Dukkeklær mønster

Gjør deg klar til å ta dukken din med
til en verden av fortryllende sommermote!

Dukkeklær mønster til American Girl og Baby born

Gjør deg klar til å ta dukken med i en verden av fortryllende sommermote; med dukkestrikk mønster for American Girl-dukker og selvsagt Baby born! Med våre utsøkte strikkemønstre kan du kle din dukke i fantastiske antrekk som vil få henne til å skinne. La oss utforske de herlige kreasjonene som venter

Modell 0242D Karen og Lille Kara
-
Sommerkjole, truse, hårbånd og sokker til Karen
Babybukse, kort-ermet genser, hårbånd og sokker til Kara

Passer 43-47 cm (18") dukker som Baby born (Zapf), American Girl og Hannah (Götz) 


Den Rosa Kjolen - Et mesterverk av eleganse

La deg bli henført av sommerens eleganse i sitt ypperste med vår utsøkte rosa kjole. Dette mesterverket er delikat strikket med det mykeste garnet og utstråler enkelhet og tidløs skjønnhet. Den brede kanten, nøye utformet i fortryllende perlestrikk, legger til et snev av sofistikasjon som kan ta pusten fra deg.

Her finner du deilige sommerklær til dukkene dine. Klærne er strikket i lilla og rosa med en liten kort-ermet genser strikket i hvitt.
Den rosa kjolen ble utrolig søt.  Den har en bred perlestrikk-kant nederst. Den har høyt liv, og er ellers strikket i glattstrikk. Den er strikket uten ermer, men har søte rynke-kanter, også disse strikket i perlestrikk, langs skuldrene.Her finner du deilige sommerklær til dukkene dine. Klærne er strikket i lilla og rosa med en liten kort-ermet genser strikket i hvitt. Den rosa kjolen ble utrolig søt. Den har en bred perlestrikk-kant nederst. Den har høyt liv, og er ellers strikket i glattstrikk. Den er strikket uten ermer, men har søte rynke-kanter, også disse strikket i perlestrikk, langs skuldrene.

Det sjarmerende hårbåndet - et snev av fryd

La oss introdusere den sjarmerende hårsløyfen - et herlig tilbehør som tilfører en dash av fantasi til Karens allerede fortryllende antrekk. Hårbåndet har sløyfer i nyanser av myk rosa og skinnende hvit, nøye sydd fast på bøylen. Dens tilstedeværelse er subtil, men fengslende, og fullfører Karens look med eleganse og stil.. Sammen skaper disse plaggene et fortryllende utseende som fanger essensen av sommerlykke.

I tillegg har hun et flott hårbånd strikket i rosa. Det er pyntet med små sløyfer strikket i hvitt og rosaI tillegg har hun et flott hårbånd strikket i rosa. Det er pyntet med små sløyfer strikket i hvitt og rosa
klikk norsk fotogalleri 2


Fortryllende sommerklær
til dukken

Gjør deg klar til å kle dukken din i fantastisk sommermote med vårt fortryllende utvalg av håndstrikkede design, spesiallaget for American Girl type dukker. Opplev en verden av fantasi og kreativitet når vi tar deg med inn i riket av delikat skjønnhet og stil.


Perfekt Harmoni -
Kjole og Rosa Bukser

Opplev harmonien i vårt perfekt koordinerte antrekk bestående av en rosa kjole og matchende rosa bukser. Kanten med perlestrikk på buksene tilfører tekstur og karakter, mens den sikre linningen sørger for en tettsittende og flatterende passform. Sammen skaper disse plaggene et fortryllende utseende som fanger essensen av sommerlykke.

Til denne kjolen har dukken fått en enkel rosa truse. Den har kanter strikket i perlestrikk. Den er knyttet rundt livet. Passer fint til denne skjønne kjolen.Til denne kjolen har dukken fått en enkel rosa truse. Den har kanter strikket i perlestrikk. Den er knyttet rundt livet. Passer fint til denne skjønne kjolen.

Lekekfull fantasi - sjarmerende hvite knelange sokker

Fullfør dukkens sommerantrekk med vår koklleksjon av søte, hvite knelange sokker. De lekne perlestrikk kantene tilfører sjarm til enhver flott sommerkjole. Disse knelange sokkene er den siste detaljen som fullender bildet av sommerlig fryd.

Søte glattstrikkete knestrømper med perlestrikk kant gjør seg alltid godt til en flott kjole en vakker sommerdag.Søte glattstrikkete knestrømper med perlestrikk kant gjør seg alltid godt til en flott kjole en vakker sommerdag.

Del gleden og spre smil

Forestill deg gleden i ansiktene til de som mottar disse unike og kjærlig lagde plaggene. Enten du gir dem som gaver til en venn, et familiemedlem, et barn du er glad i eller viderefører dem som kjærkomne arvestykker, har disse plaggene kraften til å tenne fantasien og fremkalle smil som lyser opp et rom. La dine kreasjoner bli en kilde til glede og inspirasjon for andre.

Et perfekt antrekk til en skjønn dukke på en nydelig sommerdag.Et perfekt antrekk til en skjønn dukke på en nydelig sommerdag.

