De Elegantie van de Herfst Ontsluieren met een Downloadbaar Breipatroon voor Poppenkleertjes


Modell 0245D Dina en Dag
Trui, Broek, Muts en Schoentjes voor Dina
Pakje, Muts, en Sokjes voor Dag
(Dit patroon past voor poppen zoals American Girl doll, Baby born, Alexander doll en Hannah 43 tot 46 cm)klikk fotogalleri nederlandsk


 Je zult deze keer uitzonderlijke kleding voor je poppen vinden.

Een Knusse Omhelzing voor Koele Dagen
Zachte fluisteringen van de herfstwind nodigen een zacht, comfortabel ensemble uit in de garderobe van jouw geliefde pop, gecreëerd uit een eenvoudig toegankelijk, downloadbaar breipatroon voor poppenkleertjes. Beeld je de zoete glimlachen in die een kindergezicht verlichten wanneer hun gekoesterde pop wordt ingewikkeld in warmte, de zachte tinten en delicate breisels van het seizoen weerspiegelend. Onze charmante poppenkledij, versierd met zorgvuldige details, brengt niet alleen warmte, maar ook een zachte knuffel voor je kleine vrienden op de frisse herfstdagen.


Gefluister van Steken: De Perfecte Broek

We introduceren onze nauwgezet gebreide broek, gekleurd met de rijke, aardse essentie van bruin, die een warme omhelzing biedt aan die kleine beentjes. Visualiseer de tedere zorg die in elke steek is geïnvesteerd, waarbij delicate blauwe steken elegant langs de buitenste naden dansen, een speels contrast biedend aan het warme bruin. Bij de broek horen blauwe bretels, niet alleen functioneel, maar ook een heerlijk accessoire, die comfortabel knopen, en een delicate toets van kleur en charme aan het ensemble toevoegen.

Je zult deze keer uitzonderlijke kleding voor je poppen vinden. De herfst is hier en deze kleding zal perfect zijn voor je poppen op koude dagen.
Perfecte broeken in het bruin passen goed bij je pop. De broek is eenvoudig, gebreid in bruin. Aan de buitenkanten van de broek zijn aan elke kant van de steken buiten de averechte steken blauwe achtersteken genaaid. Het ziet er aangenaam uit bij de bruine kleur. De bretels zijn ook in blauw gebreid. Ze worden aan de voorkant van de broek geknoopt.Je zult deze keer uitzonderlijke kleding voor je poppen vinden. De herfst is hier en deze kleding zal perfect zijn voor je poppen op koude dagen. Perfecte broeken in het bruin passen goed bij je pop. De broek is eenvoudig, gebreid in bruin. Aan de buitenkanten van de broek zijn aan elke kant van de steken buiten de averechte steken blauwe achtersteken genaaid. Het ziet er aangenaam uit bij de bruine kleur. De bretels zijn ook in blauw gebreid. Ze worden aan de voorkant van de broek geknoopt.

Superfijne Schoenen zijn wit met een rand rond de enkels gebreid in blauw. Een koord is gemaakt met één draad blauw en één draad wit en door de lusjes getrokken die aan weerszijden van de opening aan de voorkant zijn gebreid. Een bruine bloem is in lussteken aan de buitenkant van de schoenen genaaid.Superfijne Schoenen zijn wit met een rand rond de enkels gebreid in blauw. Een koord is gemaakt met één draad blauw en één draad wit en door de lusjes getrokken die aan weerszijden van de opening aan de voorkant zijn gebreid. Een bruine bloem is in lussteken aan de buitenkant van de schoenen genaaid.

Klassiek Comfort en Zachte Knuffels

Wanneer een delicate kilte de lucht prikkelt, fluistert onze klassieke blauwe trui sereniteit en bescherming. Beeld je de miniatuurkabels in, die doen denken aan zachte knuffels, geweven door de stof, elke draad verstrengeld met precisie en liefde. De serene blend van blauw, bruin en wit aan de randen biedt een troostende omhelzing, terwijl de mouwen, stevig aan het lichaam bevestigd, je pop in een knusse, zachte streling wikkelen, aan de achterkant dichtgeknoopt met een belofte van veiligheid en warmte.

Samen met deze broek ziet een klassieke blauwe trui er geweldig uit. De trui heeft een klein patroon dat op kleine kabels lijkt. De randen zijn in gerstekorrelsteek gebreid in blauw, bruin en wit. De mouwen zijn aan de zijkanten van het lijfje genaaid en het wordt aan de achterkant geknoopt.Samen met deze broek ziet een klassieke blauwe trui er geweldig uit. De trui heeft een klein patroon dat op kleine kabels lijkt. De randen zijn in gerstekorrelsteek gebreid in blauw, bruin en wit. De mouwen zijn aan de zijkanten van het lijfje genaaid en het wordt aan de achterkant geknoopt.

Hemelse Omhelzing: De Muts en Schoenen

Laat nu je vingers zachtjes onze muts aaien, harmonieus gebreid met de trui, waar een dikke bruine koord door de oogjes gaatjes glijdt, eindigend in een schattige strik bovenop. De randen vertellen verhalen van zorgvuldig vakmanschap, terwijl de kleine teentjes van je pop worden gewiegd in onze hemelse schoenen. Beeld je wit in, teder omhelst door een blauwe rand rond de enkels, met een handgemaakte koord - één draad blauw, één draad wit - fluisterend door de oogjes gaatjes , die je ogen leiden naar een bruine bloem, nauwgezet genaaid in lussteken aan de buitenkant, een petite klein boeket van elegantie belichamend.


