Oppdag gleden ved å strikke med vårt
18-tommers strikkemønster for dukkeklær

Modell 0246D Elin Sofie og Emil
Kjole, truse, skaut og knestrømper til Elin Sofie
Genser, bukse, lue og sokker til Emil

Passer 43-47 cm (18") dukker som Baby born (Zapf), American Girl og Hannah (Götz) 

klikk fotogalleri norsk


  Strikking for glad leketid og feiringer

Etter hvert som dagene blir kortere
Etter hvert som dagene blir kortere og luften blir skarp, er det noe oppriktig hjertevarmende med å tilbringe koselige stunder innendørs. Det er den perfekte tiden å omfavne den trøstende kunsten å strikke, spesielt når det er for en sak så herlig som å kle opp dukkene dine.

Her introduserer vi deg for en samling av 18-tommers strikkemønstre for dukkeklær som vil gnistre kreativiteten din og bringe ren glede til dukkegarderoben.


Elegant og grasiøs kjole til din elskede dukke

Myk og stilig: Den lysegrå ullkjolen
Se for deg dukken din elegant utsmykket i en delikat, lysegrå ullkjole. Denne utsøkte kreasjonen utstråler eleganse og sjarm, med kantene kysset av mosemønster utsmykket med vakre hvite rygger. Den høye midjen og den knappede ryggen gir den en tidløs appell.

Denne delikate og flotte kjolen er strikket i en lekker lysgrå farge, og den er en fryd å se påkledd dukken din. Den har kanter strikket i perlestrikk med innslag av hvitt. Lyse gråfarger sammen med hvitt gir ofte et flott og elegant uttrykk. Sammen med perlestrikk har kanten nederst på denne kjolen små hvite striper strikket i rillestrikk. Den har høyt liv, og er knappet bak.Denne delikate og flotte kjolen er strikket i en lekker lysgrå farge, og den er en fryd å se påkledd dukken din. Den har kanter strikket i perlestrikk med innslag av hvitt. Lyse gråfarger sammen med hvitt gir ofte et flott og elegant uttrykk. Sammen med perlestrikk har kanten nederst på denne kjolen små hvite striper strikket i rillestrikk. Den har høyt liv, og er knappet bak.

Strikk deg frem til søte tilbehør

Sjarmerende hodeskjerf og koselige knesokker
La din kreative ånd sveve mens du strikker et søtt hodeskjerf i perlestrikk med et herlig hullmønster inni. De brede perlestingkantene og det intrikate hullmønsteret gjør dette tilbehøret genuint sjarmerende. Og hvorfor stoppe der? Utvid gleden til et par knesokker, følg det samme fortryllende hullmønsteret for et harmonisk og stilig utseende.

Hvorfor ikke bryte litt? og strikke et søtt skaut i hvitt med et lite mønster til dukken din. Jeg tenker dette vil passe helt perfekt til denne kjolen. Alle kantene på skautet har vakre, bedre kanter strikket i perlestrikk. Innenfor perlestrikk kanter har skautet dette vakre mønsteret strikket med hullrader.Hvorfor ikke bryte litt? og strikke et søtt skaut i hvitt med et lite mønster til dukken din. Jeg tenker dette vil passe helt perfekt til denne kjolen. Alle kantene på skautet har vakre, bedre kanter strikket i perlestrikk. Innenfor perlestrikk kanter har skautet dette vakre mønsteret strikket med hullrader.

Ermene og halsen har det samme intrikate mønsteret, mens en nydelig volang legger til en finesse rundt skuldrene. Det er en unik og lekker kjole, perfekt for feiringer og hverdagslek.

