🌟

Het Beste van
DollKnittingPatterns

Paaspatroon🌟

(Perfect voor 44 cm poppen en je favoriete Baby Born)


Als abonnee, krijgt U nu een grote korting op 3 dagen -
3 dagen -

1) 40% korting op elk afzonderlijk patroon in de Paas-serie
Heronder (op deze pagina) Nu $ 4,95
                                                    (ongever 4,50 EUR)


2) 55% korting op de 8 patronen samen
(Blauwe link hieronder)
Normale prijs: USD 70  Nu: USD 30.00
                                     (ongever 27.5 EUR)

55% korting - voeg 8 patronen samen toe aan uw mandje
Bekijk uw mandjeDe "Acht Prachtige Paaspatroon serie": Poppenkleding in het prachtige kleurenpalet van de lente.

Duik de lente in met onze geliefde Paascollectie, met de acht meest geliefde Paasbreipatronen van Målfrid Gausel sinds 2008. Elk ontwerp, rijk aan de levendige kleuren en frisheid van de lente, nodigt je uit om prachtige poppenkleding te creëren die de essentie van Pasen vangt. Gemaakt met Målfrids kenmerkende precisie en schoonheid, zijn deze patronen jouw toegangspoort tot het vieren van de vreugde van het seizoen door middel van breien.

Ontdek de serie die de feestelijke geest van Pasen en de vernieuwing van de lente tot leven brengt in een palet van speelse pasteltinten en rijke tuinbloemen. Perfect voor breiers van alle niveaus, beloven deze schatten niet alleen kledingstukken, maar blijvende herinneringen. Sluit je bij ons aan op een reis van creativiteit en viering met onze Paascollectie, waar elke steek een stap is in het hart van de lente.

Laten we duiken in de details van elk kledingstuk, wat niet alleen een breiproject belooft, maar een reis vol creativiteit en liefde.Laten we duiken in de details van elk kledingstuk, wat niet alleen een breiproject belooft, maar een reis vol creativiteit en liefde.
Het Beste van
DollKnittingPatterns
Paaspatroon

Pil vertikal

Klik op de onderstaande afbeeldingen
om foto's te bekijken in de Fotogallerij

Poppenbreipatroon voor een prachtige paasoutfit:
Omarm de vreugde van Pasen met 0091D Astrid

Deze kledingstukken kunnen ook in meer traditionele kleuren worden gebreid om aan elke voorkeur te voldoen. Of je nu kiest voor blauw en wit, grijs en wit, of elke kleurencombinatie, het 0091D ASTRID patroon biedt eindeloze mogelijkheden om te personaliseren en prachtige poppenkleding te creëren.

0091D 10
0091D 13

0021D Olivia - Vieren van Pasen met een Charmant Baby Pop Breipatroon

Dit patroon is meer dan alleen een set instructies; het is een poort naar het creëren van een meesterwerk dat de onschuld en vreugde van de kindertijd weerspiegelt, omhuld in de luxueuze zachtheid van kwaliteitsgaren.


0110D Gina - Brei de Paasvreugde van je Pop: Een Betoverende Paasensemble

Ontdek het plezier van breien met ons 0110D GINA patroon voor 18 inch (44 cm) poppen, ideaal voor het creëren van een lieflijke paasensemble voor je pop. Of je nu een ervaren breier bent of nieuw in het vak, deze patronen bieden een lonende ervaring, resulterend in een prachtig geklede pop voor Pasen.

0041D Susan - Paaselegantie Creëren: Baby Poppenkleding voor Susans Lentefeest

Deze collectie, perfect voor de geliefde "baby-born" pop of elke 18 inch pop, bevat een jasje, broek, een muts/bonnet en sokken, elk stuk vervaardigd om de vreugde en vernieuwing van de lente te vieren.


Vier Pasen met 0090D Hanne,
een handgebreide outfit voor je pop:
Een Geel Paasensemble

Terwijl de bloesems zich ontvouwen en de wereld ontwaakt voor de warmte van de lente, kan het breien van kleine gele kledingstukken enorme vreugde en een gevoel van voldoening brengen

The 0057D Hanna Het breipatroon biedt de mogelijkheid om een compleet paasoutfit te maken.

Het 0057D Hanna breipatroon biedt de mogelijkheid om een complete paasoutfit te creëren.


0129D Gyda - Prachtige Kleding voor Lente en Zomer

"Toen ik begon met het breien van deze kleding, was het bedoeld voor Pasen! Echter, ik kon ze niet op tijd afmaken. Toen besloot ik om wat mooie lentekleding voor mijn pop Gyda te breien. Ik had deze prachtige gele kleur gekozen."


0125D Tora - Betoverend Vierbladig Klaver Breipatroon voor Poppenjurken: Een Lente Wonder

De jurk vormt het hart van onze collectie, een breimeesterwerk met een prachtig klavertjevierpatroon. Geïnspireerd door traditionele Noorse ontwerpen, is deze gele jurk in twee delen gebreid en samengevoegd met een rij gaatjes bij het schouderstuk, waardoor een prachtig detail ontstaat.


Kleding breien voor poppen is meer dan alleen een hobby; het is een manier om liefde, creativiteit en zorg te uiten.Kleding breien voor poppen is meer dan alleen een hobby; het is een manier om liefde, creativiteit en zorg te uiten.
Wij wensen je veel breiplezier,
Het Poppen Breipatronen Team

Het Beste van DollKnittingPatterns PaaspatroonPlaats aub hier uw commentaar, ik zal het heel aandachtig lezen                                                                                                                                                                          Målfrid

PS, Deel mooie dingen             ----------------------->

Ik hoop dat U dit setje net zo mooi vindt als ik en ik zou het erg op prijs stellen als U deze pagina zou willen delen op Facebook of Twitter. Als U van sommige van de mooie foto's houdt, klik dan op de Pinit knop en zet de foto's bij in Uw Pinterest album.                                                                                                                               Groetjes Målfrid