Breipatronen voor 18 inch poppenkleertjes

Maak je klaar om je pop onder te dompelen in een wereld
van betoverende zomerse mode!

Breipatronen voor 18 inch poppenkleertjes

Maak je klaar om je pop onder te dompelen in een wereld van betoverende zomerse mode; met het breipatroon voor de American Girl pop! Met onze prachtige breipatronen kun je je pop kleden in verbluffende outfits waardoor ze zal stralen. Laten we de heerlijke creaties verkennen die op je wachten!

Modell 0242D Karen en Kleine Kara -
Zomerjurk en kniekousjes voor Karen - Romper, sweater met korte mouwen, haarband en sokjes voor Kara

(Dit patroon past voor poppen zoals American Girl doll, Baby born, Alexander doll en Hannah 43 tot 46 cm)


Het roze jurkje - een meesterwerk van elegantie

Geniet van het toppunt van zomerse elegantie met ons prachtige roze jurkje. Dit meesterwerk is delicaat gebreid met het zachtste garen en straalt eenvoud en tijdloze schoonheid uit. De brede rand, met zorgvuldigheid gecreëerd in het betoverende mossteekpatroon, voegt een vleugje verfijning toe dat je ademloos achterlaat.

Het roze jurkje is perfect delicaat geworden. Het jurkje heeft een brede rand gebreid in gerstekorrel. Het jurkje is gebreid in tricotsteek zonder mouwen. Maar het jurkje heeft schattige gerimpelde randen rond de schouders, die ook gebreid zijn in gerstekorrel.Het roze jurkje is perfect delicaat geworden. Het jurkje heeft een brede rand gebreid in gerstekorrel. Het jurkje is gebreid in tricotsteek zonder mouwen. Maar het jurkje heeft schattige gerimpelde randen rond de schouders, die ook gebreid zijn in gerstekorrel.

Het betoverende haarbandje - een vleugje plezier

Maak kennis met het betoverende haarbandje - een heerlijk accessoire dat een vleugje speelsheid toevoegt aan Karens al betoverende ensemble. Het haarbandje is voorzien van strikjes in zachte roze en prachtig wit, liefdevol vastgemaakt aan het bandje. Zijn aanwezigheid is subtiel maar boeiend, en het maakt Karens look compleet met gratie en stijl.

Een mooie haarband, gebreid in roze gerstekorrels met strikjes gebreid in wit en roze, geven de kleding voor Karen een heel bijzonder uiterlijk.Een mooie haarband, gebreid in roze gerstekorrels met strikjes gebreid in wit en roze, geven de kleding voor Karen een heel bijzonder uiterlijk.

Boek-Poppen-breipatronen-1.png

klikk fotogalleri nederlandsk

Betoverende Zomerkleding voor Jouw American Girl Pop

Maak je klaar om je pop te kleden met dit breipatroon voor de American Girl pop in adembenemende zomerse mode met onze betoverende collectie handgebreide ontwerpen. Ervaar een wereld van verbeelding en verwondering terwijl we je meenemen naar het rijk van delicate schoonheid en stijl.


Perfecte Harmonie - Het Jurkje en Roze Broek Ensemble

Ervaar de harmonie van ons perfect gecoördineerde ensemble met het roze jurkje en bijpassende roze broek. De gerstekorrelranden van de broek voegen textuur en karakter toe, terwijl de stevige taille zorgt voor een comfortabele en flatterende pasvorm. Samen creëren deze stukken een betoverende look die de essentie van zomerse zaligheid vastlegt.

Samen met dit jurkje heb ik een eenvoudig roze broekje gebreid met gerstekorrel-randen. Ze zijn aan Het is in de taille gebonden en past heel goed bij het jurkje.Samen met dit jurkje heb ik een eenvoudig roze broekje gebreid met gerstekorrel-randen. Ze zijn aan Het is in de taille gebonden en past heel goed bij het jurkje.

Speelse vrolijkheid - schattige witte kniekousen

Maak de zomeroutfit van je pop compleet met onze collectie schattige witte kniekousen. De speelse gerstekorrelranden voegen een vleugje charme toe aan elke briljante zomerjurk. Deze kniekousen zijn het laatste detail dat het plaatje van zomerse vreugde compleet maakt.

Cute white knee socks with moss sts edges are always correct to a brilliant summer-dress on a great summer day.Schattige witte kniekousen met gerstekorrel-randen zijn altijd perfect bij een prachtige zomerjurk op een geweldige zomerdag.

Deel het Plezier en Verspreid Lachjes

Stel je de vreugde voor op de gezichten van degenen die deze unieke en liefdevol gemaakte kledingstukken ontvangen. Of je ze nu aan een vriend, familielid schenkt of doorgeeft als gekoesterde erfstukken, deze stukken hebben de kracht om de verbeelding te ontsteken en lachjes te brengen die een ruimte verlichten. Laat jouw creaties een bron van geluk en inspiratie worden voor anderen.

Cute white knee-socks with moss sts edges summer-dress on a great summer day.Een perfecte outfit voor een lieftallige pop op een mooie zomerdag.