Je zult ook een mooie en warme muts vinden. De muts is gebreid in hetzelfde patroon als de trui. De muts heeft ook randen die in strepen zijn gebreid. Een dik bruin koord is door de lusjes gehaald en bovenop de muts in een strik gebondenJe zult ook een mooie en warme muts vinden. De muts is gebreid in hetzelfde patroon als de trui. De muts heeft ook randen die in strepen zijn gebreid. Een dik bruin koord is door de lusjes gehaald en bovenop de muts in een strik gebonden

Een Hartverwarmend Pakje voor Baby Born

Stel je nu een bijpassend bruin pakje voor Baby Born voor, je pop omhullend met warmte en stijl, een spiegel van Dina’s sierlijke outfit. Beschouw de zachte fusie van bruine tinten met opvallende strepen, gecombineerd met kleine blauwe knoopjes langs de voorkant, die de aandacht trekken en het gedetailleerde, downloadbare breipatroon voor poppenkleertjes reflecteren dat dit creatie leven gaf. Zie hoe de blauwe streep naadloos verweeft tussen het bruin, waardoor deze kledingstukken niet zomaar kledingstukken zijn, maar een getuigenis van aandachtige creatie.

Baby born has got a brown suit matching Dina’s clothes very well. It is knitted in brown and has the same stripes as knitted for Dina’s pants along the sides. It is buttoned front.Baby born heeft een bruin pakje dat heel goed bij Dina’s kleding past. Het is in bruin gebreid en heeft dezelfde strepen als aan de zijkanten van Dina's broek gebreid zijn. Het wordt aan de voorkant dichtgeknoopt. De rand langs de opening aan de voorkant is in gerstekorrelsteek gebreid met een lijn in blauwe achtersteken genaaid tussen de gerstekorrelsteken. Deze blauwe streep wordt op meerdere plaatsen tussen de bruine kleur gebruikt en maakt de kleding speciaal. Kleine blauwe knoopjes genaaid langs de opening aan de voorkant maken het pakje opmerkelijk.

Zacht Vakmanschap: Het Ensemble Afronden

In elke steek van de muts ervaar je de vereniging van zorgvuldig vakmanschap en eenvoud, waarin rechte steken hand in hand gaan met identieke strepen die je in het hele ensemble vindt. Via deze bescheiden technieken ontdek je hoe eenvoudig het is om liefde en uniciteit in elk kledingstuk te gieten, ze optillend van gewoon kleding naar een ensemble dat je poppen in een hartverwarmende, zachte omhelzing wikkelt.

De muts is gebreid in tricotsteek en heeft dezelfde strepen rond de randen als je op de meeste van deze kleren zult vinden. Het gebruik van deze eenvoudige technieken laat zien hoe eenvoudig het is om kleding tegelijkertijd mooi en anders te maken.De muts is gebreid in tricotsteek en heeft dezelfde strepen rond de randen als je op de meeste van deze kleren zult vinden. Het gebruik van deze eenvoudige technieken laat zien hoe eenvoudig het is om kleding tegelijkertijd mooi en anders te maken.

In elke vezel, Beleef een verhaal gesponnen met zorg, met in elke vezel een uitnodiging om je pop niet gewoon aan te kleden, maar te koesteren met kledingstukken gecreëerd uit ons betoverende, downloadbare breipatroon voor poppenkleertjes. Laten we samen de herfst verwelkomen met open armen en knusse, handgebreide kledingstukken, waarin elke steek liefde, comfort en een zachte omhelzing van het seizoen fluistert.

Een paar zachte en uitnodigende sokken, gebreid in wit, maken de outfit compleet. Kleine strepen in blauw en bruin en een koord gebonden rond de benen in blauw maken de sokken perfect.Een paar zachte en uitnodigende sokken, gebreid in wit, maken de outfit compleet. Kleine strepen in blauw en bruin en een koord gebonden rond de benen in blauw maken de sokken perfect.

0245d-doll-clothes-knitting-pattern-to-download-15.jpg0245d-doll-clothes-knitting-pattern-to-download-17.jpg

Ik hou van deze outfits voor de poppen, gebreid in bruin. Als je wilt, kun je de bruine kleur veranderen in grijs en buitengewone kleding voor je pop krijgen.

Ik hoop dat je tijd vindt om te breien nu de herfst hier is.
Geniet van heerlijke brei-uren en geniet van hoe de kleding uitpakt!

Ik wens je veel breiplezier
The Doll Knitting Pattern Team

Modell 0245D Dina en Dag
Trui, Broek, Muts en Schoentjes voor Dina
Pakje, Muts, en Sokjes voor DagModell 0245D Dina en Dag Trui, Broek, Muts en Schoentjes voor Dina Pakje, Muts, en Sokjes voor Dag
Modell 0245D Dina en Dag
Trui, Broek, Muts en Schoentjes voor Dina
Pakje, Muts, en Sokjes voor DagModell 0245D Dina en Dag Trui, Broek, Muts en Schoentjes voor Dina Pakje, Muts, en Sokjes voor Dag

0245D
Dina and Dag

Trui, Broek, Muts en Schoentjes voor Dina Pakje, Muts, en Sokjes voor Dag
Downloadbaar Breipatroon voor Poppenkleertjes

Klik op de foto om meer foto's te zien inde fotogalerij $8,35

0245d-doll-clothes-knitting-pattern-to-download-16.jpgvoeg toe aan  uw mandjeBekijk uw mandje

Plaats aub hier uw commentaar, ik zal het heel aandachtig lezen                                                                                                                                                                          Målfrid

PS, Deel mooie dingen             ----------------------->

Ik hoop dat U dit setje net zo mooi vindt als ik en ik zou het erg op prijs stellen als U deze pagina zou willen delen op Facebook of Twitter. Als U van sommige van de mooie foto's houdt, klik dan op de Pinit knop en zet de foto's bij in Uw Pinterest album.                                                                                                                               Groetjes Målfrid