Breipatronen voor poppenkleertjes

Betoverende breiuren - Maak prachtige kledingstukken voor je dierbare pop

Breipatronen voor poppenkleertjes:

Laat uw creativiteit de vrije loop en geniet van het maken van stijlvolle miniatuurkledingkasten - van elegante lichtgrijze zomerjurk tot luxe blauwe jas; Omarm de vreugde van het breien voor je geliefde poppen!

klikk fotogalleri nederlandsk

Modell 0241D Lise Lotte : Jurk, broek, Jas en muts, kniekousjes en tasje

Hierbij introduceren we Breipatronen voor poppenkleertjes:: A Charming Summer Ensemble; Handgebreid met liefde in lichtgrijs

Deze betoverende jurk heeft een prachtige geplooide rok die gratie en elegantie uitstraalt. De korte mouwen en de knoopsluiting aan de achterkant voegen een vleugje charme en veelzijdigheid toe. Om de taille vind je een prachtige riem, vakkundig gemaakt met een ingewikkeld patroon dat een lucht van verfijning geeft.
Dit patroon is ook op ingenieuze wijze verwerkt in de accessoires die bij dit ensemble horen. Als finishing touch heeft de jurk een betoverende witte kraag die de schattigheid naar nieuwe hoogten tilt.

(Dit patroon past voor poppen zoals American Girl doll, Baby born, Alexander doll en Hannah 43 tot 46 cm)

De jurk heeft een geplooide rok en korte mouwen en wordt aan de achterkant geknoopt.Rond de taille heeft de jurk een prachtige riem gebreid in een patroon. 

Dit patroon wordt ook gebruikt voor de accessoires van deze outfit.De jurk heeft een geplooide rok en korte mouwen en wordt aan de achterkant geknoopt.Rond de taille heeft de jurk een prachtige riem gebreid in een patroon. Dit patroon wordt ook gebruikt voor de accessoires van deze outfit.
Boek-Poppen-breipatronen-1.png

De mooie witte kraag maakt de jurk extra schattig.De mooie witte kraag maakt de jurk extra schattig.
De jurk heeft een geplooide rok en korte mouwen en wordt aan de achterkant geknoopt.De jurk heeft een geplooide rok en korte mouwen en wordt aan de achterkant geknoopt.

Een boeiend lente-/zomerensemble versterkt door bijpassende broeken en chique enkelsokken.

Vergezeld door een eenvoudige broeken gebreid in dezelfde betoverende kleur, wordt dit ensemble een schitterende lente-/zomeroutfit die perfect is voor een pop met een verfijnde smaak.
Om dit stijlvolle ensemble compleet te maken, ontdek je een paar modieuze en perfect gebreide enkelkousen in een zuivere witte kleur.

Samen met een eenvoudige broek en gebreid in dezelfde kleur,Samen met een eenvoudige broek en gebreid in dezelfde kleur,
vormt dit een superfijne lente/zomeroutfit voor je pop.... vormt dit een superfijne lente/zomeroutfit voor je pop.
Om het compleet te maken, vind je een paar stijlvolle witte enkelkousen gebreid in tricotsteken.Om het compleet te maken, vind je een paar stijlvolle witte enkelkousen gebreid in tricotsteken.

Ontketen je stijl met de perfect op maat gemaakte blauwe jas: vakkundig gebreid, naadloos flatterend en elegant verfraaid.

Voor koude dagen heb ik een prachtige blauwe jas gebreid. Deze jas wordt vanaf de bovenkant gebreid, . Het heeft met meerderingen in raglan langs de mouwen.Voor koude dagen heb ik een prachtige blauwe jas gebreid. Deze jas wordt vanaf de bovenkant gebreid, . Het heeft met meerderingen in raglan langs de mouwen.

Voor de koelere dagen hoef je je geen zorgen te maken, want ik heb met grote zorg een prachtige jas gebreid in een boeiende blauwe kleur. Deze opmerkelijke jas is met uiterste zorg van boven naar beneden gebreid, wat zorgt voor een perfecte pasvorm.
De raglanmouwen zijn vakkundig verfraaid met meerderingen, waardoor een naadloos en flatterend silhouet ontstaat. De voorkant en achterkant zijn versierd met een betoverend klein patroon, dat een vleugje elegantie toevoegt aan deze al prachtige jas.