Armene er lange med samme flotte kant rundt håndleddet som den har rundt kanten nederst. En enkel halslinning strikket i perlestrikk og har en liten hvit kant som avslutning øverst. Rundt skuldrene har den en utrolig flott kappe. Her er det strikket opp masker fra den grå rillen som ble strikket langs fellingen rundt skuldrene. Kappen er strikket i grått og har den samme flotte kanten som du finner både nederst på kjolen og rundt håndleddene.Armene er lange med samme flotte kant rundt håndleddet som den har rundt kanten nederst. En enkel halslinning strikket i perlestrikk og har en liten hvit kant som avslutning øverst. Rundt skuldrene har den en utrolig flott kappe. Her er det strikket opp masker fra den grå rillen som ble strikket langs fellingen rundt skuldrene. Kappen er strikket i grått og har den samme flotte kanten som du finner både nederst på kjolen og rundt håndleddene.

Komplementære grå bukser med perfekt passform

For å fullføre dette ensemblet har vi designet grå bukser med hvitstrikkede kanter og en matchende hvit snor for å snøre midjen, noe som sikrer en perfekt passform som fremhever kjolens skjønnhet.

Til denne kjolen har dukken fått en flott truse som også er strikket i grått. Den har hvite kanter og er knyttet rundt livet med en snor i hvitt. Passer perfekt til denne kjolen.Til denne kjolen har dukken fått en flott truse som også er strikket i grått. Den har hvite kanter og er knyttet rundt livet med en snor i hvitt. Passer perfekt til denne kjolen.

Med tanke på skautet fant jeg ut at et par superflotte hvite knestrømper strikket med hullmønster kunne passe veldig godt til dette antrekketMed tanke på skautet fant jeg ut at et par superflotte hvite knestrømper strikket med hullmønster kunne passe veldig godt til dette antrekket

Laget med kjærlighet: Elegant dukkemote

Unn deg kunsten å strikke og se magien den vever inn i dukkegarderoben din. Fra den grasiøse grå ullkjolen til de perfekt tilpassede buksene, og det sjarmerende hodeskjerfet med koselige knesokker, forteller hvert sting en historie om kreativitet og glede. Kle på din elskede dukke i disse håndstrikkede underverkene og la henne skinne med eleganse og sjarm, noe som gjør hvert øyeblikk til en herlig feiring av lek.

Her har du fått et knall-fint antrekk som vil passe perfekt til dukke dinHer har du fått et knall-fint antrekk som vil passe perfekt til dukke din


Klassisk komfort for Emil

Omfavn enkelhet med Emils hvite genser
For Emil har vi laget en enkel, men klassisk hvit genser. Kanter i perlestrikk prydet med små grå striper gir et snev av raffinement, og den fine kragen i rillestrikk løfter designet. Dette stykket utstråler varme og komfort, perfekt for dukkens garderobe.


Til Emil har jeg strikket en søt genser i hvitt. Den har kanter i perlestrikk med rillestriper i grått strikket inn langs kanten nederst og rundt håndledd og hals.Til Emil har jeg strikket en søt genser i hvitt. Den har kanter i perlestrikk med rillestriper i grått strikket inn langs kanten nederst og rundt håndledd og hals.

Den perfekte prikken over i'en

Fullfør ensemblet med en grå caps og babysokker
Legg til en sjarmerende grå caps med stilig kant for å runde av ensemblet. Denne siste touchen kombinerer antrekket, noe som gjør det perfekt for dukkens eventyr.
Og la oss ikke glemme de små føttene – strikk noen myke og varme babysokker for å sikre at dukken din er koselig og stilig fra topp til tå.

Matchende grå bukser
med seler

Emils garderobe inkluderer grå bukser, perlestrikk og hvite kanter. Den høye midjen, det intrikate mønsteret langs forkanten og seler strikket i grå perlestrikk gjør dette antrekket både moteriktig og funksjonelt. Små hvite knapper foran fullfører looken.

Her har du også en flott bukse strikket i grått. Den har korte ben, med mønster kante strikket i grått lang ben og liv med fine hvite striper stikket inn. Buksen har høyt liv. Den har åpning foran. Denne er knappet med 2 små hvite knapper. Selene er strikket i perlestrikk og knappet foran med 2 små hvite knapper.Her har du også en flott bukse strikket i grått. Den har korte ben, med mønster kante strikket i grått lang ben og liv med fine hvite striper stikket inn. Buksen har høyt liv. Den har åpning foran. Denne er knappet med 2 små hvite knapper. Selene er strikket i perlestrikk og knappet foran med 2 små hvite knapper.