Baby Born Karas forførende kortermede genser

Til din elskede Baby Born Kara presenterer vi en forførende kortermet genser. Prydet med den evig sjarmerende perlestrikk langs kantene og en subtil lilla nyanse, er denne genseren et virkelig spesielt plagg som utstråler bedårende eleganse.

Baby born Kara har fått en enkel, hvit genser. Den er kort-ermet. Kantene er strikket i perlestrikk med enkle kanter strikket i lilla.Baby born Kara har fått en enkel, hvit genser. Den er kort-ermet. Kantene er strikket i perlestrikk med enkle kanter strikket i lilla.

Omfavn bekymringsløse sommerdager med den lilla romperen

Fang essensen av bekymringsløse sommerdager med vår vide lilla romper. Håndlaget med kjærlighet og oppmerksomhet på detaljer, tilfører de tidløse "moss stitch" kantene tekstur og karakter til dette lekne plagget. Selerne, også strikket med fortryllende "moss stitch", holder romperen på plass med små hvite blomsterknapper som tilfører et snev av fantasi.

Til denne genseren har dukken fått en super fin lilla romper. Den er deilig og vid. Buksen har kanter strikket i perlestrikk. Selene er også strikket i perlestrikk, og knappet foran med små hvite blomster knapper.Til denne genseren har dukken fått en super fin lilla romper. Den er deilig og vid. Buksen har kanter strikket i perlestrikk. Selene er også strikket i perlestrikk, og knappet foran med små hvite blomster knapper.

En søt liten hvit krage

Intet antrekk er komplett uten en touch av finesse. Vår søte lille hvite krage, delikat prydet med en lilla kant, harmoniserer perfekt med resten av det forførende antrekket. Med hver detalj nøye gjennomtenkt, tilfører denne kragen en følelse av sofistikasjon og fullfører looken med stil.

En liten, søt hvit krave med en lilla kant er knappet bak. Den er kjempesøt som tilbehør her.En liten, søt hvit krave med en lilla kant er knappet bak. Den er kjempesøt som tilbehør her.

Sommerstil med et lilla og hvitt hårånd

Omfavn sesongens glød med en matchende hårbøyle, akkurat som den som ble strikket for Karen. Med delikate nyanser av lilla og skinnende hvitt, komplementerer dette tilbehøret hele antrekket på en elegant og stilig måte, og tilfører din dukkes sommerlook et snev av eleganse.

Samme type hårbånd som strikket til Karen er her strikket i lilla med lilla og hvite sløyfer sydd på.  Hårbåndet løftet antrekket til Kara betraktelig.Samme type hårbånd som strikket til Karen er her strikket i lilla med lilla og hvite sløyfer sydd på. Hårbåndet løftet antrekket til Kara betraktelig.

Den Siste Prikken - Sjarmerende Babysokker

Fullfør dukkens antrekk med det perfekte paret av babysokker. Designet for å omfavne din dukkes ben med kjærlighet og ømhet, smelter disse sjarmerende sokkene sammen komfort og stil, og løfter ethvert sommerantrekk til nye nivåer av søthet.

Babysokker i lilla hører til. Disse er enkle, og knyttet rundt anklene.Babysokker i lilla hører til. Disse er enkle, og knyttet rundt anklene.

Frigjør kreativiteten og opplev gleden av håndlaget skjønnhet

Bli med oss på en reise av kreativitet og selvuttrykk når du omfavner kunsten å strikke. Ta tak i pinnene og garnet, og la fantasien din sveve mens du gir liv til disse ekstraordinære klærne. Med hver maske du skaper, hell hjertet og sjelen din i arbeidet ditt, vitende om at du skaper minner som vil vare livet ut.

Her har du et nydelig antrekk som får dukken din til å se flott ut.Her har du et nydelig antrekk som får dukken din til å se flott ut.

Strikkeoppskrift for American Girl og Baby Born  dukke - få fart på fantasien

Her har du 2 flotte antrekk som dine dukker vil se helt fantastiske ut i. Vi håper at denne strikkeoppskriften for American Girl og Baby Born dukker har tent din fantasi og inspirert deg til å begi deg ut på et strikkeeventyr fylt med varme, glede og kreativitet. Velg dine favorittdesign, samle dine pinner og garn, og fordyp deg i kunsten av håndstrikk. Må disse mønstrene bringe deg og dine dukker uendelig glede og uforglemmelige øyeblikk. God strikking!

Her har du 2 flotte antrekk som dukkene dine vil bli superfine med.Håper du også vil like disse klærne. Finn frem pinner og garn og se frem til noen hyggelige strikke- timer, mens klærne blir til.Her har du 2 flotte antrekk som dukkene dine vil bli superfine med.Håper du også vil like disse klærne. Finn frem pinner og garn og se frem til noen hyggelige strikke- timer, mens klærne blir til.
Modell 0242D Karen og Lille Kara
- Sommerkjole, truse, hårbånd og sokker til Karen
Babybukse, kort-ermet genser, hårbånd og sokker til KaraModell 0242D Karen og Lille Kara - Sommerkjole, truse, hårbånd og sokker til Karen Babybukse, kort-ermet genser, hårbånd og sokker til Kara