voor een frisse lentelook.

March welcomes spring with beautiful pink and white attire

April - Gezellig Wit en Blauw Winterensemble

Brei een gezellig winteravontuur met breipatronen voor American Girl-poppen.Dit witte en blauwe ensemble is perfect voor het seizoen.

0023 Kirsten Newsletter

Mei - Cultureel Wit-Rood Nationaal Kostuum

Vier cultuur met breipatronen voor American Girl-poppen. Dit witte en rode nationale kostuum past perfect.

0024 Kirsten newsletter

Juni - Schattige Zomerjurk

Kleed je pop voor de zomer met breipatronen voor American Girl-poppen. Een schattige witte jurk met blauwe bloemen is perfect voor warme dagen.

0027 newsletter

Juli - Maritieme Blauwe en Witte Outfit

Zet de zeilen in stijl met breipatronen voor American Girl-poppen. Deze maritieme blauwe en witte outfit is perfect voor nautische avonturen.

0030 Kirsten newsletter

Augustus - Turquoise en Blauw Noors Pak

Verken Noorse wortels met breipatronen voor American Girl-poppen. Een turquoise en blauw pak is ideaal voor historische avonturen.

0033 Kirsten newsletter

September - Gezellig Beige en Grijs Outfit

Creëer een gezellige look met breipatronen voor American Girl-poppen. Een beige en grijs outfit is perfect voor een bezoek aan het Kon-Tiki-vlot.

0035 Kirsten sitter pa kanten

Oktober - Stijlvol Grijs en Beige Ensemble

Brei stijl in de garderobe van je pop met breipatronen voor AmericanGirl-poppen. Een stijlvol grijs en beige ensemble is een must-have.

0037 Kirsten pa buffe

November - Warm Aran Patroon Ensemble

Wikkel jezelf in warmte met breipatronen voor American Girl-poppen. Een prachtig Aran-patroon ensemble is perfect voor koude dagen.

0040 KIRSTEN nyhetsbrev

December - Kerstkleding en Feestelijke Sfeer

Vier de feestdagen met breipatronen voor American Girl-poppen. Doe mee met Kirsten in haar kerstkleding en feestelijke sfeer!

0008 American doll Kirsten small

Vier de feestdagen met breipatronen voor American Girl-poppen.
Het Poppen Breipatroonteam

Het Beste van Doll Knitting Patterns 2009
Een Jaar Amerikaanse Meisjespop Breipatronen Mode Geïnspireerd door Kirsten Larsson

Hieronder presenteren we de twaalf breipatronen voor American Girl-poppen. Ga met ons mee op een heerlijke reis door de veranderende seizoenen, waarbij elke maand verse inspiratie brengt om je geliefde pop aan te kleden. Net als Kirsten Larsson, die van Zweden naar de VS migreerde en een van de meest populaire AG-poppen inspireerde, kan jouw pop een rijke variatie aan outfits ervaren die speciaal zijn ontworpen voor American Girl-poppen.

In januari omarm je elegantie met een lila en grijs ensemble, voorzien van een charmant breipatroon voor een pak, hoed, jas, schoudertas en enkelschoenen om je pop er prachtig en goed gekleed uit te laten zien.

Februari brengt een vleugje nostalgie met een geel en wit breipatroon voor een trui, muts en rok voor je American Girl-pop. Maak de look compleet met warme panty's en schoenen om ervoor te zorgen dat je pop klaar is voor een fris seizoen.

Maart verwelkomt de lente met prachtige roze en witte kleding, voorzien van een breipatroon voor een tuniek, bijpassende hoofdband en schattige schoenen, zodat je pop klaar is voor een fris seizoen.

In april bereid je je voor op de winterse feestdagen met een wit, donker en lichtblauw ensemble. Een gezellige trui, muts, skibroek, schoenen, sjaal, wanten en een stevige rugzak, allemaal gemaakt met breipatronen voor American Girl-poppen, zorgen voor een perfect winteravontuur.

May brings a touch of cultural charm with a national costume featuring a white blouse, simple pants, and a belt adorned with red roses, perfectly tailored for your American Girl doll. A matching hairband and dark blue socks complete the look.

Juni brengt een heerlijke zomerjurk in wit met blauwe bloemen, perfect voor warme dagen. Gecombineerd met witte broeken, een eenvoudige jas, een hoofddoek en witte sokken, is je American Girl-pop klaar voor elke zomerse uitstap, allemaal met behulp van breipatronen voor American Girl-poppen.

Juli gaat van start met maritieme kleding in blauw en wit, inclusief een jurk met een geplooide rok, broeken, lange kniekousen, een mooie jas en een stevige hoed, perfect voor nautische avonturen met breipatronen voor American Girl-poppen.

Augustus neemt een historische wending met een turquoise en blauw pak geïnspireerd door Noorse immigratie, speciaal op maat gemaakt voor American Girl-poppen. Je pop is klaar voor verkenning, net als Kirsten Larsson zelf.

September brengt een gezellige outfit in beige en grijs, perfect voor een bezoek aan het Kon-Tiki-vlot, compleet met een breipatroon voor een prachtige trui, muts, broek en schoenen.

In oktober kies je voor een stijlvol ensemble in grijs en beige, voorzien van een breipatroon voor een geaccentueerde trui, eenvoudige broek en elegante schoenen. Een grijze sjaal voegt de finishing touch toe.

November introduceert warme winterkleding in een Aran-patroon, met een breipatroon voor een geribbelde trui, muts, stretchbroek, sjaal, wanten en bruine schoenen, perfect voor koude dagen.

December viert het feestseizoen met Kirsten zelf gekleed in haar kerstkleren. Doe met haar mee op haar reis en verwacht een speciale collectie ter ere van haar, allemaal vastgelegd tegen de achtergrond van Scandinavië.

Net als Kirsten Larsson kan jouw American Girl-pop een gewaardeerde metgezel worden, prachtig gekleed voor elk seizoen en elke gelegenheid met deze breipatronen voor American Girl-poppen. Dus pak je naalden en garen op en geniet van de vreugde van het maken van deze charmante outfits!

Groeten
Best of Doll Knitting Patterns 2009


Plaats aub hier uw commentaar, ik zal het heel aandachtig lezen                                                                                                                                                                          Målfrid

PS, Deel mooie dingen             ----------------------->

Ik hoop dat U dit setje net zo mooi vindt als ik en ik zou het erg op prijs stellen als U deze pagina zou willen delen op Facebook of Twitter. Als U van sommige van de mooie foto's houdt, klik dan op de Pinit knop en zet de foto's bij in Uw Pinterest album.                                                                                                                               Groetjes Målfrid