Viering van Noors Erfgoed:
Brei een Traditionele Bunad
voor Je Pop


Modell 0024D KIRSTEN - Nationale klederdracht, Riem, Haarband, Bloeze, broek, en Schoentjes
(Dit patroon past voor poppen zoals American Girl doll, Baby born, Alexander doll en Hannah 43 tot 46 cm)

Ga mee op een prachtige reis met de mooie Kirsten, terwijl zij zich tooit in de geest van 17 mei, een dag waarop Noorwegen trots opzwelt, zijn geliefde Nationale Onafhankelijkheidsdag viert. Beeld je de straten in, levend met de vreugde van vrijheid, democratie en de ongeëvenaarde schoonheid van Noorwegen, een toevluchtsoord van geluk en een baken van uitmuntendheid in het leven.

Kirsten en de kinderoptocht voor het Noorse koninklijke kasteel.Kirsten en de kinderoptocht voor het Noorse koninklijke kasteel.

Dit patroon breien is niet zomaar een ambacht; het is een daad van traditie, trots en schoonheid weven in een stuk dat je pop bewondering en complimenten zal opleveren wanneer tentoongesteld in je woonkamer. Het is een eerbetoon aan de geest van Noorwegen, ingekapseld in de ingewikkelde details en levendige kleuren van de “Bunad”.


Gekleed in de schitterende Noorse Nationale Kostuum, de “Bunad”, wordt Kirsten een symbool van festiviteit en traditie. Dit is niet zomaar een outfit; het is een prachtige ensemble bedoeld voor de grootste vieringen:

Introductie van Model 0024 KIRSTEN - Een complete set bestaande uit het Nationale kostuum, riem, hoofdband, blouse, cape, broek en sokken. Met perfectie vervaardigd, dit patroon is nauwgezet ontworpen om 17" - 18" poppen te passen zoals de geliefde American Girl pop, Baby born (Zapf), Hannah (Götz) en Alexander pop.

Op algemene aanvraag, hebben we een "echte" Noorse "Bunad" tot leven gebracht voor je pop. De American Girl Kirsten Larsson is klaar om de Noorse Onafhankelijkheidsdag, 17 mei, te herdenken, gekleed in Maulfrid's prachtig ontworpen Nationale Kostuum. Deze creatie markeert de zesde in een reeks van twaalf speciaal samengestelde outfits voor American Girl Kirsten, zich voegend bij de rangen van vijf andere prachtige kostuums.

We zijn verheugd dit patroon met je te delen en hopen dat het vreugde brengt en een stukje Noorse erfgoed in je huis. Deze keer nodigen we je uit om de liefde te verspreiden door op de link hieronder te klikken om deze mooie traditie te delen met een vriend of familielid die de kunst van het breien en de rijkdom van cultuur waardeert.


Kirsten celebrating the National Day