Introductie van het Breipatroon voor Poppentrui


Modell 0247D Louise
Trui, rok, Legging, haarband en schoentjes
(Dit patroon past voor poppen zoals American Girl doll, Baby born, Alexander doll en Hannah 43 tot 46 cm)

klikk fotogalleri nederlandsk


 Ontdek het plezier van breien voor uw pop in het nieuwe jaar.

Naarmate de dagen lichter worden

Kerstmis staat voor de deur, en het is tijd voor gezellige ontmoetingen en een vrolijk kerstfeest. Deze keer heb ik prachtige poppenkleding ontworpen voor allerlei avonturen in deze tijd van het jaar. Je kunt ook kleuren zoals lila, rood en blauw gebruiken om je nog meer aan het seizoen te herinneren.


Als het feestseizoen aanbreekt, is er niets dat kan tippen aan de vreugde van het breien van iets speciaals voor je geliefde pop. Terwijl je je onderdompelt in de wereld van creativiteit, zul je ontdekken dat ons breipatroon voor poppentruien het perfecte project is om kerstvreugde te verspreiden. Laten we eens kijken wat dit patroon zo heerlijk maakt.


De Perfecte Poppenoutfit Maken

Brei Je Weg naar een Betoverend Ensemble

Onze breireis begint met een gezellige witte maillot, zorgvuldig gebreid in tricotsteek.

Ik begon met het breien van een eenvoudige witte maillot s in tricotsteek.Ik begon met het breien van een eenvoudige witte maillot s in tricotsteek.

De Sierlijke Grijze Rok

Gehuld in elegantie
Vervolgens hebben we het over de prachtige grijze rok die elegantie uitstraalt. De zorgvuldig vervaardigde minderingen langs de rok creëren sierlijke plooien, waardoor het een boeiende aanvulling is op de garderobe van uw pop. Of je nu kiest voor grijs, wit of beige, deze rok is een veelzijdig kledingstuk dat je kunt personaliseren zodat het bij jouw stijl past.

Als onderdeel van deze outfit vind je een prachtige grijze rok met minderingen langs de rok. Hij is in boordsteek gebreid, zodat het op plooien lijkt. (Je kunt de rok ook in wit of beige breien als je dat liever hebt).Als onderdeel van deze outfit vind je een prachtige grijze rok met minderingen langs de rok. Hij is in boordsteek gebreid, zodat het op plooien lijkt. (Je kunt de rok ook in wit of beige breien als je dat liever hebt).

Deze broek is niet alleen veelzijdig, maar ook elegant, met een hoge taille die een vleugje verfijning toevoegt. Het delicate koord dat door de gaatjes wordt geregen en vooraan wordt vastgebonden tot een charmante strik, geeft het outfit van je pop een vleugje tijdloze elegantie.

De broek past perfect bij elke outfit voor je pop. Hij heeft een hoge taille, en een koord wordt door de rij gaatjes geregen en vooraan tot een mooie strik gebonden.De broek past perfect bij elke outfit voor je pop. Hij heeft een hoge taille, en een koord wordt door de rij gaatjes geregen en vooraan tot een mooie strik gebonden.

Bovendien voegen de gebreide bretels, met knoopjes aan de voorkant, een heerlijk karakter toe.

De rok heeft bretels die in ribbelsteek zijn gebreid. Ze hebben een knoopsluiting aan de voorkant.De rok heeft bretels die in ribbelsteek zijn gebreid. Ze hebben een knoopsluiting aan de voorkant.

De tijdloze trui

Wikkel je pop in warmte en stijl

Laten we het nu hebben over het hart van dit ensemble: de prachtige trui.


Een mooie en elegante trui gebreid in wit met een prachtig patroon gebreid in beige en grijs paste perfect bij de rok.Een mooie en elegante trui gebreid in wit met een prachtig patroon gebreid in beige en grijs paste perfect bij de rok.

Dit prachtige exemplaar is gebreid in klassiek wit en versierd met een charmant patroon in beige en grijs dat perfect bij de rok past. Met witte geribbelde randen en een bijpassende nekband straalt deze trui tijdloze elegantie uit. De mouwen zijn vakkundig aan het lichaam genaaid en aan de achterkant handig dichtgeknoopt, zodat uw pop goed aansluit.

Alle randen zijn gebreid in witte boorden. Hetzelfde geldt voor de nekband. De mouwen zijn aan het lichaam genaaid en de trui is aan de achterkant dichtgeknoopt.Alle randen zijn gebreid in witte boorden. Hetzelfde geldt voor de nekband. De mouwen zijn aan het lichaam genaaid en de trui is aan de achterkant dichtgeknoopt.