Baby Born Kara's Betoverende Kortemouwen-Trui

Voor jouw geliefde Baby Born Kara presenteren we een betoverende kortemouwen-trui. Versierd met het altijd charmante gerstekorrelpatroon langs de randen en een subtiele lila tint, is deze trui een werkelijk bijzonder stuk dat vrouwelijkheid en elegantie uitstraalt.

Voor Baby Born Kara vind je een eenvoudig truitje met korte mouwen. De randen zijn gebreid in gerstekorrel, met randen gebreid in lila.Voor Baby Born Kara vind je een eenvoudig truitje met korte mouwen. De randen zijn gebreid in gerstekorrel, met randen gebreid in lila.

Omarm Zorgeloze Zomerdagen
met de Lila Romper

Vang de essentie van zorgeloze zomerdagen met onze brede lila romper. Met liefde en aandacht voor detail gemaakt, voegen de tijdloze gerstekorrelranden textuur en karakter toe aan dit speelse stuk. De bretels, ook gebreid in het betoverende gerstekorrelpatroon, bevestigen de romper met kleine witte bloemenknopen, waardoor het een vleugje speelsheid krijgt.

Het rompertje is wijd en gebreid in lila. De randen zijn gebreid in gerstekorrel. De schouderbandjes zijn gebreid in gerstekorrel en sluiten aan de voorkant met kleine witte bloemenknoopjes.Het rompertje is wijd en gebreid in lila. De randen zijn gebreid in gerstekorrel. De schouderbandjes zijn gebreid in gerstekorrel en sluiten aan de voorkant met kleine witte bloemenknoopjes.

De Perfecte Finishing Touch -
Een Schattige Witte Kraag

Geen outfit is compleet zonder een vleugje finesse. Onze schattige kleine witte kraag, liefdevol versierd met een lila afwerking, harmonieert perfect met de rest van het betoverende ensemble. Met elk detail zorgvuldig overwogen, voegt deze kraag een vleugje verfijning toe en maakt de look compleet met flair.

Een schattig wit kraagje met een lila rand maakt deel uit van deze outfit.Een schattig wit kraagje met een lila rand maakt deel uit van deze outfit.

Zomerstijl met
een Lila en Wit Haarbandje

Omarm de geest van het seizoen met een bijpassend haarbandje, net als degene die voor Karen is gebreid. Met delicate tinten lila en puur wit vult dit accessoire moeiteloos het hele ensemble aan en voegt een vleugje elegantie en stijl toe aan de zomerlook van je pop.

Kara ziet er geweldig uit voor blije zomerdagen, met dezelfde soort haarband als die voor Karen is gebreid, in lila en wit.Kara ziet er geweldig uit voor blije zomerdagen, met dezelfde soort haarband als die voor Karen is gebreid, in lila en wit.

De Finishing Touch - Schattige Babysokjes

Maak het ensemble van je pop compleet met het perfecte paar babysokjes. Ontworpen om de benen van je pop met liefde en tederheid te omarmen, combineren deze schattige sokjes moeiteloos comfort en stijl, waardoor elke zomeroutfit een nieuw niveau van schattigheid bereikt.

Babysokjes maken de outfit voor Kara compleet. Ze worden om de benen gebonden.Babysokjes maken de outfit voor Kara compleet. Ze worden om de benen gebonden.

Ontketen Creativiteit en Ervaar de Vreugde
van Handgemaakte Schoonheid


Sluit je aan bij ons op een reis van creativiteit en zelfexpressie terwijl je de kunst van het breien omarmt. Pak de naalden en garen vast en laat je verbeelding de vrije loop terwijl je deze buitengewone kledingstukken tot leven brengt. Bij elke steek die je maakt, giet je je hart en ziel in je werk, wetende dat je herinneringen creëert die een leven lang zullen blijven bestaan.

Baby born perfect gekleed voor een stralende zomerdagBaby born perfect gekleed voor een stralende zomerdag

Breipatroon voor American Girl Pop en Baby Born - Ontsteek je Verbeelding

Hier heb je 2 geweldige outfits waar je poppen er perfect uitzien. We hopen dat dit breipatroon voor American Girl pop en Baby Born poppen je verbeelding heeft aangewakkerd en je heeft geïnspireerd om op een breiavontuur te gaan vol warmte, vreugde en creativiteit. Kies je favoriete ontwerpen, verzamel je naalden en garen en dompel jezelf onder in de kunst van het handbreien. Moge deze patronen jou en je poppen eindeloos plezier en onvergetelijke momenten brengen. Veel breiplezier!

Ik hoop dat jij ook van deze kleding zult genieten. Ik stel voor dat je naalden en garen pakt en uitkijkt naar fijne brei-uren terwijl je deze kleding maakt.Ik hoop dat jij ook van deze kleding zult genieten. Ik stel voor dat je naalden en garen pakt en uitkijkt naar fijne brei-uren terwijl je deze kleding maakt.
Model 0242D Karen and Little Kara - Romper, short-sleeved sweater, hairband and socks to KaraModell 0242D Karen en Kleine Kara - Zomerjurk en kniekousjes voor Karen - Romper, sweater met korte mouwen, haarband en sokjes voor Kara