En tøff skyggelue passer fint til dette antrekket. Den har en søt liten dusk på toppen.En tøff skyggelue passer fint til dette antrekket. Den har en søt liten dusk på toppen.Sammen med noen mye, varme babysokker ble dette antrekket perfekt.Sammen med noen mye, varme babysokker ble dette antrekket perfekt.

Emils tidløse ensemble: Strikket eleganse

Kle på dukken din med kjærlighet og kreativitet, og omslutt Emil i varmen og sofistikeringen av håndlaget mote. Fra den klassiske hvite genseren til de matchende grå buksene med seler, hver maske er et bevis på din håndverksdyktighet. Fullfør ensemblet med en stilig grå caps og koselige babysokker, som sikrer at Emil er upåklagelig stylet fra topp til tå. Når du omfavner gleden ved å strikke, skaper du ikke bare plagg, men også vakre minner som gir uendelig glede til strikkereisen. Nyt kunsten å strikke, og la dukkene dine skinne i deres kjærlig utformede antrekk.

Jeg håper du også vil bli glad i disse klærne, og få lyst til å strikke dem til dukkene dine.Jeg håper du også vil bli glad i disse klærne, og få lyst til å strikke dem til dukkene dine.

18-tommers strikkemønster for dukkeklær
To dukker i håndlaget stil

Sammen står Emil og Elin Sofie som utsøkte eksempler på håndlaget mote, pakket inn i varme og kreativitet. Fra den tidløse hvite genseren og matchende grå bukser med seler til dukkens sjarmerende ensemble, forteller hver maske, hver søm en historie om kjærlighet og håndverk. Med den ekstra touchen av en grå caps og koselige babysokker, er de selve symbolet på stil fra topp til tå. Disse håndstrikkede mesterverkene gir uendelig glede og skaper kjære minner, et vitnesbyrd om strikkekunsten og skjønnheten i å kle dukker med kjærlighet og kreativitet.

Håper du også vil bli betatt av klærne og få lyst til å strikke dem til dukkene dine
Kos deg med strikkingen på disse mørke høstdager, og nyt gleden av å se hvor fint klærne blir til mens du strikker.Håper du også vil bli betatt av klærne og få lyst til å strikke dem til dukkene dine Kos deg med strikkingen på disse mørke høstdager, og nyt gleden av å se hvor fint klærne blir til mens du strikker.
Modell 0246D Elin Sofie og Emil
Kjole, truse, skaut og knestrømper til Elin Sofie
Genser, bukse, lue og sokker til EmilModell 0246D Elin Sofie og Emil Kjole, truse, skaut og knestrømper til Elin Sofie Genser, bukse, lue og sokker til Emil

Gled deg med strikkingen
The Doll Knitting Pattern Team

0246D
Elin Sofie og Emil

Kjole, truse, skaut og knestrømper til Elin Sofie - Genser, bukse, lue og sokker til Emil
18-tommers strikkemønster for dukkeklær
(Strikkemønstret passer til 18" dukker som Baby born og American Girl doll) Klikk på bildet og se flere bilder i Foto Galleriet $8,35
Klikk her og legg strikkeoppskrift i handlekurv


Vis handlekurv

Hva synes du om strikkeoppskriften og dukkeklærne ovenfor?
Legg igjen din kommentar til meg i boksen under.
                              
Målfrid

PS: "Del disse vakre ting med familie og venner"               ----------------------->
Jeg håper du liker dette antrekket like mye som jeg likte å lage  det, håper du vil dele denne siden på Facebook eller Twitter. Likte du noen bilder, klikk på "pin it" og legge dem til din Pinterest album .                                                   Vennlig hilsen Målfrid Gausel


Velkommen til å bli venn på Facebook siden min, der viser jeg mer hvilke ideer og mønstre som kommer fremover.