Een mooi klein patroon is gebreid aan de binnenkant van de voorband en langs de achterkant.Een mooi klein patroon is gebreid aan de binnenkant van de voorband en langs de achterkant.

Een heerlijke motorkap om het perfect bijpassende ensemble te bekronen, waardoor je pop knus en stijlvol is.

Om het ensemble compleet te maken, is er een mooie muts, zorgvuldig gebreid en versierd met hetzelfde betoverende patroon als de jas, aan elke kant. Deze schattige muts is versierd met knopen en vastgemaakt met een band onder de kin, zodat je pop warm en stijlvol blijft.

Met aan elke zijde hetzelfde patroontje als bij de jas is het kleine mutsje gebreidMet aan elke zijde hetzelfde patroontje als bij de jas is het kleine mutsje gebreid
dat wordt gesloten met een band onder de kin.dat wordt gesloten met een band onder de kin.

Accessorize met elegantie: een miniatuur schoudertas in de betoverende jurkkleur, versterkt door delicate parelknopen voor een verfijnde afwerking.

Geen ensemble is compleet zonder accessoires, en ik heb de perfecte toevoeging. Een fijn schoudertasje, liefdevol gebreid in dezelfde betoverende kleur als de jurk, is de ideale metgezel.
Dit kleine miniatuurtasje is versierd met twee kleine parelmoeren knopen, wat een vleugje verfijning toevoegt en de look compleet maakt met finesse.

Als accessoire vind je een klein schoudertasje gebreid in dezelfde kleur als de jurk.Als accessoire vind je een klein schoudertasje gebreid in dezelfde kleur als de jurk.
Het tasje wordt aan de voorkant gesloten met 2 kleine parelknopen.Het tasje wordt aan de voorkant gesloten met 2 kleine parelknopen.

Laat uw creativiteit de vrije loop: een breireis vol vreugde, inspiratie en prachtige kledingstukken voor uw dierbare dol

Ik nodig je uit om op een breiavontuur te gaan en deze prachtige kledingstukken voor je dierbare pop te maken. Laat je verbeelding de vrije loop met de naalden in de hand en garen binnen handbereik, terwijl je elke steek maakt en je creaties met liefde en zorg doordrenkt. Deze heerlijke uren die je besteedt aan breien zullen je ongetwijfeld vreugde en voldoening brengen.

Gekleed in deze kleding zal je pop goed gekleed zijn en ik weet zeker dat velen naar haar zullen opkijken.Gekleed in deze kleding zal je pop goed gekleed zijn en ik weet zeker dat velen naar haar zullen opkijken.

Moge het geluk je toelachen terwijl je aan dit heerlijke project begint. Moge elke steek je dichter bij het bereiken van een meesterwerk brengen dat je zal betoveren en inspireren. Ik heb er alle vertrouwen in dat je de vaardigheid en creativiteit bezit om deze buitengewone kledingstukken met verve te maken.

Ik wens je grenzeloos succes en onvergetelijke momenten terwijl je aan dit prachtige breiproject begint.

Ik hoop dat je deze kleding voor je pop wilt breien. Zoek naar naalden en garen en geniet van mooie brei-uren terwijl je de kleding breit.Ik hoop dat je deze kleding voor je pop wilt breien. Zoek naar naalden en garen en geniet van mooie brei-uren terwijl je de kleding breit.

Betoverende breiuren - Maak prachtige kledingstukken voor je gekoesterde pop, doordrenkt met liefde en zorg, die vreugde en voldoening brengen.

Ik hoop dat je deze kleertjes voor je pop wilt breien. Zoek dus naalden en garen en geniet van heerlijke brei-uren tijdens het breien van de kleding.

Ik nodig je uit om op een breireis te gaan en deze prachtige kledingstukken voor je dierbare pop te maken. Met de naald in de hand en het garen binnen handbereik, laat je fantasie de vrije loop terwijl je elke steek maakt en je creaties met liefde en zorg doordrenkt. Deze heerlijke uurtjes breien zullen u ongetwijfeld vreugde en voldoening schenken.

Modell 0241D Lise Lotte : Jurk, broek, Jas en muts, kniekousjes en tasjeModell 0241D Lise Lotte : Jurk, broek, Jas en muts, kniekousjes en tasje