De Finishing Touch

Maak het Ensemble Compleet met een Chique Haarband

Je zult het een geweldige haarband vinden die deze outfit nog mooier maakt.

Je zult het een geweldige haarband vinden die deze outfit nog mooier maakt.Je zult het een geweldige haarband vinden die deze outfit nog mooier maakt.

De haarband heeft witte ribbelsteekranden met strepen in beige en grijs ertussen gebreid. Aan elk uiteinde is een koord genaaid om de haarband vast te binden.

The hairband has white edges knitted in rib with stripes knitted in beige and grey between. A cord is sewn on the end of each side to bind the hairband together.The hairband has white edges knitted in rib with stripes knitted in beige and grey between. A cord is sewn on the end of each side to bind the hairband together.

Het Perfecte Paar Schoenen

Stap in Stijl
Om je pop echt te laten opvallen, mag je het perfecte paar schoenen niet vergeten.

Een mooie pop heeft echter ook een mooi paar schoenen nodig.Een mooie pop heeft echter ook een mooi paar schoenen nodig.

Deze zijn gebreid in beige en grijs, omsluiten de benen en worden prachtig vastgebonden met een grijze strik aan de voorkant. Dit laatste detail voegt een extra dosis elegantie toe aan de outfit van je pop.

De schoenen zijn gebreid in beige en grijs. Ze worden om de benen gewikkeld en aan de voorkant met een grijze strik vastgebondenDe schoenen zijn gebreid in beige en grijs. Ze worden om de benen gewikkeld en aan de voorkant met een grijze strik vastgebonden

Alles Samenvoegen

Aangekleed om Indruk te Maken, het Hele Jaar Door

Voeg dit breipatroon voor poppentruien toe aan je kerst knutselprojecten en ervaar de voldoening van het zien van je pop gekleed in elegante, handgemaakte kleding.

Als de outfit eenmaal klaar is, ziet het er geweldig uit. Het kan het hele jaar door gedragen worden voor elke bijeenkomst en viering, niet alleen met Kerstmis, maar het hele jaar door.Als de outfit eenmaal klaar is, ziet het er geweldig uit. Het kan het hele jaar door gedragen worden voor elke bijeenkomst en viering, niet alleen met Kerstmis, maar het hele jaar door.

Verwerk dit breipatroon voor een poppentrui in uw knutselwerkjes voor de feestdagen en ervaar de voldoening als u uw pop elegant versierde kleding draagt.

Veel breiplezier, en moge de garderobe van je pop een weerspiegeling zijn van je creativiteit en zorg!


Met de voltooiing van deze outfit zal je pop klaar zijn om indruk te maken, niet alleen met Kerstmis, maar gedurende het hele jaar, bij elke bijeenkomst en viering. De vreugde van het creëren van iets moois voor je pop is een geschenk dat blijft geven, en we hopen dat je elk moment van het breien geniet en de vreugde ziet die het aan je pop brengt.Met de voltooiing van deze outfit zal je pop klaar zijn om indruk te maken, niet alleen met Kerstmis, maar gedurende het hele jaar, bij elke bijeenkomst en viering. De vreugde van het creëren van iets moois voor je pop is een geschenk dat blijft geven, en we hopen dat je elk moment van het breien geniet en de vreugde ziet die het aan je pop brengt.

Modell 0247D Louise
Trui, rok, Legging, haarband en schoentjesModell 0247D Louise Trui, rok, Legging, haarband en schoentjes

Ik wens je veel breiplezier
The Doll Knitting Pattern Team

247D Louise

Trui, rok, Legging, haarband en schoentjes
Breipatroon voor Poppentrui

Klik op de foto om meer foto's te zien inde fotogalerij $8,35

0247d-22-doll-sweater-knitting-pattern.jpgvoeg toe aan  uw mandjeBekijk uw mandje

Plaats aub hier uw commentaar, ik zal het heel aandachtig lezen                                                                                                                                                                          Målfrid

PS, Deel mooie dingen             ----------------------->

Ik hoop dat U dit setje net zo mooi vindt als ik en ik zou het erg op prijs stellen als U deze pagina zou willen delen op Facebook of Twitter. Als U van sommige van de mooie foto's houdt, klik dan op de Pinit knop en zet de foto's bij in Uw Pinterest album.                                                                                                                               Groetjes Målfrid