Strikk dukkeklær!

Fantastiske gråstrikkede
bukser og jakke til dukken
Passer perfekt til enhver anledning

Jakken er like stilig,
med raglanfelling og en hette

klikk fotogalleri norsk

Modell 0240D Rina - Bukse, kortermet genser, utejakke, lue og sokker – dress, lue og sokker
Passer 43-47 cm (18") dukker som Baby born (Zapf), American Girl og Hannah (Götz) 


Opplev komforten og stilen til våre fantastiske gråstrikkede bukser og jakke!
Disse buksene passer perfekt til enhver anledning og har et vakkert hullmønster og seler. Jakken er like stilig, med raglanfelling og en hette strikket i glattstrikk med et herlig hullmønster langs forsiden, som gir varme og komfort på kjølige dager.
Den hvite kortermede genseren passer perfekt til buksen og jakken, med fine kanter i perlestrikk og en nydelig design i glattstrikk. For å fullføre antrekket er en hvite lue med et grått sløyfebånd sydd på toppen sikker på å gjøre inntrykk.

For et komplett utseende kan du ta antrekket et nivå opp med tilbehøret, et sjarmerende par brune sko som kneppes bak og har snorer bundet i sløyfer under knappingen bak. Alternativt kan du strikke dem i grått for å matche settet perfekt.


Her er et strikkesett med bukse og jakke i grått til dukken din.

Først strikket jeg en enkel, liten hvit genser med korte ermer.Først strikket jeg en enkel, liten hvit genser med korte ermer.Genseren er strikket i glattstrikk og passer fint til jakke og bukse.Genseren er strikket i glattstrikk og passer fint til jakke og bukse.
Dukkestrikk Bok 1 forside
dukkestrikk-bok-2-omslag-forside-norsk-rett-rygg.jpg

Strikk dukkeklær

Strikking kan være en avslappende og stressreduserende aktivitet som hjelper deg med å slappe av etter en lang dag. Det kan også øke kreativiteten din og problemløsende ferdigheter når du eksperimenterer med ulike mønstre og teknikker for å lage unike design for dukkene dine.
I tillegg kan strikking for dukker være en morsom og engasjerende måte å skape kontakt med dine kjære, enten ved å lære dem å strikke eller dele de ferdige produktene som gaver.

Så ved å gi dukkene dine moteriktige og komfortable klær, vil du ikke bare oppleve mange fordeler med strikking. Start å strikke i dag og se de fantastiske resultatene selv!

Lykke til, og god strikking!

Buksen er strikket i glattstrikk og har mønster kanter rundt anklene. Dette mønsteret er også brukt rundt livet. Buksen holdes opp med seler. Disse er strikket i mønster og knappet foran.Buksen er strikket i glattstrikk og har mønster kanter rundt anklene. Dette mønsteret er også brukt rundt livet. Buksen holdes opp med seler. Disse er strikket i mønster og knappet foran.