Oppskrift på dukkeklær
Fortryllende strikketimer - Lag utsøkte plagg til dukken

Oppskrift på dukkeklær:

Slipp løs kreativiteten og gleden ved å lage stilige miniatyrgarderober – fra elegant lysegrå sommerkjole til den luksuriøse blå kåpen; Omfavn gleden ved å strikke for dine elskede dukker!

klikk fotogalleri norsk

Vi introduserer dette strikkemønsteret for dukker 18 tommer. Inspirert Kreativitet: - strikk en santastisk sommerkolleksjon til sukken din

Jeg er glad for å kunne presentere et herlig sommerensemble, håndstrikket med kjærlighet i en vakker lysegrå nyanse. Denne fortryllende kjolen har et utsøkt, foldet skjørt som utstråler ynde og eleganse. De korte ermene og den knappede ryggen gir et snev av sjarm og allsidighet.
Som pryd for midjen, finner du et praktfullt belte dyktig utformet med et intrikat mønster som gir et preg av sofistikert. Dette mønsteret er også genialt integrert i tilbehøret som følger med dette ensemblet. En herlig hvit krage kompletterer ensemblet og fremhever kjolen, og løfter søtheten til nye høyder.

Kjolen har en flott krave i hvitt, som gjør den ekstra søt.Her har dukken fått en skjønn sommerkjole i lys grått. Kjolen har en flott krave i hvitt, som gjør den ekstra søt.

Modell 0241D Lise Lotte - Kjole, truse, kåpe, lue og sokker og veske

Passer 43-47 cm (18") dukker som Baby born (Zapf), American Girl og Hannah (Götz) 

Kjolen har en flott krave i hvitt, som gjør den ekstra søt.Kjolen har en flott krave i hvitt, som gjør den ekstra søt.
Kjolen har foldeskjørt. Den er kortermet og knappet bak.Kjolen har foldeskjørt. Den er kortermet og knappet bak.

Enkel truse strikket i samme forførende farge og flotte knestrømper

For å komplementere kjolen er det også en enkel truse strikket i samme behagelige farge, og sammen blir dette et fantastisk vår/sommer sett til din kjære dukke. Og for å fullføre antrekket vil du oppdage et par skjønne, enkle knestrømper som er strikket med glattstrikk i en ren hvit nyanse.

... ble dette et super fint vår/sommer sett til dukken din....ble dette et super fint vår/sommer sett til dukken din.
Sammen med en enkel truse i samme fargeSammen med en enkel truse i samme farge , ...
To complete it, you find a pair of stylish white ankle socks knitted in stocking sts.For å gjøre settet komplett finner du skjønne, enkle, hvite knestrømper strikket i glattstrikk.

En fortryllende blå kåpe: Skreddersydd eleganse for kjølige dager.

Til kalde dager har jeg strikket en flott vakker kåpe i blått. Denne kåpen er strikket ovenfra og ned. Den har økninger langs ermene strikket som raglan.Til kalde dager har jeg strikket en flott vakker kåpe i blått. Denne kåpen er strikket ovenfra og ned. Den har økninger langs ermene strikket som raglan.

Frykt ikke for kjølige dager, for vi har også omhyggelig strikket en kjempeflott kåpe i en nydelig blå farge. Denne bemerkelsesverdige kåpen er nøye strikket fra toppen og ned, for å sikre en perfekt passform. Raglanermene er dyktig forbedret med økninger, og gir en sømløs og flatterende silhuett. Forstykket og baksiden er prydet med et fortryllende mønster, som legger til en touch av eleganse til denne allerede praktfulle kåpen.

I tillegg har den et lite, vakkert mønster strikket langs innsiden av stolpene foran og langs hele ryggen.I tillegg har den et lite, vakkert mønster strikket langs innsiden av stolpene foran og langs hele ryggen.

En herlig lue som krone for det perfekt matchende ensemblet, det sikrer lunhet og stil for dukken din.

For å fullføre antrekket har dukken fått en herlig lue. Denne søte lua er strikket med det samme fortryllende mønsteret som kåpen, og den er knappet under haken for å sikre at dukken din holder seg varm og stilfull.


Til denne kåpen har dukken fått en søt lue.Til denne kåpen har dukken fått en søt lue.
Lua er knappet under haken og har det samme, fine mønsteret langs sidene som kåpen har.Lua er knappet under haken og har det samme, fine mønsteret langs sidene som kåpen har.

Tilbehør med eleganse: En skulderveske i miniatyr i den fortryllende kjolefargen, forbedret med delikate perleknapper for en sofistikert finish.

Og ingen antrekk er komplett uten tilbehør, så jeg har her designet det perfekte tillegget. En nydelig skulderveske, kjærlig strikket i samme delikate farge som kjolen, er den ideelle følgesvennen. Denne miniatyrvesken er prydet med to små perleknapper for en sofistikert finish.

En søt skulderveske følger med. Den har også samme farge som kjolen.En søt skulderveske følger med. Den har også samme farge som kjolen.
Den er knappet foran med 2 søte, små perleknapper.Den er knappet foran med 2 søte, små perleknapper.

Slipp løs kreativiteten din - her får du en strikkereise fylt med glede, inspirasjon og utsøkte plagg til dukken.

Jeg inviterer deg til å begi deg ut på en strikkeferd og skape disse ekstraordinære plaggene til din kjære dukke.

Med disse klærne skulle du ha en flott og velkledd dukke som nok mange vil se langt etter.Med disse klærne skulle du ha en flott og velkledd dukke som nok mange vil se langt etter.

Vi ønsker deg lykke til mens du går inn i dette herlige prosjektet. Må hver maske bringe deg nærmere å oppnå et mesterverk som vil fortrylle og inspirere deg ;)
Vi har all tillit til at du har ferdighetene og kreativiteten til å lage disse ekstraordinære plaggene med stor eleganse.

Jeg håper du får lyst til å strikke disse klærne. Finn frem pinner og garn, og se frem til noen fine strikketimer, mens klærne blir til.Jeg håper du får lyst til å strikke disse klærne. Finn frem pinner og garn, og se frem til noen fine strikketimer, mens klærne blir til.

Fortryllende strikketimer - Lag utsøkte plagg til din kjære dukke, fylt med kjærlighet og omsorg, som gir glede og oppfyllelse.

Med strikkepinnene i hånden og garnet ved fingertuppene, la fantasien din flyte fritt mens du strikker hver maske og fyller dine kreasjoner med kjærlighet og omsorg.

Disse herlige timene med strikking vil utvilsomt bringe deg glede og tilfredsstillelse.

Modell 0241D Lise Lotte - Kjole, truse, kåpe, lue og sokker og veskeModell 0241D Lise Lotte - Kjole, truse, kåpe, lue og sokker og veske